Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 10:23
AFU_power: 20.04.2025 10:11
Щоб отримати не якогось нонейма, незрозуміло де зібраного з питаннями до якості та підтримки софту в майбутньому. Ну і додатково щоб отримати нормальну гарантію та комусь екосистему(навушники, годинник, техніка дома самсунг), комусь потрібен Dex.
Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм? Треба трошки розвиватися, вивчати ринок. :laugh:
Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь. Годинник також. То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
Я сьогодні одного виробника захочу техніку, завтра щось краще вийде, іншого, нащо мені прив'язуватись до одного бренду?Кому це потрібно хай платить подвійну потрійну суму за екосистему :laugh:
Нарешті хтось відкрив очі цим... цим... хом'якам, які ведуться на всякі там "екосистеми" і "підтримку софту"! :joy:
Звісно, всі ж знають, що на світі є лише Apple і Samsung, а решта – це якісь міфічні "ноунейми", які з'явилися вчора і завтра зникнуть.
Навіть Pixel, мабуть, теж "ноунейм", бо він не Apple і не Samsung, так?
Треба ж "розвиватися" і "вивчати ринок", дивлячись лише на двох гравців! Блискуче!
А навіщо та екосистема? Ну подумаєш, навушники самі підключаються і відразу показують заряд на всіх пристроях, годинник безшовно синхронізується з телефоном і комп'ютером, а телефон керує всім іншим у домі без зайвих рухів тіла. Це ж дрібниці! Головне, що Bluetooth є! Можна ж вручну спарити все, потерпіти розриви зв'язку, забути про додаткові функції і мати купу окремих додатків для кожного гаджета! Справжнім інтелектуалам не потрібна ця "безшовність" і "зручність", ми любимо труднощі! А вночі взагалі перешиваємо кастом бо стокове ПО лайно, зручно же.
Тільки "хом'яки" дозволять себе "доїти" за те, щоб пристрої просто працювали разом і економили їхній час. Справжні бунтарі щороку купують навушники одного бренду, годинник – іншого, а телефон – третього, і витрачають вечори на форумах, намагаючись змусити їх хоч якось подружитися! Це ж економія! Нехай платять "подвійну потрійну суму" ті, хто цінує свій час, нерви і стабільну роботу! Ми ж не такі, ми "розвиваємося"!
І правильно! Ніякої "прив'язки до бренду"! Сьогодні мені потрібен телефон, який сам пише вірші, завтра – який літає, післязавтра – який варить каву. І щоб він не дай Бог не був сумісний з тим, що я купив вчора! Свобода понад усе! Свобода від зручності, логіки і будь-яких натяків на стабільність чи інтеграцію!
Оце так рівень усвідомлення ринку і потреб користувачів! Мабуть, теж від твого знайомого експерта, який ніколи не користувався екосистемою, але точно знає, що це зло і розвод для "хом'яків"! :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.04.2025 11:12
Тільки "хом'яки" дозволять себе "доїти" за те, щоб пристрої просто працювали разом і економили їхній час. Справжні бунтарі щороку купують навушники одного бренду, годинник – іншого, а телефон – третього, і витрачають вечори на форумах, намагаючись змусити їх хоч якось подружитися! Це ж економія! Нехай платять "подвійну потрійну суму" ті, хто цінує свій час, нерви і стабільну роботу! Ми ж не такі, ми "розвиваємося"!
Ты своего времени тут потратил сидя на форуме уже несколько лет ,какая там экономия часу ? :laugh:

Не все хотят зависеть от одного поставщика и предоставлять им всю свою жизнь на ладони.Поэтому твои аргументы сразу встали и вышли.

Лично я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция и пользователь получает определенные выгоды с этого .Мне тяжело представить что бы было если б китайцы не составили конкуренцию А брендам,как бы они зажрались .
Востаннє редагувалось 20.04.2025 11:33 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 11:16
Ты своего времени тут потратил сидя на форуме уже несколько лет ,какая там экономия часу ? :laugh:

Не все хотят зависеть от одного поставщика и предоставлять им всю свою жизнь на ладони.Поэтому твои аргументы сразу встали и вышли.
А про жизнь на ладони это про китайцев шо ли?комбеды вообще любят за всеми следить и не раз уже их на этом ловили, гораздо чаще , чем тех же Эпл или Гнусмас, они тоже не святые, но хоть в каких то рамках себя держат
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 20.04.2025 11:33

