Останні статті і огляди
Новини
Рольова гра Clair Obscur Expedition 33 отримала рекордну оцінку від користувачів на Metacritic. Продано понад мільйон копій
-
Kashtan
Member
Пропоную обговорити Рольова гра Clair Obscur Expedition 33 отримала рекордну оцінку від користувачів на Metacritic. Продано понад мільйон копій
На думку «критиків» байдуже, а от пересічних гравців це дійсно унікальна оцінка. На фоні загального бардацюри що панує в ігровому світі, такі ігри приємний виняток.
На думку «критиків» байдуже, а от пересічних гравців це дійсно унікальна оцінка. На фоні загального бардацюри що панує в ігровому світі, такі ігри приємний виняток.
-
Vityok777
Member
Гра нудна і страшна. Думка пересічного гравця.
-
Mnemon
Member
нуднее, чем ремастер свитков обливиона?)Vityok777: ↑ 28.04.2025 10:55 Гра нудна і страшна. Думка пересічного гравця.
-
taras_cs
Member
Прикол в тому, що на Metacritic може ставити оцінку будь-хто, навіть людина, що ніколи не грала в сабж.Kashtan: ↑ 28.04.2025 10:49На думку «критиків» байдуже, а от пересічних гравців це дійсно унікальна оцінка.
Саме тому оцінка пересічних гравців на Steam має більше сенсу - там треба хоча б ту гру купити для початку.
-
OldBoyUA
Member
Ну аналітика рівня нудна і страшна це потужноVityok777: ↑ 28.04.2025 10:55 Гра нудна і страшна. Думка пересічного гравця.

-
OdeMix
Junior
Ха-ха-ха-ха давай в Старфилд поиграем браток, вот то шедевр, сборище однотипных, убогих серых планет и генитального управления в игреVityok777: ↑ 28.04.2025 10:55 Гра нудна і страшна. Думка пересічного гравця.

-
Ijachok
Member
92% позитивних -хороший показникtaras_cs: ↑ 28.04.2025 11:04Прикол в тому, що на Metacritic може ставити оцінку будь-хто, навіть людина, що ніколи не грала в сабж.Kashtan: ↑ 28.04.2025 10:49На думку «критиків» байдуже, а от пересічних гравців це дійсно унікальна оцінка.
Саме тому оцінка пересічних гравців на Steam має більше сенсу - там треба хоча б ту гру купити для початку.
Гру сам не грав і поки не планую (Stalker 2 і Mount & Blade 2 чекають), але виглядає гарно і колоритно. Був такий період, коли я дуже хотів пограти Final Fantasy 13 (поки їх ще не було на ПК), а потім навіть купив, але руки так і не дійшли. То майже не грав ігор з подібними боями. Може воно і сподобається. За гру радий. Не кожного дня так вистрілює щось нове
-
Геральт
Member
На вихідних спробував обидві. Сабж дропнув десь через 5-10хв. В сувоях з підвалу не вийшов, також дропнув.Mnemon: ↑ 28.04.2025 10:57нуднее, чем ремастер свитков обливиона?)Vityok777: ↑ 28.04.2025 10:55 Гра нудна і страшна. Думка пересічного гравця.
-
Plush_Dragon
Member
Чесно кажучи не знаю чого її так розхайпували. Графіка місцями просто вражає текстурами з 2002 року, ще й мильний туман якийсь кругом. Оточення зроблено цілком копіпастою, особливо ріже очі коли стоять поруч декілька НПЦ в однакових абсолютно, з однаковими ж анімаціями.
Геймплей? Ну... чогось не вразило QTE двокнопочне консольне.
Ще й персонажі якісь дьоргані.
Мабуть такий жанр не для мене. Може там далі сюжет захопливий? Не знаю, не вистачило терпіння.
Мабуть такий жанр не для мене. Може там далі сюжет захопливий? Не знаю, не вистачило терпіння.
-
Vityok777
Member
Так, ремастер Облівіон набагато краще. Так Старфілд пройшов два рази.
-
NUN4AG
Member
Нічого не варті ці оцінки:Kashtan: ↑ 28.04.2025 10:49На думку «критиків» байдуже, а от пересічних гравців це дійсно унікальна оцінка. На фоні загального бардацюри що панує в ігровому світі, такі ігри приємний виняток.
1. Їх ставлять навіть ті, хто в ці ігри ніколи не грав або зіграв лише пару годин і не міг сформулювати остаточну точку зору. Навіть відгуки далеко не бездоганної системи в Steam об'єктивніші, бо всі їх автори 100% є власниками гри і ти можеш подивитися скільки вони награли і вже потім читати відгук.
2. На метакриці чи в Steam постійно відбуваються рев'ю-бомбінг від фанів/хейтерів/тролів та різних ображенок (не випустили гру в якійсь країні, не додали локалізкацію, не випустили гру в Steam, ).
3. У Steam не вистачає нейтральних оглядів, а у Metacritic хоч і є ідеальна 10-бальна система, але більшість людей ліпить 10 чи 0 лише тому, що проєкт їм сподобався чи ні, а не тому, що це шедевр чи повна шляпа. А хейтери/фани/тролі/ображенки за рахунок 0 та 10 максимально покращують/погіршують оцінки необхідних їм ігор.
і т.д.
4. Навіть дивличись на користувацькі огляди якогось якісного нішевого продукту помічаєш, що там рейтинг більший, ніж навіть у доволі якісного ААА хайпового продукту, бо чим більше оцінок - тим більше або об'єктиності, або неадекватів/хейтерів.
Якщо оцінок мало і вони дуже високі - це не робить проєкт шедевром.
Дайте Clair Obscur Expedition 33 час настоятися - набігуть фанати проєктів, які вона обійшла і які в неї ніколи не граили, наставлять їй нулів і з відчуттям виконаної справи підуть хейтити щось інше.
Востаннє редагувалось 28.04.2025 11:39 користувачем NUN4AG, всього редагувалось 1 раз.
-
vsx
Member
xess в игре выглядит просто ужасно, отбивает всякую охоту играть
-
Tetronga
Member
Думка фаната серії FF: FF13 - відстій.Ijachok: ↑ 28.04.2025 11:1992% позитивних -хороший показникtaras_cs: ↑ 28.04.2025 11:04
Прикол в тому, що на Metacritic може ставити оцінку будь-хто, навіть людина, що ніколи не грала в сабж.
Гру сам не грав і поки не планую (Stalker 2 і Mount & Blade 2 чекають), але виглядає гарно і колоритно. Був такий період, коли я дуже хотів пограти Final Fantasy 13 (поки їх ще не було на ПК), а потім навіть купив, але руки так і не дійшли. То майже не грав ігор з подібними боями. Може воно і сподобається. За гру радий. Не кожного дня так вистрілює щось нове

