Останні статті і огляди
Новини
Nvidia випустила пакет драйверів GeForce 576.26 Hotfix із виправленнями проблем
-
NVo1
Junior
Пропоную обговорити Nvidia випустила пакет драйверів GeForce 576.26 Hotfix із виправленнями проблем
пасіба нвідія, а температури на 30 серіях так і будуть далі йти на 28С?
я тиждень просидів перш ніж помітив, добре шо в мене хоч корпус кльовий, але тротлінг все одно був.
я тиждень просидів перш ніж помітив, добре шо в мене хоч корпус кльовий, але тротлінг все одно був.
-
01Mirage09
Member
В 576.15 пофіксили, принаймі в мене більше не зависає датчик температриNVo1: ↑ 29.04.2025 10:17 Пропоную обговорити Nvidia випустила пакет драйверів GeForce 576.26 Hotfix із виправленнями проблем
-
LordTornado
Member
Очередная проблема с зелёными дровами, но ругать будут всё равно драйвера АМД...
-
Holdyfolds
Member
Проблеми специфічні та з часом фіксяться або просто робиш роллбек драйвера) Чого я не можу сказати за драйвера AMD. Апаратне прискорення в браузерах так і не пофіксили по цей час, при тому що вперше я зіткнувся з проблемою в 2021 році.LordTornado: ↑ 29.04.2025 10:24 Очередная проблема с зелёными дровами, но ругать будут всё равно драйвера АМД...
-
lamer
Member
День бабака.
Наче тільки вчора все пофіксили і вот знов
Наче тільки вчора все пофіксили і вот знов

-
Emply
Member
Да, что-то у Nvidia не заладилось со стартом 50-й линейки, а вот по поводу залипания температуры в 30-й серии, то я обычно обновляю драйвера на последние, не hotfix и такой проблемы у себя не обнаружил, сейчас стоят дрова версии 576.02, в играх Afterburner так же всё нормально отображает.
- спойлер
-
Kullerok
Member
У меня на последнем драйвере постоянно вылетала варзона посреди катки. Пришлось откатиться на предыдущий. В хотфиксе 0 инфы. Неужели это только у меня. Карта 5070ti
-
NVo1
Junior
в мене на 57615 ще висіло, я на них як раз і помітив))01Mirage09: ↑ 29.04.2025 10:22В 576.15 пофіксили, принаймі в мене більше не зависає датчик температриNVo1: ↑ 29.04.2025 10:17 Пропоную обговорити Nvidia випустила пакет драйверів GeForce 576.26 Hotfix із виправленнями проблем
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
ну особисто в мене це перша, при тому шо на нвідії я сиджу ще з часів жефорс.LordTornado: ↑ 29.04.2025 10:24 Очередная проблема с зелёными дровами, но ругать будут всё равно драйвера АМД...
-
Holdyfolds
Member
Тихіше, а то фанбої амд і вас замінусять)NVo1: ↑ 29.04.2025 11:01 ну особисто в мене це перша, при тому шо на нвідії я сиджу ще з часів жефорс.
-
kairo
Member
Баг з'являється після виходу зі сну. В мене двічі троттлінг через це був. Проблема зникла після того, як поставив хотфікс 576.15.Emply: ↑ 29.04.2025 10:48 Да, что-то у Nvidia не заладилось со стартом 50-й линейки, а вот по поводу залипания температуры в 30-й серии, то я обычно обновляю драйвера на последние, не hotfix и такой проблемы у себя не обнаружил, сейчас стоят дрова версии 576.02, в играх Afterburner так же всё нормально отображает.
- спойлер
-
proos
Member
Шо опять? (с)
Хотфикс на хотфикс?
Хотфикс на хотфикс?

