Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
lewerlin
Member

tribute: 17.04.2025 21:30Ну ось прикупив я K11, але звук якийсь занадто аналітичний :gigi:
Горби в АЧХ пропали, ой що ж робити? :gigi:
tribute: 17.04.2025 21:30Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію"
Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте :laugh: )
Radio Bay
Member

Тут гарна гілка по К11/K11 R2R
Продивився, хейту не побачив, навіть з Chord Mojo2 власник порівнює, а то не проста балалайка, піпл більше за R2R версію. Такого що хтось кричав "яке лайно я купив" не бачив, але не всю листав звісно. Здається, щось там не так з сетапом
The K11 (non R2R) is a very transparent (not thin or reedy) sounding device. It rivals my Chord Mojo2 and, I would guess, a good many other devices at much higher prices, in that aspect.
Продивляюсь цей ресурс, коли хочу знайти реальних власників

Покрутити? По-перше переткнути у інший порт, бажано не на мамці. В мене колись навіть USB планка на корпус на голову ліпше звучала. Потім була STlab U710, ще плюс, потім ... не буду лякати :)

Відправлено через 32 секунди:
lewerlin: 17.04.2025 22:28Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте )
Є таке :D
tribute
Junior

Hotspur: 17.04.2025 21:50 покрутити можна. драйвера ставив чи все авто ?
поставив драйвер, вроді розібрався :rotate: AE-5 купляти вже непланую :super:
Radio Bay: 17.04.2025 21:54
tribute: 17.04.2025 21:30Ну ось прикупив я K11
R2R?
трошки в бюджет не влазила :(
lewerlin: 17.04.2025 22:28
tribute: 17.04.2025 21:30Ну ось прикупив я K11, але звук якийсь занадто аналітичний :gigi:
Горби в АЧХ пропали, ой що ж робити? :gigi:
tribute: 17.04.2025 21:30Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію"
Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте :laugh: )
та вони вже як рідні, ті горби :gigi:
встройку вже вимкнув :shuffle:
Radio Bay: 17.04.2025 22:39 Тут гарна гілка по К11/K11 R2R
Продивився, хейту не побачив, навіть з Chord Mojo2 власник порівнює, а то не проста балалайка, піпл більше за R2R версію. Такого що хтось кричав "яке лайно я купив" не бачив, але не всю листав звісно. Здається, щось там не так з сетапом
The K11 (non R2R) is a very transparent (not thin or reedy) sounding device. It rivals my Chord Mojo2 and, I would guess, a good many other devices at much higher prices, in that aspect.
Продивляюсь цей ресурс, коли хочу знайти реальних власників

Покрутити? По-перше переткнути у інший порт, бажано не на мамці. В мене колись навіть USB планка на корпус на голову ліпше звучала. Потім була STlab U710, ще плюс, потім ... не буду лякати :)

Відправлено через 32 секунди:
lewerlin: 17.04.2025 22:28Послухайте кілька днів так. Потім вернетесь до "встройки" (спробуєте )
Є таке :D
Дякую
Radio Bay
Member

tribute
Тут потрібно розуміти, що це не встрійка де "взула та забула", тут багато що має вплив. Простіший приклад: порти. Вже навів. В мене на мамці Асроковій колись такі порти були що туди просто аудіотехніку було вмикати забороненою Я образу вмикав у планку USB 2.0 та навіть не знав про це, випадково перемкнув. У такому варіанті мій тодішній Schiit Lyr 3 Multibit, то гроші на вітер. Вже не пам'ятаю, десь обговорювали той STlab та порти, у чувака також додало чимало, а у іншого на топовій Асусі не було різниці, тому тут залежить від реалізації, але ніхто не проектує порти з оглядом на звук. Їх основна мета передавати пакети, а не потік. За загубленим пакетом можна повернутися, тому файл буде таки скопійовано, а от з потіком так не буде.
tablestikus
Member

Оце неочікувано дуже приємну статтю знайшов у хлопців в яких час від часу я і знайомі замовляємо кастомні кабелі.

Що таке і як працює ЦАП
https://era-in-ear.com/tsap-spokoino-an ... zdes-net-2
lewerlin
Member

tablestikus: 18.04.2025 08:28Оце неочікувано дуже приємну статтю знайшов у хлопців в яких час від часу я і знайомі замовляємо кастомні кабелі.

