Bethesda випустила The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Гру перенесли на Unreal Engine 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nutbar
Member

Повідомлення

Трохи пограв. Переробили, по великому рахунку, тільки графіку. Левелінг, діалоги, ШІ ворогів, мертві міста, завантаження в кожну комору - все те саме. Хоча очікувань ніяких не було, це лише ремастер, але краще б не грав. В пам'яті оригінальна гра була кращою.

Минулого року перепроходив Фолаут Нью Вегас і норм зайшло, Облівіон всеж нудніший у всіх сенсах, хоча сетінг мені значно більше подобається. Ну а з тим же ККД годі й порівнювати. Зараз прям дуже відчувається наскільки відсталою є сама модель ігор Бетезди. Думав то тільки Старфілд такий поганий вийшов, але ніт. Думав то рушій поганий, але також ніт, на UE5 їм вдалося зробити абсолютно те саме. Якось навіть засмутився.

Що до оптимізації, то на мінімалках має багато в кого норм працювати. На високих вже треба щось з нових карт. Статерів нема, але фпс не високий, щось типу від 50 до 100 на ультра і мінімалках віповідно на профільному конфігу в 4к. Звісно, з апскейлом, але без генерації. Та й таке.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

1800 за гру 2006го без переробки ігрового процесу , коли є збірки з нексусмод :laugh: Тод купи стару клячу Ховард ніяк не заспокоїться
alextampa
Member

Повідомлення

Абсолютно згоден, не коштує простий ремастеред такого рівня ціни :mad:
Tetronga
Member

Повідомлення

Анімації лишили з оригіналу і це так погано виглядає :rolleyes:
Vladys77
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 22.04.2025 19:36
DEF__IniT__: 22.04.2025 19:32 Мене радує те, що ремастер на UE5, а значить є надія що бесезда відмовиться від свого багоенжіна
навіть не знаю що гірше.
жодної нормально працюючої опенворлд гри на юе5, всі проблемні з посередньою оптимізацією, особливо процесорною. наче люмени, наніти в теорії все добре, на практиці - ні.
Assassin's Creed Shadows теж на UE5 з величезним відкритим світом, класною графікою і ідеальною оптимізацією. Тобто це можливо, було б бажання і гроші.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Vladys77: 23.04.2025 07:55

навіть не знаю що гірше.
жодної нормально працюючої опенворлд гри на юе5, всі проблемні з посередньою оптимізацією, особливо процесорною. наче люмени, наніти в теорії все добре, на практиці - ні.
Assassin's Creed Shadows теж на UE5 з величезним відкритим світом, класною графікою і ідеальною оптимізацією. Тобто це можливо, було б бажання і гроші.
ні, він на "anvil", це рушій юбісофт.
Earanak
Member

Повідомлення

Vladys77: 23.04.2025 07:55Assassin's Creed Shadows теж на UE5 з величезним відкритим світом, класною графікою і ідеальною оптимізацією. Тобто це можливо, було б бажання і гроші.
AC Shadows на собственном движке Юбисофта - "Anvil Engine".
anyname
Member

Повідомлення

kairo: 22.04.2025 21:51
erkins007: 22.04.2025 21:42 Та нема вопросов, но для этого нужен украинский перевод как в Сталкере. А когда выбор англ/рус, то он очевиден для всех кроме очень упоротых патриотов, которые готовы терпет неудобства из принципа.
Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
DEF__IniT__: 22.04.2025 19:32 Мене радує те, що ремастер на UE5, а значить є надія що бесезда відмовиться від свого багоенжіна
Гру робила інша студія. І вона працює на Gamebryo та UE5 одночасно.
Угу.будьмо поліглотами.Польска заради Відьмака, німецька заради Готики , японська через Цусіму ФФ та інше :insane: треба ж грати саме в оригіналі.
proos
Member

Повідомлення

erkins007: 22.04.2025 22:30
kairo: 22.04.2025 22:11Більше того, поляки набагато краще знають англійську
Угу и именно поэтому почти все игры локализуют на польский.
Поляки знают английский, но предпочитают родной язык, а людей говорящих там "учите английский, дикари" никто не поощряет в их высказываниях.
Тоже самое и чехи. Очень портится настроение у них когда говоришь им - учите английский, вы же в Евросоюзе. На что они отвечали - зачем? Нам достаточно родного языка.
nochnik89
Member

