ахахахахахахахахаха 5+Ararat: ↑ 22.04.2025 21:36 Боже, я зайшов у налаштування, а пункт моушон блюр там за замоучаням вимкнений.
Все, гра року.
Новини
Останні статті і огляди
Bethesda випустила The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered. Гру перенесли на Unreal Engine 5
-
Hotspur
Member
-
kairo
Member
Я так скажу, гра і на момент релізу мала серйозні недоліки, просто в той час схожих Екшн-РПГ у відкритому світі із таким рівнем графону не було. Автолевелінг в грі був урижний, рятувало лише те, що із модами його поправили. В наступних своїх іграх, вони переробили левелінг і таких проблем не було. Але найбільша проблема для мене в іграх Бесідки, це сюжет. Я проходив Облу двічі, за гільдію ворів та темне братство. Скайрім мабуть разів п'ять. Фолич 3 та 4 по одному разу. В жодній грі я не пройшов головний квест. Я не знаю, як можна було зробити настільки нецікаві мейн-квести. Реально через силу проходив пару завдань і закидував. Це при тому, що я закінчую 95% ігор, які починаю грати. Цікаво буде глянути, що вони переробили в грі і як вона буде гратись в наш час.
P.S. Левелінг в Облі мало того, що вбогий, він ще й поламаний, після певного рівня, твої навички не ростуть, а рівні мобів продовжують зростати, це давновідома проблема гри.
P.S. Левелінг в Облі мало того, що вбогий, він ще й поламаний, після певного рівня, твої навички не ростуть, а рівні мобів продовжують зростати, це давновідома проблема гри.
-
Rex
Member
Earanak
Торренты - это не наш метод.
А вообще - подписка Геймпасс на месяц-два - рабочий вариант. Кроме того, за это время можно еще кучу других игр попробовать.
Торренты - это не наш метод.
А вообще - подписка Геймпасс на месяц-два - рабочий вариант. Кроме того, за это время можно еще кучу других игр попробовать.
-
kairo
Member
Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.erkins007: ↑ 22.04.2025 21:42 Та нема вопросов, но для этого нужен украинский перевод как в Сталкере.
Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
Гру робила інша студія. І вона працює на Gamebryo та UE5 одночасно.DEF__IniT__: ↑ 22.04.2025 19:32 Мене радує те, що ремастер на UE5, а значить є надія що бесезда відмовиться від свого багоенжіна
-
erkins007
Member
Я английский знаю прекрасно, в работе без него никуда. Но в играя я играю для развлечения и расслабления. А делать это лучше на языке носителем которого я являюсь с детства и восприятие которого идёт интуитивно. Русский или украинский без разницы абсолютно, но потреблять развлекательный контент лучше в переводе.kairo: ↑ 22.04.2025 21:51Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.
-
kairo
Member
erkins007
Не маю ніяких проблем із споживанням контенту англійською вже багато років. Ще й паралельно прокачую мову, бо її неможливо "вивчити", це постійний процес.
Не маю ніяких проблем із споживанням контенту англійською вже багато років. Ще й паралельно прокачую мову, бо її неможливо "вивчити", це постійний процес.
-
Геральт
Active Member
"Потрєблять" так, а насолоджуватись можна виключно якісною локалізацією. Але в сабжі локалізованої озвучки й так немає, так що...erkins007: ↑ 22.04.2025 21:55 Русский или украинский без разницы абсолютно, но потреблять развлекательный контент лучше в переводе.
-
Enjthesilence
Member
якби ж то локалізація ще була на рівні, а так дубляж в іграх досить сильно зливає оригіналу, подекуди навіть банально неправильним перекладом, не кажучи вже про акторську гру.erkins007: ↑ 22.04.2025 21:55Я английский знаю прекрасно, в работе без него никуда. Но в играя я играю для развлечения и расслабления. А делать это лучше на языке носителем которого я являюсь с детства и восприятие которого идёт интуитивно. Русский или украинский без разницы абсолютно, но потреблять развлекательный контент лучше в переводе.kairo: ↑ 22.04.2025 21:51Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.
-
erkins007
Member
Рад за вас, но индустрия локализации и озвучки, которая существует во всех странах говорит что людям гораздо лучше заходит родной язык, даже если они знают иностранный хорошо. В той же Польше игры без польского имеют нулевые шансы на успешные продажи.kairo: ↑ 22.04.2025 21:58 erkins007
Отправлено спустя 57 секунд:
В оригинальном Обливиона была. Но озвучка это уже второе дело, мне достаточно сабов.Геральт: ↑ 22.04.2025 22:02Але в сабжі локалізованої озвучки й так немає
-
Earanak
Member
После KCD2 так непривычно что у неписей 2-3 диалога на 3-4 строчки текста, как то уже привык к этой графомании в 100500 диалогов на утрированные пол часа у каждого бомжа встреченного в игре
С другой стороны, книги по 15-20 листов 
-
kairo
Member
Бо поляки принципово не будуть грати із російською, при тому, що від 14% до 28% поляків можуть спілкуватися російською на певному рівні. Більше того, поляки набагато краще знають англійську, ми взагалі останні в Європі по рівню знання:erkins007: ↑ 22.04.2025 22:06Рад за вас, но индустрия локализации и озвучки, которая существует во всех странах говорит что людям гораздо лучше заходит родной язык, даже если они знают иностранный хорошо. В той же Польше игры без польского имеют нулевые шансы на успешные продажи.kairo: ↑ 22.04.2025 21:58 erkins007
- спойлер

-
erkins007
Member
Угу и именно поэтому почти все игры локализуют на польский.kairo: ↑ 22.04.2025 22:11Більше того, поляки набагато краще знають англійську
Поляки знают английский, но предпочитают родной язык, а людей говорящих там "учите английский, дикари" никто не поощряет в их высказываниях.
