Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
lewerlin
Member
Горби в АЧХ пропали, ой що ж робити?

Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєтеtribute: ↑ 17.04.2025 21:30Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію"

-
Radio Bay
Member
Тут гарна гілка по К11/K11 R2R
Продивився, хейту не побачив, навіть з Chord Mojo2 власник порівнює, а то не проста балалайка, піпл більше за R2R версію. Такого що хтось кричав "яке лайно я купив" не бачив, але не всю листав звісно. Здається, щось там не так з сетапом
Покрутити? По-перше переткнути у інший порт, бажано не на мамці. В мене колись навіть USB планка на корпус на голову ліпше звучала. Потім була STlab U710, ще плюс, потім ... не буду лякати
Відправлено через 32 секунди:
Продивився, хейту не побачив, навіть з Chord Mojo2 власник порівнює, а то не проста балалайка, піпл більше за R2R версію. Такого що хтось кричав "яке лайно я купив" не бачив, але не всю листав звісно. Здається, щось там не так з сетапом
Продивляюсь цей ресурс, коли хочу знайти реальних власниківThe K11 (non R2R) is a very transparent (not thin or reedy) sounding device. It rivals my Chord Mojo2 and, I would guess, a good many other devices at much higher prices, in that aspect.
Покрутити? По-перше переткнути у інший порт, бажано не на мамці. В мене колись навіть USB планка на корпус на голову ліпше звучала. Потім була STlab U710, ще плюс, потім ... не буду лякати

Відправлено через 32 секунди:
Є такеlewerlin: ↑ 17.04.2025 22:28Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте )

-
tribute
Junior
поставив драйвер, вроді розібравсяHotspur: ↑ 17.04.2025 21:50 покрутити можна. драйвера ставив чи все авто ?

трошки в бюджет не влазила

та вони вже як рідні, ті горбиlewerlin: ↑ 17.04.2025 22:28Горби в АЧХ пропали, ой що ж робити?
Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєтеtribute: ↑ 17.04.2025 21:30Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію")

