6800ХТ с ОЛХ

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
skrepchezavr
Member

Повідомлення

Подскажите какое исполнение лучше взять что бы была живая или лучше не рисковать там? Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

skrepchezavr: 15.04.2025 20:36Подскажите какое исполнение лучше взять что бы была живая или лучше не рисковать там? Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
Є ж форумна барахолка...
Abracadabra
Member

Повідомлення

lewerlin
спойлер
не в обіду комрадам на форумі але тут твориться якась фігня, шукав собі карту, продавав у свій час gtx960 за дві тисячі тут на форумі, на олх сама дешева була 2200, в мене була від асуса не замучена не шумна, "ой це дорого вона того не вартує, бла бла бла, продав на олх за 2100 аж бігомю. Купив тут 1660супер палітовську, так вона ж бляха муха по вентиляторах кончена була саме на оборотах під нагрузкою така вібрація була що корпус гудів, короче ще купую міняю вентилятори, посидів на ній беру 2060супер, за 8300, посидів пів року продаю бо версія була від ііно 3д шумновата гадіна та й гаряченька але без інших проблем, знову думаю на форумі продам з пк на ксеоні +16Гб памяті +ссд120гб, да Вундервафля але за 8000 тисяч готовий до роботи пк, і тут знову кококо Дорого карта фігня гоунейм і т.п, знов на олх полетіло, хоча тут же через тиждень зявляється в продавця ціла партія таких карт по 7000 чи 7200 :eek: , шукаю нову карту пройшовся по форумі ну звимздець ціни, за рх6700хт 12+ тисяч були, була одна якась за 10 але там температури за 90, заходжу на олх з майнінгу відкрито людина продає за 8900, тут же ловлю часніка за 9100 забираю RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC на 3 вертушки, з андервольтом зараз в тому ж расті на високих налаштуваннях температури 50-55, причому до 55 вентилятори не крутяться напівпасив і тиша в хаті :super:
я не хочу ображати форум але зараз тут оверпрайс у багатоьх дикий, і ціни як у магазині маленькому що торгує бв ,Але без гарантії, ну може манібек 3-4 дня і аля улю
Хоча років 5 було навпаки ціни тут були дешевші олх і про щось можна було поговорити, та і довгожителі тримають марку і ціни нормальні
skrepchezavr
ГОловне дивись виконання, ну і на ютубі шукай огляди нови х карт і дивись в графіках на температури якщо в тій що знайдеш температури +5-7 градусів то впринципі можна брати але бажано зразу на профілактику прокладки паста павуки
Геральт
Member

Повідомлення

skrepchezavr: 15.04.2025 20:36 Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
Ага, Buldozer
Васильович
Member

Повідомлення

Abracadabra: 15.04.2025 22:09я не хочу ображати форум але зараз тут оверпрайс у багатоьх дикий
Та просто гарні пропозиції розлітаються на раз-два, а оверпрайс далі собі висить місяцями (а то і роками), створюючи враження, що на форумі в нас лише такі ціни :-/
big_bang
Member

