В мене винекла така проблема як не вистачає одного розєму живлення для відеокарти. Чи можна використовувати перехідник та чи існує такий щоб з 12VHPWR у звичайні 8 pin. У мене вже є блок живлення. А купити я хочу собі відкокарту Radeon RX 9070 XT. Тому якось так)
Тому цікаво дізнатись чи існує і можна використовувати з 12VHPWR у звичайні 8 pin для відеокарти. Для більшої ясності. В мене є два розєма лише 8 pin
Новини
Останні статті і огляди
Adapter 12VHPWR to 8 pin
-
Legenda_ua
Junior
-
EvgenyDET
Member
в комплекте с видеокартой будет необходимый переходник
-
Fen1xz
Member
А комплектацию видеокарты вы смотрели ? А ваш БП точно потянет вашу новую видеокарту ?Legenda_ua: ↑ 12.04.2025 18:20 В мене винекла така проблема як не вистачає одного розєму живлення для відеокарти. Чи можна використовувати перехідник та чи існує такий щоб з 12VHPWR у звичайні 8 pin. У мене вже є блок живлення. А купити я хочу собі відкокарту Radeon RX 9070 XT. Тому якось так)
Тому цікаво дізнатись чи існує і можна використовувати з 12VHPWR у звичайні 8 pin для відеокарти. Для більшої ясності. В мене є два розєма лише 8 pin
-
AntonyKandaurov
Member
Тут цікаве питання щодо перехідника з 12V2x6 на 8pin. Щось мені здається що таких в природі не існує
-
Rhizone
Member
Два роз'єми чи два кабелі? Якщо друге, то у Вас 4 роз'єми.Legenda_ua: ↑ 12.04.2025 18:20Для більшої ясності. В мене є два розєма лише 8 pin
-
Ekz0rcyst
Member
Дурне питання по своїй суті. Якщо у вашому БЖ є 12VHPWR, то і достатня кількість 8pin Pci-e теж там буде. Який у вас блок живлення? Модель в студію, а то оце гадання на кавовій гущі це лютий триндець.
-
Artem_M
Member
Можливо у нього на БЖ немає ніякого 12VHPWR. Автор мав на увазі, що відеокарта матиме 12VHPWR... Але тоді вона матиме і перехідник на потрібну кількість 8пін...Ekz0rcyst: ↑ 12.04.2025 22:42 Дурне питання по своїй суті. Якщо у вашому БЖ є 12VHPWR, то і достатня кількість 8pin Pci-e теж там буде. Який у вас блок живлення? Модель в студію, а то оце гадання на кавовій гущі це лютий триндець.
-
Ekz0rcyst
Member
Artem_M
Нащо щось там гадать? Хай тс вкаже виробника та модель БЖ і одразу все стане ясно.
Нащо щось там гадать? Хай тс вкаже виробника та модель БЖ і одразу все стане ясно.
-
mycolaevich
Member
Неправда. Є бж з одним роз'ємом 12VHPWR та двома 8pin, 9070 більшість має 3 8pin.Ekz0rcyst: ↑ 12.04.2025 22:42 Дурне питання по своїй суті. Якщо у вашому БЖ є 12VHPWR, то і достатня кількість 8pin Pci-e теж там буде.
Треба або купувани Сапфір Нітро, або замовити перехідник в користувача lom_ua.
-
Ekz0rcyst
Member
mycolaevich
Нехай так, після озвучення моделі БЖ всі подібні питання відпадуть самі собою.
Нехай так, після озвучення моделі БЖ всі подібні питання відпадуть самі собою.
-
MessiaH
Member
а на кой хрен тебе эта шляпа? уж лучше взять 7900хтх, там хоть памяти 24гб, а игры с амд фср4 поддерживают и амд фср3, и генерацию от амд тоже. Вопрос твой вообще непонятен, если у тебя какая-то крутая версия 9070хт типа асрок таичи с поддержкой 12hpwr, то переходник будет в комплекте, а если у тебя БП имеет всего 2 pci-e кабеля, то на каждый кабель идёт по 2пина, т.е. у тебя их будет 4 штуки по-любому, переходники в обратную сторону может тоже существуют, поищи на аликеLegenda_ua: ↑ 12.04.2025 18:20А купити я хочу собі відкокарту Radeon RX 9070 XT