S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

mult, у мене такого не було. Компіляція проходить чи скіпається?
mult
Member

Повідомлення

Барбарис
компіляцію я не вимикав, проходить в штатному режимі.

Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Може просто мало хто придивляється, тому не помічають.
Neuromantic
Member

Повідомлення

Все відмальовується як треба. Тільки блискавки електроаномалій нерідко підтуплюють, після завантаженнь сейвів
mult
Member

Повідомлення

Neuromantic
А дерева теж такі як треба за відносно невелику відстань?
Бо в мене схожі на пластилін, а потім коли підходиш то промальовується кора.
Тільки налаштування відстані на епічно трохи покращує це і то не набагато далі.
Пробував різні налаштування.
Neuromantic
Member

Повідомлення

mult
Все нормально, я на епіку (всі налаштування за замовчуванням) граю в 2к

[bДо всіх:][/b]
Де на локації Росток знайти Бармена (у нього треба отримати винагороду за побічний квест)?
Маркер вказує під землю, в якусь величезну тріщину з аномаліями. Спробував в неї спуститися - потрапив в портал, викинуло недалеко від Терикону.
Cherniga
Junior

Повідомлення

Neuromantic
Бар "100 рентген" він знаходиться у підвалі недалеко
Барбарис
Member

Повідомлення

mult, дерева дуже рідко можуть промальовуватись в полі зору, зазвичай в лісі, де багато гілок накладаються.
До речі, знайомий на 4070ті теж жалівся, що промальовується перед очима, але більше на дерева та лоди. На профільній такого не було.
ya98
Member

Повідомлення

Увеличенный магазин для калаша и днепра лежит возле чёрного хода на сферу(решётка недалеко от двери с кодовым замком, в конце тоннеля с химическими аномалиями). Если проходить за сталкеров там невозможно пройти мимо. Если за полицаев - х.з., не пробовал.
Neuromantic
Member

Повідомлення

ya98: 22.04.2025 15:09 Увеличенный магазин для калаша и днепра лежит возле чёрного хода на сферу(решётка недалеко от двери с кодовым замком, в конце тоннеля с химическими аномалиями). Если проходить за сталкеров там невозможно пройти мимо. Если за полицаев - х.з., не пробовал.
Якщо пропустив, в селі Глинка завжди можна розжитися. Воно одразу за Північним КПП.
Ключ в старому тєліку, потім від кота Баюна треба буде відбитися, або втекти.

Прокачаний Дніпро з цим магазином, споряджений бронебійними, взагалі чудово валить!

Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
А як зашаритися на базу Варти, що на Хімзаводі?
Через один КПП не пускають, через інший зайти можна, але всередину не потрапити, ще й братва, що біля вертольоту, стріляти починає...
Жетон Варти є.
mult
Member

Повідомлення

Барбарис
Ну дерева не всі погано промальовуються.
Я думаю це не в відеокарті діло, а скоріше до розробників, бо скарги масові.
Питати за графіку то таке собі, бо багато хто не звертає уваги на ті чи інші речі.
Я бачив відгуки наприклад по елден рінг, люди писали пройшли декілька раз і не бачили ні хроматичних аберацій ні вінєтки.
Я фіг його зна як таке можна не бачить, але це каже що графіка хороша чи погана, це сугубо індивідуальна річ.
Мені графіка важлива в таких іграх, адже це і є атмосфера гри на рівні з сюжетом.
Той же lord of the fallen, також вроді як на 5 енжині зроблений.
Так там взагалі ніяких проблем, картинка просто бомбезна з кучою деталей і чудове освітлення.
В сталкері ж над графікою ще працювати і працювати
Robostyle
Member

Повідомлення

Де на локації Росток знайти Бармена (у нього треба отримати винагороду за побічний квест)?
Маркер вказує під землю, в якусь величезну тріщину з аномаліями. Спробував в неї спуститися - потрапив в портал, викинуло недалеко від Терикону.
Кек, не знают они Бармена и бар 100 Ренгтген.
Ээх, новичков нынче, как собак нерезаных. И все они лучше стариков знают. Ты ему про баги аномалии, он тебе про вітчизняне хабар.
igorvasilev7675
Junior

