Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 06.04.2025 18:39 п.с: чому кажуть, що треба жорстке сідло? а потім памперс юзають
то чим це краще за м'яке сідло і без памперса
Бо ти можеш рухатися по сідлу впред-назад і легко привставати піднявши зад усього на пару мм.

А в мʼякому сідлі ти просто тонеш
waryag
Member

Повідомлення

murzik: 06.04.2025 18:39 в общим із сідлом 130 жорстким, це стокове wtb з велосипеда gt aval 2019 29
стало значно краще. але треба вирішити проблему шмоток. .

п.с: чому кажуть, що треба жорстке сідло? а потім памперс юзають
то чим це краще за м'яке сідло і без памперса
Краще вентиляція, менше тре. Якщо проїхати кілька км - не принципово.
murzik
Member

Повідомлення

«Укрпошта» закупляла курячі ноги. Курячі ноги — це заходи безпеки. Коли листоноша йде, на нього біжить собака, він має дістати курячу ногу і кинути, щоб собака відволікся. І все», — розповів Смілянський.
«Курячі ноги вже не купуємо. У нас є більш сучасні засоби захисту. Балончик — тепер він є», — сказав гендиректор «Укрпошти».
я юзав 2 рази балончик, допомогло, але якщо собака буде серйозно налаштована на атаку,то може і не допомогти. і струя важко попасти в морду. треба конусну брати.
_VlaD_
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.03.2025 19:23Як ми в тому сраному совку виживали на продукції ХВЗ і подібному лайні
Так молоді та здорові були. Я коли був малий, на дуже круту гору виїзджав на звичайній Україні.
Але. Я всією масою ставав на педаль та ще за руль тягнув з усіх сил. І важив я тоді мало. Якщо зараз я так поїду з массою в центнер, там все в бараній рог скрутиться.
Колеса на нових велосепедах вже з заводу були з вісімками та яйцями. Ну, це як Таврію Славуту з Мерседесом порівнювати. Про що мова взагалі?
Але. Якщо все відбалансувати та підібрати передаточне відношення потрібне, то нормально тягнуло. Якщо ведучою поставити передню зірку від Зайки-5, то це вже був трактор.
Звичайно не про спорт мова.
murzik
Member

Повідомлення

як велик продати?
може варто почати із розміщення оголошення на олх? :lol:
якщо за такий просять 21.8, то за свій лише 15? gt avalanche elite 2019 29

сходив на консультацію в інститут травматології, там кажуть з коліном збс. а по факту є проблема. прикольно.
Barmaloid
Member

Повідомлення

murzik: 13.04.2025 13:27 як велик продати?
Подати оголошення до розділу "Барахолка".

murzik: 13.04.2025 13:27gt avalanche elite 2019 29
Мені тре, але не такий.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 13.04.2025 13:27сходив на консультацію в інститут травматології, там кажуть з коліном збс. а по факту є проблема. прикольно.
а шо вони конкретніше кажуть ?
nutman
Member

Повідомлення

Сменил вынос с 95 на 60. Уже покатал и могу сказать, что как будто бы особо ничего не изменилось в плане ощущений от езды и всего. Если бы не знал, то и не заметил бы ничего. Руки как будто бы поменьше немеют, но не могу сказать это плацебо или нет. Может поменялся характер этого онемения, раньше было прям пальцы полностью, а сейчас как будто бы только кончики пальцев. Я думаю, если от такого сильного изменения в выносах я не могу сказать, что стало хуже, то это однозначно лучше :gigi: :gigi: :gigi:
Уже всё перепробовал, а всё равно кончики пальцем немеют, получается. Ну сейчас только начал кататься, может прикатаюсь, так сказать. Может есть ещё советы что попробовать?
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 14.04.2025 17:53Может есть ещё советы что попробовать?
заїхати в великий веломагазин і щоб на твою посадку на велосипеді збоку подивились. може сідло може руль це бачити треба
_Andrik_
Member