А про жизнь на ладони это про китайцев шо ли?комбеды вообще любят за всеми следить и не раз уже их на этом ловили, гораздо чаще , чем тех же Эпл или Гнусмас, они тоже не святые, но хоть в каких то рамках себя держат
Опять по кругу пошла эта история .Я уже ни раз упоминал про Сноудена ,возьми поинтересуйся кого ловили и кто за кем следит .Про методики сбора информации США.
Valdey377
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 11:35
Valdey377: 20.04.2025 11:33 А про жизнь на ладони это про китайцев шо ли?комбеды вообще любят за всеми следить и не раз уже их на этом ловили, гораздо чаще , чем тех же Эпл или Гнусмас, они тоже не святые, но хоть в каких то рамках себя держат
Опять по кругу пошла эта история .Я уже ни раз упоминал про Сноудена ,возьми поинтересуйся кого ловили и кто за кем следит .
Канешно, кого ещё , ешё кацапских пропагандонов может послушать? китайцев постоянно палят то там то тут, просто это уже никто даже не обсуждает, это стало аксиомой
snapdragon999
Member

Повідомлення

Valdey377: 20.04.2025 11:37
snapdragon999: 20.04.2025 11:35

Опять по кругу пошла эта история .Я уже ни раз упоминал про Сноудена ,возьми поинтересуйся кого ловили и кто за кем следит .
Канешно, кого ещё , ешё кацапских пропагандонов может послушать? китайцев постоянно палят то там то тут, просто это уже никто даже не обсуждает, это стало аксиомой
Он открыл глаза всему миру ,не важно кто он и какие были цели.Факт слежки был признан .А компартии абсолютно фиолетово где там какой то попуас ходит пьет пиво,они за своих граждан беспокояться :laugh:
Лично я этим яблокам и гнусмасам ,всем этим партнерам из "Пяти глаз" и их экосистемам, меньше всего доверяю чем китайцам.
JKrl
Member

Повідомлення

О как, він не тільки кідала, а ще й кацап.
snapdragon999
Member

Повідомлення

JKrl: 20.04.2025 12:07 О как, він не тільки кідала, а ще й кацап.
Манкурт Лондонский тебе то судить кто есть кто?Хоть бы тебя депортировали сюда, расскажешь какой ты патриот :laugh:
AFU_power
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 10:23Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм?
да, навіть хлаомі з їх якістю можна цілком вважати ноунеймом. Не говорячи про всілякі пкоко, хонори, зте, хуавей, інфінікси, підробки на мото від леново, підробки на нокію від хмд.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23Навушники через bt підключив будь які і слухаєшь.
і не керуєш шумодавом, не переназначаєш кнопки.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23То хом'якам якимось треба екосистема, яких корпорації постійно доять на грощі.
супер, ми ж тут всі фанати тисячі аккаунтів, один акк для годинника, другий для освіжувача, третій для навушників, четвертий для телевізора, п'ятий для телефона, шостий для компа, щей в додачу пристрої між собою не взаємодіють, бо всі від різних виробників, вкусна.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23нащо мені прив'язуватись до одного бренду?
щоб була взаємодія між пристроями, я то розумію, у людини, яка постійно закупається на алі навряд пристрої один одним вміють керувати чи хоча би мають додаткові функції та інтеграцію
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 12:52
snapdragon999: 20.04.2025 10:23Для вас все що не Самсунг і не яблуко, то ноунейм?
да, навіть хлаомі з їх якістю можна цілком вважати ноунеймом. Не говорячи про всілякі пкоко, хонори, зте, хуавей, інфінікси, підробки на мото від леново, підробки на нокію від хмд.
це далеко не "ноунейми", а визнані бренди з різним рівнем якості та популярності. Справжні "ноунейми" — це зазвичай безіменні дешеві копії без репутації.
Donate
Member

Повідомлення

Лично я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция и пользователь получает определенные выгоды с этого .Мне тяжело представить что бы было если б китайцы не составили конкуренцию А брендам,как бы они зажрались .
Ну так, хто б говорив про час, сидячи тут роками і переконуючи всіх купити правильні телефони! Це ж не витрати, це інвестиція! 😂
Не все хотят зависеть от одного поставщика
А від багатьох потроху, які теж збирають дані і нав'язують свої сервіси – це типу незалежність? :joy: Головне ж, шоб не всі твої дані були в одного гіганта, а розмазані по дрібніших (чи не дуже) компаніях! Дуже надійно!
я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция
Особливо коли ти сам обираєш "незалежних" китайців проти "зажертих" A-брендів... і "відсталого" Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки. Оце я розумію "здорова конкуренція"! Користувач отримує вигоду... купувати щось інше, ніж Піксель. Твоя логіка просто "бездоганна"! 👍
snapdragon999
Member