-
n+gibat[]r
Member
Потестируем, а то на предыдущем хотфиксе на RTX5080 все еще были черные экраны, но на игре которая тут не указана (Horizon Forbidden West) при переключении Alt+Tab на браузер и обратно экран секунд на 30 стал черный и потом снова возобновилось, но выбесило.
Спс Нвидиа что гоев бета-тестерами сделала
Спс Нвидиа что гоев бета-тестерами сделала

-
s1nedus
Member
Исправляют ошибки - плохо, не исправляют - плохо. Вам не угодить 

-
MaxZema
Member
аналогічно.Emply: ↑ 29.04.2025 10:48 Да, что-то у Nvidia не заладилось со стартом 50-й линейки, а вот по поводу залипания температуры в 30-й серии, то я обычно обновляю драйвера на последние, не hotfix и такой проблемы у себя не обнаружил, сейчас стоят дрова версии 576.02, в играх Afterburner так же всё нормально отображает.
- спойлер
-
Dante_syb
Member
те саме, але в мене було 26 на 3060tiNVo1: ↑ 29.04.2025 10:17 Пропоную обговорити Nvidia випустила пакет драйверів GeForce 576.26 Hotfix із виправленнями проблем
правда, я одразу помітив. бо звертав увагу на температури через afterburner
поматюкався, перевстановив, чистив ddu. допомагало до першого перезавантаження.
також якась фігня з текстурами періодично відбувалась в іграшках.
зараз, наче, виправлено.
-
Alexsandr
Member
Не уверен. Или винда 11 опять тупит или драйвер, как узнать вопрос. Комп вырубиол монитор для экономии, я шевелю мышкой и включаетя экранная заставка на несколько секунд (никогд ане видел при выводе монитора из спящего) заставка занимает разме в углу помнитор 320*200 но работает. Потом появляется интерфейс винды, но опять маленький и растягивается уже на ходу на полный размер, иконки снизу панели задач запущеного софта прямо на глазах рисует, что очень странно ибо это не должно занимать значимое время видимое обычному глазу легко. Вроде бы появилось как раз после 576,26.Dante_syb: ↑ 29.04.2025 13:29 зараз, наче, виправлено.
-
xIIImaL
Member
на 5090 теж є таке в 576.02 . особливо коли в сон отправляєшNVo1: ↑ 29.04.2025 10:17 пасіба нвідія, а температури на 30 серіях так і будуть далі йти на 28С?
-
01Mirage09
Member
В мене в рандомний момент з'являвся, навіть при переході до іншої гриkairo: ↑ 29.04.2025 11:56 Баг з'являється після виходу зі сну. В мене двічі троттлінг через це був. Проблема зникла після того, як поставив хотфікс 576.15.
Охолодження працювало нормально, так як вентилятором керувала сама відеокарта на рівні софта апки чи драйвера
Наскільки я знаю проблема була для людей які вручну регулювали обороти, наприклад через той самий msi aftreburner
-
kairo
Member
В мене регулювання обертів через Afterburner. Кулери були на 0% поки відеокарта не запустила їх на 100%, коли температури досягли рівня троттлінгу. Я вже років 15 маю зелені карти, такого рівня багів ще не було.01Mirage09: ↑ 29.04.2025 15:00В мене в рандомний момент з'являвся, навіть при переході до іншої гриkairo: ↑ 29.04.2025 11:56 Баг з'являється після виходу зі сну. В мене двічі троттлінг через це був. Проблема зникла після того, як поставив хотфікс 576.15.
Охолодження працювало нормально, так як вентилятором керувала сама відеокарта на рівні софта апки чи драйвера
Наскільки я знаю проблема була для людей які вручну регулювали обороти, наприклад через той самий msi aftreburner
-
Аціо
Junior
Є дві версії -Emply: ↑ 29.04.2025 10:48 Да, что-то у Nvidia не заладилось со стартом 50-й линейки, а вот по поводу залипания температуры в 30-й серии, то я обычно обновляю драйвера на последние, не hotfix и такой проблемы у себя не обнаружил, сейчас стоят дрова версии 576.02, в играх Afterburner так же всё нормально отображает.
- спойлер
1 Справа в тому що Нвідія вирішила експериментувати, і зараз брути, чекери та кодери що писали драйвер - звільнені, та драйвер пише ШІ, точніше от так тренується писати.
2 Справа в тому що Нвідія зараз різними засобами потрошки підкручує швидкодію, це ще з часів 480 печ було, але люди не хочуть це помічати кажуть - "ваші докази не докази, приїдь до мене та покажи мені прямо у очі!"
От і наробили що все посипалось, тіхналоджія як то кажуть очінь і очінь потужна.