Головне - нормальний конектор живлення PCIe 8-pin.

Файний варіант для low-profile збірок.

Ще ці 40мм карлсони досить шумні.
У ASUS ще є пару LP моделей: https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-rtx ... 420331902/alexeygalas: ↑ 17.04.2025 09:56 KimRomik
От Gigabyte і MSI призначили себе відповідальними за них )) Хоча схоже вже 2ге поколівння, як msi зіскочив з цього сегменту
ні, бо наявність PCIe 8-pin вже ставить хрест на можливості закинути таку відеокарту в якийсь вживаний офіснік від lenovo/hp/dellStingerYar: ↑ 16.04.2025 13:09 Пропоную обговорити Gigabyte представила низькопрофільну відеокарту GeForce RTX 5060
Головне - нормальний конектор живлення PCIe 8-pin.![]()
![]()
Файний варіант для low-profile збірок.![]()
А чому? Є ж звукові на меншу кількість PCIe? Чи з відяхами не так працює?rjavyi_pastor: ↑ 17.04.2025 14:39ні, бо наявність PCIe 8-pin вже ставить хрест на можливості закинути таку відеокарту в якийсь вживаний офіснік від lenovo/hp/dell
сфф є різний, і карти на один вентиль також є в продажі, але банально не представлені на нашому ринку, а про компакт корпуси так годі говорити, щось цікаве то мусиш тягнути з закордону, не популярна штука у нас.alexeygalas: ↑ 17.04.2025 09:56В більшість SFF корпусів важлива саме коротковизна а не висота.
1) я говорю про додаткове живлення для відеокартиVovaII: ↑ 17.04.2025 17:04 А чому? Є ж звукові на меншу кількість PCIe? Чи з відяхами не так працює?
Здається в моноблоки не влізе?
Я це все знаю, бо вже багато назбирав ))Patruletz: ↑ 17.04.2025 17:52сфф є різний, і карти на один вентиль також є в продажі, але банально не представлені на нашому ринку, а про компакт корпуси так годі говорити, щось цікаве то мусиш тягнути з закордону, не популярна штука у нас.