-
Mnemon
Member
В сувоях мене вистачило на перший підвал та дві печери поряд. В одній з них навіть трохи заблукав, але допомогло вийти з нього одне з заклять, яке показує шлях.Геральт: ↑ 28.04.2025 11:31На вихідних спробував обидві. Сабж дропнув десь через 5-10хв. В сувоях з підвалу не вийшов, також дропнув.

- Вкладення
-
-
Lekrs
Member
Всього то потрібно зробити гарну гру...
Нові якісні ігри радують, конвеїр вже трішки піднадоїв.
Нові якісні ігри радують, конвеїр вже трішки піднадоїв.
-
taras_cs
Member
-
stakanctl
Member
Просто жанр не для тебя, это нормальноPlush_Dragon: ↑ 28.04.2025 11:33 Чесно кажучи не знаю чого її так розхайпували. Графіка місцями просто вражає текстурами з 2002 року, ще й мильний туман якийсь кругом. Оточення зроблено цілком копіпастою, особливо ріже очі коли стоять поруч декілька НПЦ в однакових абсолютно, з однаковими ж анімаціями.
-
Creature4O
Member
Саме так, мільйон мух не може помилятись. Взяти от хоча б покемонів - чудова гра! А чому? Тому, що в неї грають\ли мільйони людей
</sarcasm>
Про сабж не знаю, не грав

Про сабж не знаю, не грав

-
taras_cs
Member
За себя и за Сашку (с)Vityok777: ↑ 28.04.2025 11:34 Так, ремастер Облівіон набагато краще. Так Старфілд пройшов два рази.

-
Draqoon
Member
Цікаво чи видадуть цьому моду банtaras_cs: ↑ 28.04.2025 12:13 Трішки офтопу:
Найпопулярніший мод для Oblivion Remastered замінює написи типу тіла в редакторі персонажа з "Type1 Type2" на "Female Male". А більше він нічого не робить.