Без регіональної ціни
Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано новий трейлер Doom: The Dark Ages
-
Nekros
Member
-
Васильович
Member
Use GamePass, Luke!Nekros: ↑ 21.04.2025 12:25Без регіональної ціни
-
Tetronga
Member
Всі на борт! Підняти чорний прапор!Nekros: ↑ 21.04.2025 12:25 Пропоную обговорити Опубліковано новий трейлер Doom: The Dark Ages
Без регіональної ціни![]()
![]()
-
Lekrs
Member
Тільки гейм пасс, ціна неадекватна для нашого регіону.
-
Vlaad13
Member
2400 гривень 
-
kairo
Member
230 грн
-
Afit
Member
"Попередні замовлення стартують відсьогодні" Але ж вона доступна до замовлення вже давно. Ще в попередніх новинах про DOOM обговорювали на форумі ціни й гейм пас 
-
OldGoodGames
Member
нууу можна буде неполінитись так качнути, подивитись
звичайно по сеттінгу це мав би бути ребут квейк1,
але по мороку цей дум мені нагадав дум3,
можливо якщо тут був би цікавий мультиплеер то можна було б розлядати до придбання,
а так ніт, навіщо?
звичайно по сеттінгу це мав би бути ребут квейк1,
але по мороку цей дум мені нагадав дум3,
можливо якщо тут був би цікавий мультиплеер то можна було б розлядати до придбання,
а так ніт, навіщо?
-
xIIImaL
Member
OldGoodGames: ↑ 21.04.2025 14:42 але по мороку цей дум мені нагадав дум3
етернал нагадує. не більше. навіть не дум 2016, не кажучи вже про дум3.
-
MqM
Member
В кінці бос ктулху?
Естетика звісно покраще, похмуріша, проте дракон перетворює це все у більше фентезі, до чого він там не знаю
Естетика звісно покраще, похмуріша, проте дракон перетворює це все у більше фентезі, до чого він там не знаю
-
OldGoodGames
Member
зумерам не зрозумітиxIIImaL: ↑ 21.04.2025 15:13OldGoodGames: ↑ 21.04.2025 14:42 але по мороку цей дум мені нагадав дум3
-
Kashtan
Member
Навіщо дракони? Кольори?
Брак фантазії.
ЦА яка цієї гри?
Дум три увімкніть і там все що потрібно є. Головне що нічого зайвого немає.
Брак фантазії.
ЦА яка цієї гри?
-
Enjthesilence
Member
Ні, етернал більш кольоровий з вертикальним геймплеєм і швидким свапом стволів, тут більш відкрита місцевість, якийсь мікс "сема" і "дума", а візуально дійсно більше на квейк схожа.xIIImaL: ↑ 21.04.2025 15:13OldGoodGames: ↑ 21.04.2025 14:42 але по мороку цей дум мені нагадав дум3
-
Tetronga
Member
Що за мода піднімати Дум 3? Це ж геймдизайнерська катастрофаKashtan: ↑ 21.04.2025 16:46 Навіщо дракони? Кольори?
Брак фантазії.
ЦА яка цієї гри?
-
AntonyKandaurov
Member
Tetronga
Наприклад?
Наприклад?
-
my7Moon
Junior
Лаги на початку трейлера 
-
Tetronga
Member
Всю гру монстри спавняться за спиною, або зі стін
-
kairo
Member
Дум 3 критикували за більш повільний та однотипний геймплей із купою скримерів та упор на графоній в першу чергу. Як зараз модно казати - гра розрахована на зумерів))
-
AntonyKandaurov
Member
kairo
Грав десь у 2006 - скримери дійсно напрягали, і всеосяжна темрява з постійним дриганням ліхтар-зброя. Але як пострілушка був непоганий. До встановлення FEAR на комп'ютер
Грав десь у 2006 - скримери дійсно напрягали, і всеосяжна темрява з постійним дриганням ліхтар-зброя. Але як пострілушка був непоганий. До встановлення FEAR на комп'ютер
-
xIIImaL
Member
Та канєшно шо так . Тільки цей зумер ще в 95 році на 133 пні дум1 наярював . коли тебе, з великою імовірностю в ті часи ще в проекті не було
Отправлено спустя 33 минуты 8 секунд:
Я рівняю тільки з серією дум ні з чим іншим . Новий дум більше всього нагадує етернал, від класичного дума майже нічого не лишилось. Напхали всякої хурні - битви титанів,польоти на драконах , снаряга сипеться лгбт-радугою , правильно хтось вище написав - фентезі а не дум. Дум 2016 був більше "думом" - темні коридори , індастріал-хоррор сеттінг , більш класична зброя (без сокир-мечів -дрючків-щитів ) . Ну а еталоном звичайно що є Дум3 - класичний шутан і просто неперевершена хоррор атмосфера з повністю темними локаціями. Але такого думу більше не буде. Про дум1-2 не говоримо , там графіка не того рівня щоб була якась атмосфера.Enjthesilence: ↑ 21.04.2025 16:49Ні, етернал більш кольоровий з вертикальним геймплеєм і швидким свапом стволів, тут більш відкрита місцевість, якийсь мікс "сема" і "дума", а візуально дійсно більше на квейк схожа.