Что выбрать? Видеокарты + FAQ

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
StasTODD
Advanced Member

Повідомлення

Данная ветка посвящена обсуждению различных вопросов связанных с выбором видеокарт.
FAQ:
В: На какие параметры стоит обратить внимание при покупки видеокарты?
О: Стоит обратить внимание на:
1) Объем видео памяти
2) Ширину шины
3) Количество шейдеров
4) Соответственно на частоты компонентов (Видеопамять, GPU, универсальные шейдеры)
5) Энергопотребление
6) В некоторых случаях на тепловыделение.

В: В чем отличие между производителями видеокарт напр. ASUS, MSI, XFX и т.д.?
О: Карты могут отличатся:
1) Комплектом поставки (Игры, переходники, клиенты на скачивания и т.д.)
2) Системой охлаждения
3) Наличием "отборных" чипов, у которых выше разгонный потенциал
4) Разгоном от производителя
5) Разводкой компонентов на РСВ
6) Гарантией от производителя.

В: Совместимы ли видеокарты с интерфейсом PCI-Express 2.0/3.0 с материнскими платами с интерфейсом PCI-Express 1.0 и наоборот?
О: Совместимы. Вот результаты тестов.

В: Карты с каким объемом памяти стоит брать для современных игр?
О: 3Gb - 11Gb
Обзоры и сравнительные тесты:

Тут можно сравнить все карты. (Данное сравнение не даст вам точной информации, так что стоит обратить внимание на материалы лаборатории overclockers.ua)
Обзоры и тесты карт в лаборатории overclockers.ua

Уточнить цены можно тут: http://hotline.ua

Оффтоп строго наказуем, поныть о стоимости и отсутствии наличия - Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы

Хотите получить адекватные рекомендации - укажите разрешение вашего монитора и желаемое количество кадров, основные игры.
Остальную конфигурацию - по желанию

P.S. ВСЕМ "РАСКРЫВАТЕЛЯМ" ЧИТАТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО! viewtopic.php?p=2761824#p2761824 .
Востаннє редагувалось 31.07.2010 02:49 користувачем StasTODD, всього редагувалось 7 разів.
Striker
Junior

Повідомлення

alumem
Хотлайн для всіх відкритий, там можна багато чого почитати про той же Клік. Для себе зробив висновок, що особливої різниці немає між таким же сіряком Комтрейдінг чи Техселлер, у останнього взагалі відгуки майже ідеальні і ціни найнижчі. Колись купував собі проц в Клік, багато чого в Енко, в Телемарті монік, системник, відеокарту в Compx, в Brain купу заліза на комп, на Розетці. Поки не було нічого такого гарантійного, в Брейні 2 рази роутер міняв і в Комфі місяць тому повернули кошти за ССД гівняний Патріот, який здох через 2 роки. В Алло ще мікрофон Fifine повертав на 13-й день без проблем.
п. с. на моїй 3060 дроселя не свистіли, а приємно "шуршали", як шум, але блок під столом, я нічого не чув на відстані.
Востаннє редагувалось 28.04.2025 21:23 користувачем Striker, всього редагувалось 1 раз.
Yurius
Member

Повідомлення

Здається в нас новий Альваро,сподіваюсь я помилився :lol:
alumem
Member

Повідомлення

Striker
а теперь почитайте отзывы о розетке на хотлайне, очень много интересного пишут притом что сам магазин гуд.
Striker
Junior

Повідомлення

Yurius
Не гребу хто це і мені якось монопісуарно на вас) Теж мені, рекомендувати з розумним виглядом Комтрейдінг)
man1242
Member

Повідомлення

Yurius: 28.04.2025 21:23 Здається в нас новий Альваро,сподіваюсь я помилився :lol:
Это же хорошо ;)
Striker
Junior

Повідомлення

alumem
Зрівняли пуй з пальцем, на великих магазах так завжди, бо із 100 один пише негатив, 99 щасливі і нічого не пишуть.
Yurius
Member

Повідомлення

man1242: 28.04.2025 21:26
Yurius: 28.04.2025 21:23 Здається в нас новий Альваро,сподіваюсь я помилився :lol:
Это же хорошо ;)
Зараз ще почитав,може ти і прав. :D

Як там 7900хтх , питають ? (без жартів, реально цікаво що зараз на вторичці коїться)

Відправлено через 4 хвилини 57 секунд:
Striker: 28.04.2025 21:25 Yurius
Не гребу хто це і мені якось монопісуарно на вас) Теж мені, рекомендувати з розумним виглядом Комтрейдінг)
Сподіваюсь,десь к червню доїде ,що Комтрейдінг та Клік це офіціали , а техселлер це сірий фоп 2023 року створення з фейковими відгуками (їх аж 20 на хотлайні).
alumem
Member

Повідомлення

man1242
+ тоже интересно, пишут хоть?
7mindfields
Member

Повідомлення

Почерк дуже схожий, той носився зі своєю 4070ti super, цей з 5070ti :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Striker: 28.04.2025 21:16 особливої різниці немає між таким же сіряком Комтрейдінг чи Техселлер,
:facepalm:
Дуже схоже на те. Ще чимось левка можна нагадує. Носився з 4060 та писав полотна по пів сторінки :lol:
man1242
Member

Повідомлення

Yurius: 28.04.2025 21:36
man1242: 28.04.2025 21:26

Это же хорошо ;)
Зараз ще почитав,може ти і прав. :D

Як там 7900хтх , питають ? (без жартів, реально цікаво що зараз на вторичці коїться)

Відправлено через 4 хвилини 57 секунд:
Striker: 28.04.2025 21:25 Yurius
Сподіваюсь,десь к червню доїде ,що Комтрейдінг та Клік це офіціали , а техселлер це сірий фоп 2023 року створення з фейковими відгуками (їх аж 20 на хотлайні).
Сталкерят, знакомый увидел сразу с предоплатой забрал. Только убрал объявление сразу лычку засыпали вопрсами куда карта делась :lol:
Striker
Junior

Повідомлення

7mindfields: 28.04.2025 21:51 Почерк дуже схожий, той носився зі своєю 4070ti super, цей з 5070ti :laugh:
Я сьогодні за 5070 ti жодного разу не писав, якщо що.
Радий, що всім весело)
Давайте так, для всіх - в якому магазині і коли була ваша остання покупка відеокарти?
От як раз і порахуємо, скільки скупились в Клік, скільки в Комптрейдінг і т. д. А ще краще вказати що за карта, щоб відразу намалювати психологічний портрет)

Відправлено через 15 хвилин 54 секунди:
GameZone сіровоз чи офіціал? З 2015 року працює.
https://hotline.ua/yp/39677/
oh_boy
Member

Повідомлення

Він обов'язково купить ту довбану відюху :tomat:
Striker
Junior

Повідомлення

oh_boy: 28.04.2025 22:44 Він обов'язково купить ту довбану відюху :tomat:
Яку? :think:
vsx
Member

Повідомлення

верните старого
я скучаю по тем фоткам системника с дюбелями
Vlaad13
Member

Повідомлення

Пан Юріус сам завіз свою відяху по сірому - але засуджує інших сіровозів :laugh:
Відповісти