Рольова гра Clair Obscur Expedition 33 отримала рекордну оцінку від користувачів на Metacritic. Продано понад мільйон копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

MqM: 28.04.2025 14:47

Справді? Текстури 256 пікселів без бампу і всіх інших ефектів? Чи ви сильно прибрехали для хейту? Я час від часу граю олдскульні ігри і не знаю в якому місці побачили такі текстури. Можливо прикладете скріни?
Та не треба далеко ходити. Перша ж навчальна локація, там є чувак який кіркою довбає якийсь синій типу камінь, так от підійдіть та подивіться на те що він довбає, а потім на анімацію цього, частки, та взагалі точку куди він довбає.
Різануло так очі що слів нема. А потім ті однакові болванчики ще й з однаковою анімацією прям поруч один з одним, такої позорної копіпасти щось давно не бачив.
Ну і ще докупи, зверніть увагу на текстури одягу.
Далі я йти вже не став, після того як якийсь художник каже мовляв хочу намалювати вас танцюючих і починається чомусь бійка(!!!) з доволі сумним консольним QTE. А я не розумію ігри побудовані на двокнопочному QTE, це просто сумно, і зрозуміло що цей т.з. "геймплей" буде до самого кінця.
stakanctl
Member

Повідомлення

Vityok777: 28.04.2025 15:38 Я все ще чекаю доказів, що це супер опен ворлд гра на 100+ годин з цікавіим (не азійським) сюжетом

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
А потім всі жаліються що геймдев мертвий.І самі лайкають ігри з коридорним сюжетом на 8 годин, з яких 7 годин це діалоги і 1 година нудних покрокових боїв з середини 80тих
Ты просто дурачок
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 29.04.2025 00:05 daesz
на реддіті пишуть що 20-30 годин головна лінія сюжету.
Спочатку плачуть що в них немає часу грати ігри з 100+ годин, потім плачуть що гра коротка і тільки на 20-30 годин. Я навіть незнаю як на це реагувати більше.
Зображення

Маю знайомого який купив, грає, каже що супер. Для мене трохи дорогувато, але на розпродажі братиму :shuffle:
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 29.04.2025 01:15Маю знайомого який купив, грає, каже що супер. Для мене трохи дорогувато, але на розпродажі братиму
230 грн на місяць - ціна Game Pass PC в Україні.
На ці гроші можна випробувати багато ігор, що потрапили до підписки у день релізу.
У вас RTX 4070 Super - то проблем не має бути.
AMD тулзовина не бачить більшість ігор з Game Pass, бо вони хитро захищають ігри від копіювання на торенти. Через це неможливо їх налаштовувати в Адреналіні (Frame Generator врубити), лише власними налаштуваннями, конфігами та модами.
Зображення
Відповісти