Razer представила мишу Pro Click V2 з вертикальним хватом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Razer представила мишу Pro Click V2 з вертикальним хватом

Іноді є бажання спробувати вертикального гризуна, але 150гр ваги як у цього рейзеру відштофхує. Бо коли я змінив 100гр рейзер датєддер на більш легкий 70гр xtrfy m4 мені стало набагато комфортніше і запʼястя не так втомлюється
AssayMAS
Member

Nekros: 25.04.2025 11:23але 150гр ваги як у цього рейзеру відштофхує
У меня есть мышка лазерная А4tech x7 весом 100гр. так у неё внутри грузик на 1 прочном болте в 22грамма и есть внутри место под большие веса и в продаже на али видел отдельные грузики на 10-70 гр. с шагом 10 гр. по цене "половины мыши".
Так что в новинке тоже может быть припрятаны легко извлекаемые грузики... .
сча использую мышку greenwave gm-1641L за 2-3$ в приятной оплётке весом без провода в 70гр.
Kashtan
Member

AssayMAS: 25.04.2025 11:56
Nekros: 25.04.2025 11:23але 150гр ваги як у цього рейзеру відштофхує
У меня есть мышка лазерная А4tech x7 весом 100гр. так у неё внутри грузик на 1 прочном болте в 22грамма и есть внутри место под большие веса и в продаже на али видел отдельные грузики на 10-70 гр. с шагом 10 гр. по цене "половины мыши".
Так что в новинке тоже может быть припрятаны легко извлекаемые грузики... .
сча использую мышку greenwave gm-1641L за 2-3$ в приятной оплётке весом без провода в 70гр.
Бо то a4tech, сам володію мишкою їх. А це рейзор. Тут сюрпризи лише негативні.
В мене спата 170 грам, форма ідеальна, а от ніжки кепськи, або на скло міняти все, або не знаю. Головне що вага значення не має.
Але багато скаржиться на вагу. Можливо вам варто попрацювати над зап'ястками? Гіпотрофія у сидячої роботи в офісі популярне явище.
Devijack
Member

Для кібератлетів в яких вже руки відказують в нормальному положенні.
Creature4O
Member

Nekros: 25.04.2025 11:23 Пропоную обговорити Razer представила мишу Pro Click V2 з вертикальним хватом

Іноді є бажання спробувати вертикального гризуна, але 150гр ваги як у цього рейзеру відштофхує. Бо коли я змінив 100гр рейзер датєддер на більш легкий 70гр xtrfy m4 мені стало набагато комфортніше і запʼястя не так втомлюється
Є велика різниця у силі прикладаної для руху вертикальної миші і звичайної. Вертикальну Ви скоріше будете рухати плечем, а не пальцями чи зап'ястком як звичайну. До тогож її не треба буде підіймати. Ну і для ігор вона взагаллі не підходить як на мене.
7mindfields
Member

Ігрова вертикальна миша, від геймерів для геймерів :lol: чергова інновація від творців ігрового срального відра
SERGBILL
Member

ІМХО хрінь
LowHP
Junior

Миші Pro Click V2 оснащені програмованими кнопками та функцією Razer AI Prompt Master для швидкого виклику ChatGPT або Microsoft Copilot.
О! ШІ в мишці, я думав вони забули про гризунів, а ні, все нормально :idea:
MqM
Member

Давно пора, дуже малий вибір якісних вертикальних мишей, а про ігрові взагалі по суті немає

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Creature4O: 25.04.2025 12:34
Nekros: 25.04.2025 11:23 Пропоную обговорити Razer представила мишу Pro Click V2 з вертикальним хватом

Є велика різниця у силі прикладаної для руху вертикальної миші і звичайної. Вертикальну Ви скоріше будете рухати плечем, а не пальцями чи зап'ястком як звичайну. До тогож її не треба буде підіймати. Ну і для ігор вона взагаллі не підходить як на мене.
Загалом досить підходять, я не відчуваю жодних відмінностей окрім того, що руки не втомлюються

Відправлено через 38 секунд:
7mindfields: 25.04.2025 12:41 Ігрова вертикальна миша, від геймерів для геймерів :lol: чергова інновація від творців ігрового срального відра
А ви пробували ті вертикальні миші? Я от граю в будь які ігри без проблем
leif
Member