Повідомлення

nutman: 14.04.2025 17:53 Сменил вынос с 95 на 60. Уже покатал и могу сказать, что как будто бы особо ничего не изменилось в плане ощущений от езды и всего. Если бы не знал, то и не заметил бы ничего. Руки как будто бы поменьше немеют, но не могу сказать это плацебо или нет. Может поменялся характер этого онемения, раньше было прям пальцы полностью, а сейчас как будто бы только кончики пальцев. Я думаю, если от такого сильного изменения в выносах я не могу сказать, что стало хуже, то это однозначно лучше :gigi: :gigi: :gigi:
Уже всё перепробовал, а всё равно кончики пальцем немеют, получается. Ну сейчас только начал кататься, может прикатаюсь, так сказать. Может есть ещё советы что попробовать?
З товщиною гріпс порекомедую побавитись, а також кутом гальмівних клямок.
На своєму досвіді, після заміни стокового керма з вищим підйомом і вкорочування допомогло від оніміння.
Hotspur
Member

Повідомлення

_Andrik_: 14.04.2025 19:10На своєму досвіді, після заміни стокового керма з вищим підйомом і вкорочування допомогло від оніміння.
мені допомогло ширший руль і дуже м'які товсті гріпси
_Andrik_
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.04.2025 19:31
_Andrik_: 14.04.2025 19:10На своєму досвіді, після заміни стокового керма з вищим підйомом і вкорочування допомогло від оніміння.
мені допомогло ширший руль і дуже м'які товсті гріпси
В мене по заводу 800мм був і 25мм підйому , замінив на 40 підйому і шляхом підрізання по 5мм підігнав до 770 в самий раз , але це виключно індивідуально для кожного. Гріпси ОДІ були , але до ергону ево ,,щось там" дуже звик їх і встановив , гума м'яка і дуже ціпка хоч до рукавичок, хоч до голої долоні :super:
Hotspur
Member

Повідомлення

_Andrik_: 14.04.2025 22:26В мене по заводу 800мм
ну це занадто. я замінив 600 на 722 стало дуже добре

Відправлено через 46 хвилин 32 секунди:
_Andrik_: 14.04.2025 22:26Гріпси ОДІ були , але до ергону ево ,,щось там" дуже звик їх і встановив , гума м'яка і дуже ціпка хоч до рукавичок, хоч до голої долоні
esi ідеальні
nutman
Member

Повідомлення

Попробую грипсы поменять. У меня были з двумя замками по бокам, довольно неудобно, постоянно об крайний замок упираешься. Кто его знает, может эта мелочь в конце концов и есть причина. Руль 660, был 680 так я меньше взял, вроде как удобнее. Я спокойно езжу, весу стокило, велосипед ещё развалится если неспокойно ехать
dead_rat
Member

Повідомлення

Знайомий пенсіонер махнув вєліком Берлін-Гамбург: 301 км за 9.5 годин.

Оце я розумію. А ми всі :(
Filabatya
Member

Повідомлення

з подругою на рамі :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.04.2025 22:40Знайомий пенсіонер махнув вєліком Берлін-Гамбург: 301 км за 9.5 годин.
ого
nutman
Member

Повідомлення

Господа, есть дешевый, но ОЧЕНЬ качественный велофонарь с алиэкспресса NEWBOLER. Так вот, светит очень ярко, но первые пару минут, потом потемки. Вкл/выкл и снова светит нормально минут 5, а потом яркость падает в 2 раза опять. Шобы это ему прикрутить, чтоб он постоянно светил нормально, кто-то сталкивался?
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 17.04.2025 14:03Шобы это ему прикрутить, чтоб он постоянно светил нормально, кто-то сталкивался?
нічого. брак або модель навоз. турбо режими не в супер дорогих фонарях це 3-10 хвилин далі перегрів. в мене конвой на максимальці світить поки батарея не сяде але він не супер яркий 1200 лм десь
zmax
Member

Повідомлення

nutman: 17.04.2025 14:03Так вот, светит очень ярко, но первые пару минут, потом потемки.
как и все дешевые фонари. сделать ничего нельзя. Лечится покупкой более качественного фонарика.
Відповісти