Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Христос Воскрес!!
Майте совість - ото сторінок нафігачили :gigi: . За цей весь час хоч комусь телефон порекомендували чи то все суто срач :lol: :lol: ?
Тут головне стабільність :beer: .
Vlaad13
Member

Повідомлення

у вас тут весело - вуха до смартфону за 4к гривень :laugh:
JKrl
Member

Повідомлення

Палишься, меломан. Дефолтный кодек я даже не знаю кто использует. Он звучит примерно как ведро с гайками.
Aptx даёт задержку по ощущениям до 50мс, что меня никак не смущает.

Отправлено спустя 53 секунды:
Vlaad13: 22.04.2025 00:11 у вас тут весело - вуха до смартфону за 4к гривень :laugh:
Более того, к игровому смартфону.
mumu
Member

Повідомлення

voyt9: 21.04.2025 10:21привіт, підкиньте пару варіантів що можна взяти з бу в норм стані до 15к на олх? думаю за 15 взяти 1+11 в ідеалі. Щось нічого кращого не можу знайти(
божественний :gigi: motorola edge 50 pro, але я б шось нове дивився.

а шо на заміну JBL Tour Pro Plus TWS можна придивитись, щоб з віндовс 11 норм коннектилось? бо мої грають музику/фільми непогано шо з компом, шо з телефонами, але в іграх на компі (онлайн шутери, особливо типу squad) грати неможливо. то спотворює, то затримки.
Avenger80
Member

Повідомлення

mumu: 22.04.2025 10:50а шо на заміну JBL Tour Pro Plus TWS можна придивитись, щоб з віндовс 11 норм коннектилось? бо мої грають музику/фільми непогано шо з компом, шо з телефонами, але в іграх на компі (онлайн шутери, особливо типу squad) грати неможливо. то спотворює, то затримки.
Так вам нужны классические радиоканальные наушники с донглом на 2,4Ггц.
Bender911
Member

Повідомлення

Є тут користувачі Xiaomi 14t pro? Закиньте фото як воно фоткає коли мало світла. Судячи з оглядів наче непагано, але цікаво реальний досвід.

Враховуючи що людина не хоче IOS, то думаю такий купити як подарунок.
YumaX
Member

Повідомлення

Bender911
+2к moto 50 ultra, імхо!
Vlaad13
Member

Повідомлення

YumaX: 22.04.2025 12:01 Bender911
+2к moto 50 ultra, імхо!
Тільки +7к за телефон з аналогічними характеристиками :lol:
Bender911
Member

Повідомлення

+2к moto 50 ultra, імхо!
А чим цей катєць краще? Дизай у мото звісно такий собі обмилок як самсунг з закругленням, але звісно це у кожно свої вимоги до дизайну.

Є особистий досвід? Фото?

З мінусів поки бачу: простіший дисплей (ще й кривий), слабший проц і 1 SIM-слот.
З плюсів: більше накопичувач та USB повноцінний.
Filabatya
Member

Повідомлення

а останні піксекля хіба не кращі по фото?
Mnemon
Member

Повідомлення

Filabatya: 22.04.2025 13:45 а останні піксекля хіба не кращі по фото?
Они существенно дороже, в среднем на 10тыс грн за 256гб. 14т про более универсальное и вполне достойное устройство за текущий прайс. (если оба брать новыми, а не б/у или софт анлок пиксель)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Тут вже купу оглядів скидували на пікселі - вони ніколи не вміли в нормальні фотки, до того ж вони значно дорожчі
Bender911
Member

Повідомлення

Пікселі саме по фото може і норм. У мене особисто були колись. Але через позицію гугла не продавати їх у нас, не бачу сенсу в них. Немає гарантії, а проблеми у них як і у всіх бувають. Один навіть перестав включатись на другий день і довелось витрухувати з силою гроші назад. Крім того процесор по відгукам у них ще сирий, але грошей просять немало.
GreenMile
Member

Повідомлення

Bender911: 22.04.2025 12:53
+2к moto 50 ultra, імхо!
З мінусів поки бачу: простіший дисплей (ще й кривий), слабший проц і 1 SIM-слот.
На кривому дисплеї набагато зручніше керування жестами (жест "назад").
"Простіший" в чому саме? Окрім маркетингових пікових ніт, які нічого не визначають (стандартна яскравість у них однакова), більше особливо принципової різниці не бачу в параметрах дисплея.
Стосовно слотів сім - яка різниця, якщо більше двох карток одночасно сяомі все одно не підтримує в будь-якій конфігурації? :dontknow:
Mnemon
Member

Повідомлення

Vlaad13: 20.04.2025 21:00 Ви з тим пікселем - як дурень зі ступою, фотки в нього в цілому норм але до айфона і близько не дотягує :laugh:
Немного спустя:
Vlaad13: 22.04.2025 14:05
Тут вже купу оглядів скидували на пікселі - вони ніколи не вміли в нормальні фотки, до того ж вони значно дорожчі
Так норм или не норм? ;) Можно пример?

Конечно, у каждого аппарата есть плохие и хорошие фото, но чтоб прям кардинально заявлять, что пиксели плохо фоткают это чересчур.
Востаннє редагувалось 22.04.2025 15:18 користувачем Mnemon, всього редагувалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Mnemon: 22.04.2025 15:14
Vlaad13: 20.04.2025 21:00 Ви з тим пікселем - як дурень зі ступою, фотки в нього в цілому норм але до айфона і близько не дотягує :laugh:
Немного спустя:
Vlaad13: 22.04.2025 14:05
Так норм или не норм? ;)
Вони нормальні якби він коштував 10к - але не для 20к+
Bender911
Member

Повідомлення

GreenMile: 22.04.2025 14:26 Стосовно слотів сім - яка різниця, якщо більше двох карток одночасно сяомі все одно не підтримує в будь-якій конфігурації? :dontknow:
Так і не треба більше 2-х одночасно, але потрібна варіативність. Щоб при потребі мати обидві SIM фізичні, навіть якщо переважно як друга використовується є eSIM.
GreenMile
Member

Повідомлення

Bender911: 22.04.2025 15:53
GreenMile: 22.04.2025 14:26 Стосовно слотів сім - яка різниця, якщо більше двох карток одночасно сяомі все одно не підтримує в будь-якій конфігурації? :dontknow:
Так і не треба більше 2-х одночасно, але потрібна варіативність. Щоб при потребі мати обидві SIM фізичні, навіть якщо переважно як друга використовується є eSIM.
Ну як треба, тоді питань нема, звісно. Я просто вже забув, коли мені були потрібні саме дві фізичні сімки. В самсунгу у мене 2 фізичні слоти, а сімок в них жодної нема )))
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 22.04.2025 15:53
Если любитель мтк, то можно брать. Впринципе аппарат неплохой и фоткает хорошо. Примеры тут врятли кто скинет, на пда надо попросить, там есть с Украины много.
voyt9
Member

Повідомлення

Я все таки не наважився китайського 1+11 брати, начитався на Чпда що швидкість інтернету, якщо не в місті, то дуже просідає. В когось китайці з гіршими агрегаціями є? Ще й хто буває за містом?
Відповісти