Повідомлення

Доброго дня!
Така проблема:під час гри (10-15 хв) просадка фпс менше 20 кадрів ,або гра висне намертво
Все що я зрозумів-не вистачає памяті відеокарті(gpuz підказав) і якщо запустити діспетчер задач вискакує попередження,що ОЗУ переповнена(32гб)
Ще форза 5 попереджае ,що замало врам (треба 7+гб,а бачить тільки 6гб) rx5700xt)
На робочому столі пк споживае 1-1,5 гб врам,це норм?
MAKKACIN
Member

Повідомлення

igorvasilev7675
як там, це тойво, не по темі гри, це більше в теми проблем пк\відеокарти\озу

перевір озу мемтестом з біос або хоча б мем64, запусти бенч типу суперпозішн чи там не зависне, він жре не всю врам, запусти тест температур, глянь шо по роботі проца і частотах, може відвалюватись канал памяті, протестуй ссд/жд або глянь hdd sential стан
Neuromantic
Member

Повідомлення

Хто-небуть зміг дістати артефакт з локації Відьмине коло? Там щось цікаве, чи звичайний рандомний електро?
Бо я замахався за ним бігати, так і не вкурив принцип вилову(

Двічі випадково натикався на непрацюючі сканери, в Прип'яті і Горілому лісі. При їх активації випадають рідкісні артефакти (один потім здав по квесту Гарпії), ще й радіацією люто валять. Вони по всіх секторах Зони розкидані? Це частини якогось квесту, чи разові акції?
Барбарис
Member

Повідомлення

Neuromantic, це ачівка за 10 штук. Деякі працюють лише вночі, там поруч записки можна знайти про них.
Відьмине коло це в Рудому Лісі? А що там скланого, може просто під текстури провалився?
Neuromantic
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.04.2025 11:27 Neuromantic, це ачівка за 10 штук. Деякі працюють лише вночі, там поруч записки можна знайти про них.
О, курва, ще шукати і шукати, невідомо як і де..
Мабуть, не бачити мені цієї ачівки((
Відьмине коло це в Рудому Лісі? А що там скланого, може просто під текстури провалився?
Так, в лісі.
Щоразу, коли наближаюся на 3-4 м, цей невідомий артефакт опиняється за 13-15 м, і кінця тому немає.
maxn
Member

Повідомлення

Neuromantic: 22.04.2025 15:30 Прокачаний Дніпро
А как его прокачать ? у меня техники с ним отказываются работать.
Neuromantic
Member

Повідомлення

maxn: 23.04.2025 14:57 А как его прокачать ? у меня техники с ним отказываются работать.
До Гарпії на Янів сходи. Тільки швидко, а то чайок холоне! :D
Барбарис
Member

Повідомлення

Neuromantic, та їх положення в мережі можна найти. У відьминому колі в мене без проблем знайшовся, але він не був вартий патронів потрачених на глюки та на зомбаків.
Neuromantic
Member

Повідомлення

Зібрав всі дивні архіартефакти.
Дивна пляшка - вєщь маст хев, канєшно! Без неї я б вже давно збанкрутів...
Дивний котєлок - штука безполєзна, але ржачна. Гикавка, отрижка, кашель при їжі, кровотеча та радіаційне ураження..

Відправлено через 3 години 35 хвилин 29 секунд:
На одній з локацій, у ході додаткового завдання, випустив з контейнера і завалив химеру і підібрав з неї електронний нашийник, позначений як квестовий предмет.
За завдання потім отримав винагороду у Бармена "100 рентген", а от нашийник так і залишився у мене. Де взяти квест на нього, і кому здавати?
Вкладення
Stalker2-Win64-Shipping_2025_04_16_11_50_56_932.jpg
Stalker2-Win64-Shipping_2025_04_23_10_31_54_184.jpg
Відповісти