Тоді потрібен бенч, тому що я вчора перевіряв КБ2077 щоб тестувати на ньому відяхи/проци і т.п. не тільки на стабільність бо жере солідно. В бенчі різниця може бути десь біля 3-5% просто так ну що окей, а ось в опен ворлді це кабздець стоїш на одному місці і фпс 80 може бути 75 а може бути 85, ось і тестуйГеральт: ↑ 11.04.2025 12:39 Donate
Кажуть же ж "тестувати там, де є багато NPC", тобто там, де проц ботлнечить, а не в чистому полі. В сапері воно також не вилізе![]()
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти Acer Nitro Arc B570/B580 OC офіційно виходять на український ринок
-
Donate
Member
-
Геральт
Active Member
Donate
Так кілька прогонів і усереднене. Ще й можливо зі своїм скриптом, який бігає/стрибає/стріляє абсолютно так само.
Так кілька прогонів і усереднене. Ще й можливо зі своїм скриптом, який бігає/стрибає/стріляє абсолютно так само.
-
Donate
Member
Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічністьГеральт: ↑ 11.04.2025 13:03 Donate
-
7mindfields
Member
Дивно що ти не перший в треді відписавVolodya811: ↑ 10.04.2025 16:40Можливо, справа в реалізації. На цих картах стоять нормальні вентилятори. А за нормальні вентилятори виробники відеокарт просять 100-200 доларів + до ціни.kairo: ↑ 10.04.2025 16:31 Пропоную обговорити Відеокарти Acer Nitro Arc B570/B580 OC офіційно виходять на український ринок
15 599 грн. за В580, це сильний хід. Чому не 19 999 грн? Для карти із $250 MSRP, така ціна більш підійшла би. Особливо враховуючи те, що 4060 по 13600 в білих магазинах.
-
Геральт
Active Member
А як інакше, якщо результат "плаває"? Раз прогнав і все?Donate: ↑ 11.04.2025 13:11 Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічність![]()
-
AFU_power
Member
Топ карти для медіа та лінуксу, особливо коли дома є медіасервер з доступом з інету
-
Donate
Member
Ти думаєш турбоблогери цим займаються? Якщо ігор більше 10+ один ролик буде робитися вічність...Геральт: ↑ 11.04.2025 13:45А як інакше, якщо результат "плаває"? Раз прогнав і все?Donate: ↑ 11.04.2025 13:11 Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічність![]()
-
xxxviom
Junior
О, черговий свідок driver overhead... ))) 12600K чи 14600 - нема ніякого overhead.
-
Phos4
Member
powerpizza
А як вона конкурує з 7600хт 16гб за ту саму ціну? Як показує практика люди бояться навіть ризикнути змінити свою нвідію на амд, те що вони заради економії в 50 баксів підуть купувати інтел це смішно навіть, поки інтел конкретно не демпінгує ціни то він так і залишиться цяцькою в пк трьох ентузіастів.Карта в 90% игр обходит 4060 и по производительности между 4060 и 4060ти
-
Georgin
Member
Phos4
Згідно тестів, у будь-яких іграх з рейтрейсінгом завжди є впевненим переможцем.
У інших випадках залежить від гри - зазвичай поряд за 6700 XT та RTX 3070, а вони швидші за 7600 XT. Хоча у якихось окремих проектах може спускатись на рівень RX 7600.
Навіть якщо дивитись у 4к, то й там 16Gb не рятують 7600 XT - в неї заслабкий чіп. Хоча у 4k доведеться підкручувати графіку на середні у більшості сучасних ігор.
Драйвери Intel теж прогресують, тому через кілька місяців результати B580, скоріш за все, будуть набагато кращє.
Ціна, звісно, дуже завищена щодо рекомендованої. Але з нового що можна купити за 14-15к?
RTX 4060 8Gb - чухня, 16Gb - від 20к і вищє.
RX 7600 XT 16Gb - якщо не цікавить рейтрейсінг, то можна і її.
Про б.в. річ не йде. Комусь це цікаво - ті самі розберуться.
Згідно тестів, у будь-яких іграх з рейтрейсінгом завжди є впевненим переможцем.
У інших випадках залежить від гри - зазвичай поряд за 6700 XT та RTX 3070, а вони швидші за 7600 XT. Хоча у якихось окремих проектах може спускатись на рівень RX 7600.
Навіть якщо дивитись у 4к, то й там 16Gb не рятують 7600 XT - в неї заслабкий чіп. Хоча у 4k доведеться підкручувати графіку на середні у більшості сучасних ігор.
Драйвери Intel теж прогресують, тому через кілька місяців результати B580, скоріш за все, будуть набагато кращє.
Ціна, звісно, дуже завищена щодо рекомендованої. Але з нового що можна купити за 14-15к?
RTX 4060 8Gb - чухня, 16Gb - від 20к і вищє.
RX 7600 XT 16Gb - якщо не цікавить рейтрейсінг, то можна і її.
Про б.в. річ не йде. Комусь це цікаво - ті самі розберуться.
-
Геральт
Active Member
Через кілька місяців побільшає нових зелених/червоних мідлів і та B580 й надалі буде бовтатитись на дні продажівGeorgin: ↑ 13.04.2025 11:21 тому через кілька місяців результати B580, скоріш за все, будуть набагато кращє.
-
Georgin
Member
Геральт
Кращє б це було не так, тому що нова RTX 5060 Ti на 8Gb зa рекомендовані 400$ + накрутки (і 16Gb за 500$+) - це прямий наслідок зеленого 'нефонатства'.
А що там буде у червоних - я такої інформації не маю.