MqM: 25.04.2025 13:17А ви пробували ті вертикальні миші? Я от граю в будь які ігри без проблем
як взагалі враження від вертикального хвату? наскільки швидко звикаєш? немає бажання повернутись назад на класичний?
MqM
Member

leif: 25.04.2025 13:26
MqM: 25.04.2025 13:17А ви пробували ті вертикальні миші? Я от граю в будь які ігри без проблем
як взагалі враження від вертикального хвату? наскільки швидко звикаєш? немає бажання повернутись назад на класичний?
Я звикав напевно десь тижні два, це було явно через мязову память і звички за всі роки. Точно немає бажання, в мене перестало зводити пальці після довгих сесій за компом. Взагалі тепер миша справді відчувається, як продовження руки. Я вже і забуваю, що маю саме вертикальну. Для роботи ідеальна - можна на довго поринути в справи, а для ігор достатньо добра, не знаю, як там для кіберкотлет, але я особисто навіть в мультиплеєрних шутерах не відчуваю проблем з іншими гравцями.
Головне підібрати під власну руку, щоб зручно лягала, кожному підійде своя форма і кут нахилу - варто все таки десь вживу спробувати.
leif
Member

MqM: 25.04.2025 13:51Головне підібрати під власну руку, щоб зручно лягала, кожному підійде своя форма і кут нахилу - варто все таки десь вживу спробувати.
дякую за відгук. а яка у вас довжина долоні і якою саме вертикальною мишою користуєтесь?
VovaII
Member

MqM
А в іграшках не виникає бажання лівою рукою прям "загрібати"?
L_V_S
Junior

Ваші смішки недоречні. Вивчіть анатомію та зрозумійте що звичні миші для зап'ястя то як куріння для легень. А виробникам пофіг на ваше здоров'я - бабло не пахне.
Я не кіберкотлета - звичайний ігрок, айтивець з 15 роками стажу - маю дві операції на зап'ясті, нічого важчого за чашку чаю підняти не можу - то ж не раджу сміятися з вертикальних мишей. Вертикальні миші єдине що можу використовувати, але ж на них багато не заробиш - то му норм мишей і нема (сенсор наприклад). mx vertical - класна але застаріла як технічно так і морально, а про коліщатко мовчу бо то ад.
Kentprime
Member

Creature4O: 25.04.2025 12:34

Вертикальную нужно поднимать, там не работает магия телепортации

За 120 баксов она не нужна
Вложения
photo_2025-04-25_15-09-51.jpg
VovaII
Member

L_V_S: 25.04.2025 15:06Ваші смішки недоречні.
Які смішки Ви побачили? Чи Ви думаєте, що усім просто так віддати 120$ за невідомо що?
L_V_S
Junior

VovaII: 25.04.2025 15:10
L_V_S: 25.04.2025 15:06Ваші смішки недоречні.
Які смішки Ви побачили? Чи Ви думаєте, що усім просто так віддати 120$ за невідомо що?
Так а я не вам і не про вас писав. А що до кошторесу - ціна не має значення коли мова про здоров'я. Друга операція на хвилинку ~6к євро коштувала що б зберегти зап'ястя та пальці. То ж моя думка виробник в праві брати більші гроші за девайс який не принесе багато грошей через необізнаність більшої маси покупців.
Ця проблема ('тунельний синдром') загрожує будь кому кіберкотлета, просто ігрок, взагалі не ігрок - зараз справжня епідемія по світу, але кліків багато не збере тому майже ніхто не курсі.
leif
Member

L_V_S
Серйозна біда у вас з зап'ястям, співчуваю. Якщо можна, пару питань. Скільки вам років? Якимось спортом займались, який зміцнює зап'ястя? (До того як ситуація стала критичною, офк, і потребувала хірургічного втручання)
Последний раз редактировалось leif 25.04.2025 15:41, всего редактировалось 1 раз.
Tiufin
Member

L_V_S: 25.04.2025 15:06Вертикальні миші єдине що можу використовувати, але ж на них багато не заробиш - то му норм мишей і нема (сенсор наприклад)
а чому на вертикальних мишах багато не заробиш, а на горизонтальних - заробиш? В чому різниця?
Shaolin_Style
Member

7mindfields: 25.04.2025 12:41 Ігрова вертикальна миша, від геймерів для геймерів :lol: чергова інновація від творців ігрового срального відра
proclick это ж не для гемыров серия, а для офисных планктонов и наносеков с туннельным синдромом запястья. От туда и коллаба Razer x Humanscale

а когда-то была для геймеров тоже кстати:
спойлер
Изображение
Ответить