Valdey377
Всім добра чому не тп лінк, да просто хочеться чогось нормального за свої кошти, а з приводу тп лінк стабільніше за китайців я б не сказав що це так працює, був свого часу смарт самсунг джей 7 вроді чи шо т аке, так от два раза з обновами приходили критичні глюки, якщо не вимкнути автообертання екрану то коли вхідний виклик і екран повернувся то він так і залипав і прийняти виклик не було можливості сенсор тупив в 0. це фіксили пів року, а потім підрізали зону сприйняття сигналу, довелось вручну повертатися на попередні версії системи, бо там і стабільність і батарейка відчутно довше жила, в той же час сяомі 7 поруч жила і доживає спокійно, так рекламу повиключати довелось ручками, а далі воно собі робить обновлялось і ніхто його не чіпав. Не кажу що один бренд кращий за іншого, просто в певних моделях є краще співвідношення ціни якості.
так і є, сам трохи технікою цікавлюсь але за розвитком роутерів якось прохлопав, а коли підперло то очі розбігаються, а от з приводу дешевого ніколи не розумів цього тренду, моя думка краще взяти хоча б середнячок і горя не знати чим мучатись.Avenger80: ↑ 18.04.2025 10:42Коля, что посоветуешь купить, недорогое?
Знаю є по селі теж жалуються що інтернет фіговий теж через три стіни нічого не ловить, особливо вчителі коли дистанційка була, вже теж роутери поміняли хто на нетіси хто на асуси, але ж знов на простенькі, тому кардинально нічого не мінялось.
Та і в мене була така ситуація ще до війни не памятаю точно рік, 740 тп лінк захотів поміняти на сильнішого в магазині запропонували 940тп сказали звір, а по факту +2-3 метра зони покриття но не якості, хоча тоді й питав можливо є щось краще, на що відповів продавець, це й так дорогий роутер а ще дорожчого навряд чи хтось купить

В той час в один раз тп лінк глюкнув, швидкість було 10Мбіт/с а не 500, звязався з провайдером каже канали нагружені, треба розвести, заходжу в роутер очищаю ІР(освободить) вимикаю, в цей час провайдер перезавантажує своє обладняння дистанційно каже коли увімкнути роутер в розетку, все 5 хв готово, потім він аж подякував що так швидко все зробив без лишніх питань.