Що таке і як працює ЦАП
https://era-in-ear.com/tsap-spokoino-an ... zdes-net-2
Бачив. Щось схоже було ще в ДомашньомуПК, 2007 чи 2008 рік, не пам'ятаю вже. Посилання би в шапку взагалі по хорошому. Дуже багато потрібних речей розжовано.
Yurius
Member

Є Цапік SMSL SU1,попрацював місяць і став пропадати звук,або шипіть та тихо, проблема або з юсб входом та питаловом,або виходами рса на акустику, вінда його продовжує бачити.

Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
Radio Bay
Member

Yurius: 18.04.2025 12:05Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
На іншому компу також?
Yurius
Member

Radio Bay: 18.04.2025 14:17
Yurius: 18.04.2025 12:05Питання,чи є тут хтось кому можна відправити на ремонт?
На іншому компу також?
на оптичному виході (медіаплеер) те саме , живлення вже подав на юсб через бп ,не пк.
Radio Bay
Member

У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
Yurius
Member

Radio Bay: 18.04.2025 16:47 У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
Дякую,знаю таких,напишу їм.

upd. вони не ремонтують
Radio Bay
Member

Yurius: 18.04.2025 18:19вони не ремонтують
Ну, то пальцем у небо, на ОЛХ якийсь чувак пропонує. Погуглив "украина ремонт цап dac", нічого цікавого. Просто думки. Запропонувати купити новий простіше всього
Yurius
Member

Radio Bay: 18.04.2025 19:11
Yurius: 18.04.2025 18:19вони не ремонтують
Ну, то пальцем у небо, на ОЛХ якийсь чувак пропонує. Погуглив "украина ремонт цап dac", нічого цікавого. Просто думки. Запропонувати купити новий простіше всього
китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший.
Radio Bay
Member

Yurius: 18.04.2025 19:15китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший
О, це супер. Такий же?
Yurius
Member

Radio Bay: 18.04.2025 20:53
Yurius: 18.04.2025 19:15китаєць з алі рефьюндув всю суму,тому пофіг,зілюю під ремонт комусь на олх,а сам куплю інший
О, це супер. Такий же?
Ні ,ще не знаю чесно кажучи,дорогий мені не потрібен,щось дол до 60, нема якихось цікавих виробів ( потрібен юсб та оптичний вхід)?
Radio Bay
Member

Yurius
Я приблизно розумію ціновий сегмент але куди ж дешевше? :)
Там на ОЛХ є такий твікнутий SU від ДакМастера
Yurius
Member

Radio Bay: 18.04.2025 22:31 Yurius
Я приблизно розумію ціновий сегмент але куди ж дешевше? :)
Там на ОЛХ є такий твікнутий SU від ДакМастера
SU1 коштував 56$ ось і дивлюсь щось подібне, с цапами за 350$ (був цап Lens від одного Київського майстра) та аудіофілію в цілому я свого часу награвся ,вже нецікаво,зараз задача просто озвучити комп'ютерні колонки Edifier1700 .
Radio Bay
Member

Yurius: 18.04.2025 23:37зараз задача просто озвучити комп'ютерні колонки Edifier1700
AudioQuest Dragonfly на ОЛХ
feson
Member

Yurius: 18.04.2025 18:19
Radio Bay: 18.04.2025 16:47 У Харкові я б звернувся до Era in ear, тобто до магазину, що продає та сапортить.
Дякую,знаю таких,напишу їм.
upd. вони не ремонтують
Там xmos на вході.
У дуже щасливому випадку - може непропай. Та швидкий та успішний ремонт.
У нещасливому накрився xmos або цапа. Цапу ще можна замініти - а xmos це все труба діло.

Якщо що - пишіть у приват мені можу подивитися з ремонтом.

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Або просто викупити у Вас SMSL SU1. В мене давно АК не було.....

Отправлено спустя 6 минут 15 секунд:
Хmos - падлюкі прошивати свої чіпи під виробників це робить ремонт таких карт просто неможливим фізично. Та такі карти - просто сміття.... :mad:
Hotspur
Member

feson: 19.04.2025 02:42У нещасливому накрився xmos або цапа. Цапу ще можна замініти - а xmos це все труба діло.
так, прошивок немає :weep:
Ответить