встройку вже вимкнув

ДякуюRadio Bay: ↑ 17.04.2025 22:39 Тут гарна гілка по К11/K11 R2R
Продивляюсь цей ресурс, коли хочу знайти реальних власниківThe K11 (non R2R) is a very transparent (not thin or reedy) sounding device. It rivals my Chord Mojo2 and, I would guess, a good many other devices at much higher prices, in that aspect.
Покрутити? По-перше переткнути у інший порт, бажано не на мамці. В мене колись навіть USB планка на корпус на голову ліпше звучала. Потім була STlab U710, ще плюс, потім ... не буду лякати![]()
Відправлено через 32 секунди:Є такеlewerlin: ↑ 17.04.2025 22:28Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте )![]()
-
Radio Bay
Member
tribute
Тут потрібно розуміти, що це не встрійка де "взула та забула", тут багато що має вплив. Простіший приклад: порти. Вже навів. В мене на мамці Асроковій колись такі порти були що туди просто аудіотехніку було вмикати забороненою Я образу вмикав у планку USB 2.0 та навіть не знав про це, випадково перемкнув. У такому варіанті мій тодішній Schiit Lyr 3 Multibit, то гроші на вітер. Вже не пам'ятаю, десь обговорювали той STlab та порти, у чувака також додало чимало, а у іншого на топовій Асусі не було різниці, тому тут залежить від реалізації, але ніхто не проектує порти з оглядом на звук. Їх основна мета передавати пакети, а не потік. За загубленим пакетом можна повернутися, тому файл буде таки скопійовано, а от з потіком так не буде.
Тут потрібно розуміти, що це не встрійка де "взула та забула", тут багато що має вплив. Простіший приклад: порти. Вже навів. В мене на мамці Асроковій колись такі порти були що туди просто аудіотехніку було вмикати забороненою Я образу вмикав у планку USB 2.0 та навіть не знав про це, випадково перемкнув. У такому варіанті мій тодішній Schiit Lyr 3 Multibit, то гроші на вітер. Вже не пам'ятаю, десь обговорювали той STlab та порти, у чувака також додало чимало, а у іншого на топовій Асусі не було різниці, тому тут залежить від реалізації, але ніхто не проектує порти з оглядом на звук. Їх основна мета передавати пакети, а не потік. За загубленим пакетом можна повернутися, тому файл буде таки скопійовано, а от з потіком так не буде.
-
tablestikus
Member
Оце неочікувано дуже приємну статтю знайшов у хлопців в яких час від часу я і знайомі замовляємо кастомні кабелі.
Що таке і як працює ЦАП
https://era-in-ear.com/tsap-spokoino-an ... zdes-net-2
Що таке і як працює ЦАП
-
lewerlin
Member
Бачив. Щось схоже було ще в ДомашньомуПК, 2007 чи 2008 рік, не пам'ятаю вже. Посилання би в шапку взагалі по хорошому. Дуже багато потрібних речей розжовано.tablestikus: ↑ 18.04.2025 08:28Оце неочікувано дуже приємну статтю знайшов у хлопців в яких час від часу я і знайомі замовляємо кастомні кабелі.
Що таке і як працює ЦАП
-
Yurius
Member
Є Цапік SMSL SU1,попрацював місяць і став пропадати звук,або шипіть та тихо, проблема або з юсб входом та питаловом,або виходами рса на акустику, вінда його продовжує бачити.
Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
-
Radio Bay
Member
На іншому компу також?Yurius: ↑ 18.04.2025 12:05Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
-
Yurius
Member
на оптичному виході (медіаплеер) те саме , живлення вже подав на юсб через бп ,не пк.Radio Bay: ↑ 18.04.2025 14:17На іншому компу також?Yurius: ↑ 18.04.2025 12:05Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
-
Radio Bay
Member
У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
-
Yurius
Member
Дякую,знаю таких,напишу їм.Radio Bay: ↑ 18.04.2025 16:47 У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
upd. вони не ремонтують
-
Radio Bay
Member
Ну, то пальцем у небо, на ОЛХ якийсь чувак пропонує. Погуглив "украина ремонт цап dac", нічого цікавого. Просто думки. Запропонувати купити новий простіше всьогоYurius: ↑ 18.04.2025 18:19вони не ремонтують
-
Yurius
Member
китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший.Radio Bay: ↑ 18.04.2025 19:11Ну, то пальцем у небо, на ОЛХ якийсь чувак пропонує. Погуглив "украина ремонт цап dac", нічого цікавого. Просто думки. Запропонувати купити новий простіше всьогоYurius: ↑ 18.04.2025 18:19вони не ремонтують
-
Radio Bay
Member
О, це супер. Такий же?Yurius: ↑ 18.04.2025 19:15китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший
-
Yurius
Member
Ні ,ще не знаю чесно кажучи,дорогий мені не потрібен,щось дол до 60, нема якихось цікавих виробів ( потрібен юсб та оптичний вхід)?Radio Bay: ↑ 18.04.2025 20:53О, це супер. Такий же?Yurius: ↑ 18.04.2025 19:15китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший
-
Radio Bay
Member
Yurius
Я приблизно розумію ціновий сегмент але куди ж дешевше?
Там на ОЛХ є такий твікнутий SU від ДакМастера
Я приблизно розумію ціновий сегмент але куди ж дешевше?

-
Yurius
Member
SU1 коштував 56$ ось і дивлюсь щось подібне, с цапами за 350$ (був цап Lens від одного Київського майстра) та аудіофілію в цілому я свого часу награвся ,вже нецікаво,зараз задача просто озвучити комп'ютерні колонки Edifier1700 .Radio Bay: ↑ 18.04.2025 22:31 Yurius
Я приблизно розумію ціновий сегмент але куди ж дешевше?![]()
-
Radio Bay
Member
AudioQuest Dragonfly на ОЛХYurius: ↑ 18.04.2025 23:37зараз задача просто озвучити комп'ютерні колонки Edifier1700
-
feson
Member
Там xmos на вході.Yurius: ↑ 18.04.2025 18:19Дякую,знаю таких,напишу їм.Radio Bay: ↑ 18.04.2025 16:47 У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
upd. вони не ремонтують
У дуже щасливому випадку - може непропай. Та швидкий та успішний ремонт.
У нещасливому накрився xmos або цапа. Цапу ще можна замініти - а xmos це все труба діло.
Якщо що - пишіть у приват мені можу подивитися з ремонтом.
Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Або просто викупити у Вас SMSL SU1. В мене давно АК не було.....
Отправлено спустя 6 минут 15 секунд:
Хmos - падлюкі прошивати свої чіпи під виробників це робить ремонт таких карт просто неможливим фізично. Та такі карти - просто сміття....

-
Hotspur
Member
так, прошивок немаєfeson: ↑ 19.04.2025 02:42У нещасливому накрився xmos або цапа. Цапу ще можна замініти - а xmos це все труба діло.