Нарешті хтось відкрив очі цим... цим... хом'якам, які ведуться на всякі там "екосистеми" і "підтримку софту"!snapdragon999: ↑ 20.04.2025 10:23Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм? Треба трошки розвиватися, вивчати ринок.AFU_power: ↑ 20.04.2025 10:11
Щоб отримати не якогось нонейма, незрозуміло де зібраного з питаннями до якості та підтримки софту в майбутньому. Ну і додатково щоб отримати нормальну гарантію та комусь екосистему(навушники, годинник, техніка дома самсунг), комусь потрібен Dex.
Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь. Годинник також. То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
Я сьогодні одного виробника захочу техніку, завтра щось краще вийде, іншого, нащо мені прив'язуватись до одного бренду?Кому це потрібно хай платить подвійну потрійну суму за екосистему![]()
Звісно, всі ж знають, що на світі є лише Apple і Samsung, а решта – це якісь міфічні "ноунейми", які з'явилися вчора і завтра зникнуть.
Навіть Pixel, мабуть, теж "ноунейм", бо він не Apple і не Samsung, так?
Треба ж "розвиватися" і "вивчати ринок", дивлячись лише на двох гравців! Блискуче!
А навіщо та екосистема? Ну подумаєш, навушники самі підключаються і відразу показують заряд на всіх пристроях, годинник безшовно синхронізується з телефоном і комп'ютером, а телефон керує всім іншим у домі без зайвих рухів тіла. Це ж дрібниці! Головне, що Bluetooth є! Можна ж вручну спарити все, потерпіти розриви зв'язку, забути про додаткові функції і мати купу окремих додатків для кожного гаджета! Справжнім інтелектуалам не потрібна ця "безшовність" і "зручність", ми любимо труднощі! А вночі взагалі перешиваємо кастом бо стокове ПО лайно, зручно же.
Тільки "хом'яки" дозволять себе "доїти" за те, щоб пристрої просто працювали разом і економили їхній час. Справжні бунтарі щороку купують навушники одного бренду, годинник – іншого, а телефон – третього, і витрачають вечори на форумах, намагаючись змусити їх хоч якось подружитися! Це ж економія! Нехай платять "подвійну потрійну суму" ті, хто цінує свій час, нерви і стабільну роботу! Ми ж не такі, ми "розвиваємося"!
І правильно! Ніякої "прив'язки до бренду"! Сьогодні мені потрібен телефон, який сам пише вірші, завтра – який літає, післязавтра – який варить каву. І щоб він не дай Бог не був сумісний з тим, що я купив вчора! Свобода понад усе! Свобода від зручності, логіки і будь-яких натяків на стабільність чи інтеграцію!
Оце так рівень усвідомлення ринку і потреб користувачів! Мабуть, теж від твого знайомого експерта, який ніколи не користувався екосистемою, але точно знає, що це зло і розвод для "хом'яків"!