Повідомлення

супер, ми ж тут всі фанати тисячі аккаунтів, один акк для годинника, другий для освіжувача, третій для навушників, четвертий для телевізора, п'ятий для телефона, шостий для компа, щей в додачу пристрої між собою не взаємодіють, бо всі від різних виробників, вкусна.
snapdragon999: 20.04.2025 10:23нащо мені прив'язуватись до одного бренду?
щоб була взаємодія між пристроями, я то розумію, у людини, яка постійно закупається на алі навряд пристрої один одним вміють керувати чи хоча би мають додаткові функції та інтеграцію
В мене реалмі чудово управляє та взаємодіє з телевізором samsung та компьютером з віндовс :laugh: А для освіжувача повітря мені не потрібен акаунт :lol:
Навушники в мене те ж реалмі ,мені вони подобаються ,інщі немає сенсу купляти.
Востаннє редагувалось 20.04.2025 13:04 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
AFU_power
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 12:57
це далеко не "ноунейми", а визнані бренди з різним рівнем якості та популярності. Справжні "ноунейми" — це зазвичай безіменні дешеві копії без репутації.
Ти он добре вкинув за стеження від корпорації, але зовсім забувся, що ти частіше всього погоджуєшся передавати різні телеметрії та можеш їх вимикати. В китайців так не працює, часто густо в китайських планшетах, телефонах і твбоксах знаходять ліби та відстежують підозрілий трафік, який зв'язується з китайським c&c сервером що розгортає на твому улюбленому китайці різноманітні засоби стеження за тобою.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
snapdragon999: 20.04.2025 13:00А для освіжувача повітря мені не потрібен акаунт
Поняття розумного дому для тебе ще занадто далеке, ти напевно і не знаєш, як то наприклад перед приходом з роботи ввімкнути дома очищувач, щоб він попрацював поки тебе немає і вимкнувся коли ти прийшов щоб не слухати його гудіння
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 11:16 Мне тяжело представить что бы было если б китайцы не составили конкуренцию А брендам,как бы они зажрались .
Смеюсь с цен на флагманы саломи. Ох уж эта конкуренция
snapdragon999
Member

Повідомлення

AFU_power: 20.04.2025 13:01 який зв'язується з китайським c&c сервером що розгортає на твому улюбленому китайці різноманітні засоби стеження за тобою.
хіба що на китайських версіях якихось,на глобалках може на сяо таке є і то там це більше стосується рекламних приблуд,щоб підсовувати рекламку .Це макс яке стеження))
На реалмі наприклад сервера амазона в Сінгапурі ,ніхто там не буде втупу займатися стеженням .
Востаннє редагувалось 20.04.2025 13:05 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 20.04.2025 12:57 [Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки.
Тем временем они сломали камеры своей поддержкой в 6 про :lol:
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.04.2025 13:05
Donate: 20.04.2025 12:57 [Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки.
Тем временем они сломали камеры своей поддержкой в 6 про :lol:
Дуже галасно, а на практиці там при переході з ширіка на основу при записі відео софт камери кидає помилку :rotate: Цим ще потрібно користуватись, так як я знімаю відео в 60 фпс, там ширік взагалі не працює в 4к, тому такє. Пофіксять як і все інше, там А16 вийдше напевно вже в літку :shuffle:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 20.04.2025 12:57
я люблю когда между брендами происходит здоровая конкуренция
Особливо коли ти сам обираєш "незалежних" китайців проти "зажертих" A-брендів... і "відсталого" Пікселя, який чомусь продовжує робити одні з найкращих камер і отримувати 7 років підтримки. Оце я розумію "здорова конкуренція"! Користувач отримує вигоду... купувати щось інше, ніж Піксель. Твоя логіка просто "бездоганна"! 👍
Это твой основной козырь - камера и 7 лет поддержки :laugh: Да не надо людям брать это барахло на 7 лет ,лучше раз в 3 года купить новое современное устройство ,чем какой то хлам 7 лет юзать .Обычный маркетинг .Телефон без оригинальной батареи это уже ерунда.
DuckRider
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 13:09
Это твой основной козырь - камера и 7 лет поддержки :laugh: Да не надо людям брать это барахло на 7 лет ,лучше раз в 3 года купить новое современное устройство ,чем какой то хлам 7 лет юзать .Обычный маркетинг .
Я б с радостью юзал 7 лет телефон, один раз заменив батарейку. Флагманы спокойно дают такую возможность. Если не дохнут. Более того, за 3 года во флагманах никаких скачков не происходит
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.04.2025 13:09
Donate: 20.04.2025 12:57

Это твой основной козырь - камера и 7 лет поддержки :laugh: Да не надо людям брать это барахло на 7 лет ,лучше раз в 3 года купить новое современное устройство ,чем какой то хлам 7 лет юзать .Обычный маркетинг .Телефон без оригинальной батареи это уже ерунда.
Ага, 7 років підтримки – це ж чисто маркетинг для "особо одаренных"! 😂 Навіщо тримати "хлам" стільки, коли можна кожні 3 роки брати "нове сучасне барахло"! Головне, щоб було що викидати і твій знайомий не нудьгував, так? Оце я розумію прогрес! :laugh:
Відповісти