Повідомлення

Abracadabra: 15.04.2025 22:09 lewerlin
спойлер
не в обіду комрадам на форумі але тут твориться якась фігня, шукав собі карту, продавав у свій час gtx960 за дві тисячі тут на форумі, на олх сама дешева була 2200, в мене була від асуса не замучена не шумна, "ой це дорого вона того не вартує, бла бла бла, продав на олх за 2100 аж бігомю. Купив тут 1660супер палітовську, так вона ж бляха муха по вентиляторах кончена була саме на оборотах під нагрузкою така вібрація була що корпус гудів, короче ще купую міняю вентилятори, посидів на ній беру 2060супер, за 8300, посидів пів року продаю бо версія була від ііно 3д шумновата гадіна та й гаряченька але без інших проблем, знову думаю на форумі продам з пк на ксеоні +16Гб памяті +ссд120гб, да Вундервафля але за 8000 тисяч готовий до роботи пк, і тут знову кококо Дорого карта фігня гоунейм і т.п, знов на олх полетіло, хоча тут же через тиждень зявляється в продавця ціла партія таких карт по 7000 чи 7200 :eek: , шукаю нову карту пройшовся по форумі ну звимздець ціни, за рх6700хт 12+ тисяч були, була одна якась за 10 але там температури за 90, заходжу на олх з майнінгу відкрито людина продає за 8900, тут же ловлю часніка за 9100 забираю RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC на 3 вертушки, з андервольтом зараз в тому ж расті на високих налаштуваннях температури 50-55, причому до 55 вентилятори не крутяться напівпасив і тиша в хаті :super:
я не хочу ображати форум але зараз тут оверпрайс у багатоьх дикий, і ціни як у магазині маленькому що торгує бв ,Але без гарантії, ну може манібек 3-4 дня і аля улю
Хоча років 5 було навпаки ціни тут були дешевші олх і про щось можна було поговорити, та і довгожителі тримають марку і ціни нормальні
skrepchezavr
ГОловне дивись виконання, ну і на ютубі шукай огляди нови х карт і дивись в графіках на температури якщо в тій що знайдеш температури +5-7 градусів то впринципі можна брати але бажано зразу на профілактику прокладки паста павуки
а, я от згоден з паном Abracadabra
OLX зараз в пріорітеті для мене.
Головне дивитися на рейтинг продавана і на тести !

Відправлено через 37 секунд:
skrepchezavr: 15.04.2025 20:36 Подскажите какое исполнение лучше взять что бы была живая или лучше не рисковать там? Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
Сам мав таку карточку і був дуже нею задоволений Asus TUF Radeon RX 6800 XT OC

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
В розгоні
спойлер
Зображення
Відправлено через 47 секунд:
Тихий режим
спойлер
Зображення
The_Rusik
Member

Повідомлення

lewerlin: 15.04.2025 20:40 Є ж форумна барахолка...
:lol:

Давно так не ржал

Олх: рх 570 - 1400 грн
Форум: рх 570 - 2000 грн
Олх: 1660 - 4000 грн
Форум: 1660 - 5000 грн
Vlaad13
Member

Повідомлення

Пани ймовірно не в курсі про купу тем які створили користувачі форуму які купили карту на Лох.юа, програли в лотерею і тепер ця карта в них замість цеглини дверю підпирає

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
The_Rusik: 16.04.2025 11:39

Давно так не ржал

Купити цеглину за 1400 замість карти - дійсно гарна ідея :lol:
D1mmoN
Member

Повідомлення

Купував і на форумі і на олх завжде все буде добре. Сам маю 6800 ХТ від паверколору карта гарна, ніяких проблем наче, але це було в далекому 2022 році
Hells Angels
Member

Повідомлення

Vlaad13: 16.04.2025 11:41які купили карту на Лох.юа
живучи в великому місті, де є багато пропозицій що можна поїхати до продавця та особисто перевірити товар на місці набагато кращий варіант, чим купити тут таке ж необслужене оверпрайснуте бв бо воно від перевіреного прода :laugh:
big_bang
Member

Повідомлення

Vlaad13: 16.04.2025 11:41
Купити цеглину за 1400 замість карти - дійсно гарна ідея :lol:
ага, а на форумі такого бути точно не може :laugh: :lol: :facepalm:
skrepchezavr
Member

Повідомлення

big_bang: 16.04.2025 11:34
Abracadabra: 15.04.2025 22:09 lewerlin
спойлер
skrepchezavr
а, я от згоден з паном Abracadabra
OLX зараз в пріорітеті для мене.
Головне дивитися на рейтинг продавана і на тести !