Повідомлення

GreenMile
Member

Повідомлення

Ех, прямо шкода ентузіастів, які працювали над skyblivion :-/
starinfo
Member

Повідомлення

навіть не знаю що гірше.
сатісфекторі наче непогано оптимізована
Earanak
Member

Повідомлення

starinfo, да... Только есть 'нюанс' - viewtopic.php?p=3937540#p3937540 :gigi:
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Якщо хочете швидшого випуску шостої частини - не купуйте це, хай проваляться продажі і тоді топи фірми будуть змушені примусити випустити нову частину замість нескінченних перевидань попередніх версій.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 23.04.2025 10:01 Якщо хочете швидшого випуску шостої частини - не купуйте це, хай проваляться продажі і тоді топи фірми будуть змушені примусити випустити нову частину замість нескінченних перевидань попередніх версій.
та нічого не зміниться, цей ремастер робила на аутсорсі інша студія, беседека робить новий тес, як і робила
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

nochnik89
спасибо за видос, посмотрел и понял что мне больше не нравится в ремастере - из летне воздушно-сказочной стилистики фентази Властелина Колец (на которую как раз и орентировалась Беседка в Обливионе) в ремастере сделали природу типичной серой массой (деревья, растительность вообще другие) + облака вообще печальные.
Поэтому внутри данжей\домов еще более-менее, а на открытых пространствах - сильно теряется атмосфера оригинала.

Играть в это я не буду - уж сильно аутсорсная поделка. Скорее всего написали парсер для переноса обьектов с старого движка на УЕ и голову особо не включали, тем более там у аутсорсеров одна молодеж - это фанаты скайрима, который по цвету такой же "никакой" :facepalm:
shinohana
Junior

Повідомлення

Klon: 23.04.2025 10:07 nochnik89
спасибо за видос, посмотрел и понял что мне больше не нравится в ремастере - из летне воздушно-сказочной стилистики фентази Властелина Колец (на которую как раз и орентировалась Беседка в Обливионе) в ремастере сделали природу типичной серой массой (деревья, растительность вообще другие) + облака вообще печальные.
Поэтому внутри данжей\домов еще более-менее, а на открытых пространствах - сильно теряется атмосфера оригинала.

Играть в это я не буду - уж сильно аутсорсная поделка. Скорее всего написали парсер для переноса обьектов с старого движка на УЕ и голову особо не включали, тем более там у аутсорсеров одна молодеж - это фанаты скайрима, который по цвету такой же "никакой" :facepalm:
Ну ты поплачь, поплачь. А нормальные люди будут продолжат наслаждаться хорошими играми.
MessiaH
Member

Повідомлення

DEF__IniT__: 22.04.2025 19:32Мене радує те, що ремастер на UE5, а значить є надія що бесезда відмовиться від свого багоенжіна
Кукухой поехал? UE5 это самый уродский и ублюдский в плане оптимизации движок. 98% игр на нём статеррят как последние твари. Вот только перед тем как писать, что я на ведре играю, загляни в мой профиль.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.04.2025 10:05
Alexx-wisa: 23.04.2025 10:01 Якщо хочете швидшого випуску шостої частини - не купуйте це, хай проваляться продажі і тоді топи фірми будуть змушені примусити випустити нову частину замість нескінченних перевидань попередніх версій.
та нічого не зміниться, цей ремастер робила на аутсорсі інша студія, беседека робить новий тес, як і робила
То не важливо хто і як робив. Важливо те що правовласники на франшизу вклали гроші і щоб вони не окупились. Тоді у правління почнуть виникати питання чи правильним шляхом ми йдемо. Он подивіться по прикладу Білосніжки 2025 року. Продажі провалились і, здається ворнери, сказали що вони перестануть робити рімейки. Бізнес скрізь працює однаково.
Lekrs
Member

Повідомлення

Сенсу купувати не має, гра в гейм пассі
Відповісти