-
Afit
Member
Неймовірно!) Знайшовся рущій, котрий викликав більшу відразу ніж UE5)) Хоча насправді він (UE5) видає здебільшого чудову картинку, але ненажерливий до системи й очевидно складний в оптимізації. Скоріш за все він популярний й комерційно вигідний, якщо має таке массове застосування, порівняно з тим же CryEngineDEF__IniT__: ↑ 22.04.2025 19:32 Мене радує те, що ремастер на UE5, а значить є надія що бесезда відмовиться від свого багоенжіна
-
kairo
Member
Єдиний дієвий варіант покращити знання міжнародної мови, це регулярне її використання. Як ми бачимо, українці в цьому плані найгірші в Європі - ну то ж є на російській все, навіщо напрягатись.erkins007: ↑ 22.04.2025 22:30Угу и именно поэтому почти все игры локализуют на польский.kairo: ↑ 22.04.2025 22:11Більше того, поляки набагато краще знають англійську
Поляки знают английский, но предпочитают родной язык, а людей говорящих там "учите английский, дикари" никто не поощряет в их высказываниях.
-
mgerchik
Member
с оптимізацією як раз там поганенько.Enjthesilence: ↑ 22.04.2025 19:36жодної нормально працюючої опенворлд гри на юе5, всі проблемні з посередньою оптимізацією,
на 11900к/64гб/3060ti, з увімкненим dlss на performance, рештою налаштувань на "середні", гру статерить, просадки, фрізи.
причому гра автоматом сама визначає та ставить високі. на високих взагалі було погано.
-
MetalistForever
Member
Уровень "Раместера" - Болгарский аутсорс на коленке UE5 , моддерами-фанатами ! . Тодд просто вытер ноги об всех и вводит по губам
-
Donate
Member
Ну так буквально гру робила китайська контораMetalistForever: ↑ 23.04.2025 00:24 Уровень "Раместера" - Болгарский аутсорс на коленке UE5 , моддерами-фанатами ! . Тодд просто вытер ноги об всех и вводит по губам
-
tinomen
Wake up, Neo
буде залежати від продажів. тоді буде і моровінд і Ф3. причому у Ф3 шансі найбільші.
-
Stonecross
Junior
Переважна більшість поляків вважає рідною польську, тому з точки зору видавця там дуже грубо кажучи 15 млн потенційних споживачів.erkins007: ↑ 22.04.2025 22:30Угу и именно поэтому почти все игры локализуют на польский.kairo: ↑ 22.04.2025 22:11Більше того, поляки набагато краще знають англійську
В Україні мало того, що споживачів на 30% менше, так третина із них "на радном сдєтцтва ґаваріт", а ще третина — не визначилася. От і виходить, що є умовно мільйони 3, кого реально цікавить укр локалізація в першу чергу — і купівельна спроможність яких в кілька разів гірша.
Замкнуте коло розривають тільки відповідальні видавці та ідейні перекладацькі студії.
Без критичної маси людей, змоги придбати гру на релізі і відсутності мовної шизофренії великих видавців типу Майків та Соні навряд вдасться переконати.
Залишатиметься тільки скігліті)))
Відправлено через 9 хвилин 45 секунд:
FYI: якщо гра англійською мовою заважає вам відпочити і розслабитися, то ви навряд чи "прекрасно" її знаєте.erkins007: ↑ 22.04.2025 21:55>Я английский знаю прекрасно, в работе без него никуда.kairo: ↑ 22.04.2025 21:51Або все ж таки почати вчити англійську та грати в оригіналі, який в 99% випадків кращий за локалізацію.
>Но в играя я играю для развлечения и расслабления.
Навіть з хиткеньким С1 більшість ігрульок вже чудово сприймаються. Втім, усе суб'єктивно.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
-
Earanak
Member
Да, в плане оптимизации - ну такое... Не самое худшее что бывало, но все же, на профильном железе на практически максималках встречаются просадки FPS-а, и регулярные но короткие статтеры. Проблема в том что эти статтеры прям конкретно так регулярные. Ты буквально ощущаешь их тайминг/их природу-дистанцию, через какое то время ты прям понимаешь что вот я прошел примерно 24 метра и на 25 метре если я пойду в ту же сторону то случится статер и так и выходит
А так же прогрузки на глазах порой заметны, причем порой каких то странных элементов, типа прогружается плитка на здании но все остальные мелкие элементы здания не колбасит так же. Но я не могу сказать что состояние у игры хуже например чем у Сталкера 2 в релизном состоянии, Dragons Dogma 2, Monster Hunter Wilds, IMHO все таки она чутка в лучшем состоянии техническом )) Но если конечно сравнивать в этом плане ее с KCD2, то да, в этом ремастере все плохо