Відправлено через 37 секунд:
skrepchezavr: 15.04.2025 20:36 Подскажите какое исполнение лучше взять что бы была живая или лучше не рисковать там? Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
Сам мав таку карточку і був дуже нею задоволений Asus TUF Radeon RX 6800 XT OC

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
В розгоні
спойлер
Зображення
Відправлено через 47 секунд:
Тихий режим
спойлер
Зображення
Ну да Асус Таф топ исполнение и цена там соответственно высокая. Там уже если докинуть пару тисяч можно новую 7700хт.
У вас память вижу гналась на +150Мг моя же 6600Хт на самсунгах берет +250!
big_bang
Member

Повідомлення

skrepchezavr: 17.04.2025 09:39 Ну да Асус Таф топ исполнение и цена там соответственно высокая. Там уже если докинуть пару тисяч можно новую 7700хт.
У вас память вижу гналась на +150Мг моя же 6600Хт на самсунгах берет +250!
вона мені дісталася за дуже-дуже приємну ціну, що й писати не хочу :)
пам'ять я не став розганяти до максимального максимума, бо не бачив особливого сенсу)))

ще можете глянути в бік sapphire
Buldozer.
Member

Повідомлення

The_Rusik: 16.04.2025 11:39

Давно так не ржал

если у вас есть время искать карты именно в своем городе, тратить время на поездку, проверки либо рисковать покупать почтой,платить за наложку чтоб сьэкономить там 600-1000грн (в эти 20 у.е. заложена стоимость наложки,ваше время и т.д. ) то конечно лучше купить на олх.

а если вы не шарите в картах, нет времени,не хотите рисковать, и вам 500грн не критичная разница зы пишите известным продавцам на форуме,кидаете ему на карту и к вам едет видеокарта и все.

За все в этом мире надо платить. кто-то хочет,кто то нет.

п.с. есть у меня нитро+ 6800хт за 14.500грн :beer: (уверен на олх есть и по 9000 :gigi: ) я тоже могу гору насыпать по 9000грн, штук 10. (без манибэка :D )

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Геральт: 16.04.2025 11:17
skrepchezavr: 15.04.2025 20:36 Может и продавца норм посоветуете... :rotate:
Ага, Buldozer
ой, да ладно вам :shuffle:
big_bang
Member

Повідомлення

Buldozer.: 17.04.2025 10:26 За все в этом мире надо платить. кто-то хочет,кто то нет.
от тут я згоден з паном Buldozer на всі 100% :super:
Buldozer.
Member

Повідомлення

На олх можно найти что-то действительно дешевле чем у меня,если вы шарите, готовы тратить время,нервы и силы на переписку с рядом кидал и т.д.

Если бюдщжет ограничен,а вы настойчивый, вполне имеет место быть.

А если например вы не шарите в ценах,картах и т.д. и не хотите общяться с десятком-другим людей и успеть перед перекупами (Для этого надо мониторить 24\7) то просто покупаете у меня,ибо у перекупа никогда почти не будет цен выше рынка, потмоу как никто не купит у него, ему нет смысал ставитькосмос,а среднерыночные цены это адекватно,если вы не понимаете ничего в картах,зашли в группу и знаете что там как на олх 6800хт по 20.000 и 3090 по 30 тыс не будет, космонавтов перкупов нет )

а некоторые люди берут по верху рынка у людей, мол не майнила же, и цена высокая наверное карта и идеале )))

у каждого подхода покупки есть плюсы и минусы.

плюсы перекупа - ваша уверенность в товаре и продавце, адекватная цена,нет рисков. минусы-не дно рынка

минусы олх- риски,вынос мозга, ваше время. плюсы-порой цена.

каждый выбирает сам
Евгений King
Member

Повідомлення

skrepchezavr: 15.04.2025 20:36 Подскажите какое исполнение лучше взять что бы была живая
RTX 4070/4070ti/4070tiS
NST1983
Member

Повідомлення

Не має ніякої 100% гарантії того, що якщо купив на форумі, то не буде проблем. Ситуації різні бувають і трапляються конфлікти. Тому як повезе.
Sanya94
Member

Повідомлення

Йдеш в телеграм до Buldozer. Там є практично все по RX 6000, RTX 30 і береш точно робочу карту без підводних каменів
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Двічі купував картки на олх - все було чудово і обидві працюють і по сьогодні, профільна 1070 взагалі була в плівках і з пломбами навіть, хоч і з невеликим напрацюванням. А от пізніше проц отримав з перебитою кришкою і мінус 6к, тому наступну б/в відеокарту краще візьму на форумі, 500-1000 грн не вартують нервів і часу, а спокій дорожче тим паче.
Відповісти