Будь-який притомний споживач розуміє необхідність та користь жорсткої конкуренції між виробниками. Відверто кажучі, за останні роки AMD та NVIDIA більше нагадували спільників, а не конкурентів.
Так що третій гравець - це прекрасно, та й серія B мені дуже сподобалась. Так що бажаю їм величезного успіху.
Кращє б це було не так, тому що нова RTX 5060 Ti на 8Gb зa рекомендовані 400$ + накрутки (і 16Gb за 500$+) - це прямий наслідок зеленого 'нефонатства'.
Будь-який притомний споживач розуміє необхідність та користь жорсткої конкуренції між виробниками. Відверто кажучі, за останні роки AMD та NVIDIA більше нагадували спільників, а не конкурентів.
Так що третій гравець - це прекрасно, та й серія B мені дуже сподобалась. Так що бажаю їм величезного успіху.
-
Nekotechpriest
Junior
Лінуксоїди сидять на радеонах, драйвери реально якісні
GPU RX6600XT в простої споживає 3 Вт
-
Phos4
Member
Georgin
Якщо ви вибираєте нову карту за 14к вас апріорі не цікавить рейтрейсинг, це ціновий діапазон 1080 геймінга, 4к рейтрейсинг тут взагалі ніяким боком, і в 1080 інтеловська карта програє в 80% випадків, так можливо через сирі дрова, але для покупця то яка різниця чому вона не дотягує.
Якщо ви вибираєте нову карту за 14к вас апріорі не цікавить рейтрейсинг, це ціновий діапазон 1080 геймінга, 4к рейтрейсинг тут взагалі ніяким боком, і в 1080 інтеловська карта програє в 80% випадків, так можливо через сирі дрова, але для покупця то яка різниця чому вона не дотягує.
-
waryag
Member
Комусь достатньо підтримки на базовому рівні, чого достатньо для абсолютної більшості тайтлів.Phos4: ↑ 16.04.2025 07:01Якщо ви вибираєте нову карту за 14к вас апріорі не цікавить рейтрейсинг.
І навпаки, максимальні промені можна побачити в 3,5 іграх і парі ртх ремастерів, що ставлять раком і 5090.
-
Phos4
Member
waryag
На базовому рівні підтримка є і в її конкурентів, просто на цих картах трейдоф продуктивності на візуал того не вартий на мою думку. Я не маю на увазі що карти інтел погані і добре що вони знаходять своїх покупців, але якщо вони хочуть стати на ринку чимось більше ніж екзотичною картою для сисадміна якому хочеться щось цікаве запхати в робочий комп за кошти компанії, тоді треба переглядати цінову політику, хочаб на перших порах.
На базовому рівні підтримка є і в її конкурентів, просто на цих картах трейдоф продуктивності на візуал того не вартий на мою думку. Я не маю на увазі що карти інтел погані і добре що вони знаходять своїх покупців, але якщо вони хочуть стати на ринку чимось більше ніж екзотичною картою для сисадміна якому хочеться щось цікаве запхати в робочий комп за кошти компанії, тоді треба переглядати цінову політику, хочаб на перших порах.
-
Georgin
Member
Phos4
Подивіться на їх рекомандовані ціни від Intel - там 250$ за B570 та 270$ за B580. Усі наші дикі ціни на них - це накрутки місцевого значення та, можливо, недостатня кількіст вироблених карт.
Так що Ваш аргумент щодо ціни - це не до Intel, це до наших бариганів та чиновників.
Щодо рейтресінгу - у 1080p працює чудово майже у будь якому тайтлі на medium (і навіть) налаштуваннях, особливо з XeSS (та навіть на 1440p у деяких тайтлах).
У тому ж Cyberpunk 2077 RTX 4060 взагалі програє B580 у рейтрейсінгу у 1080p, причому програє дуже смачно та жорстко прямо на своєму полі.
Навіть з 14600 грн. за B580 єдина причина обрати RTX 4060 замість B580, як на мене - це робота з якимось специфічним софтом, з яким NVIDIA пропрєтарно працює набагато кращє.
Як Acer вирахували оці 16 тисяч - це вже до них питання.
Подивіться на їх рекомандовані ціни від Intel - там 250$ за B570 та 270$ за B580. Усі наші дикі ціни на них - це накрутки місцевого значення та, можливо, недостатня кількіст вироблених карт.
Так що Ваш аргумент щодо ціни - це не до Intel, це до наших бариганів та чиновників.
Щодо рейтресінгу - у 1080p працює чудово майже у будь якому тайтлі на medium (і навіть) налаштуваннях, особливо з XeSS (та навіть на 1440p у деяких тайтлах).
У тому ж Cyberpunk 2077 RTX 4060 взагалі програє B580 у рейтрейсінгу у 1080p, причому програє дуже смачно та жорстко прямо на своєму полі.
- спойлер
Навіть з 14600 грн. за B580 єдина причина обрати RTX 4060 замість B580, як на мене - це робота з якимось специфічним софтом, з яким NVIDIA пропрєтарно працює набагато кращє.
Як Acer вирахували оці 16 тисяч - це вже до них питання.
-
Phos4
Member
Georgin
Ну от знову мені розповідають про рекомендовані ціни, ну яка мені різниця яка на карту рекомендована ціна якщо я її за неї не куплю? Вот глянув на амазоні вони по 380 баксів лежать.
Ну от знову мені розповідають про рекомендовані ціни, ну яка мені різниця яка на карту рекомендована ціна якщо я її за неї не куплю? Вот глянув на амазоні вони по 380 баксів лежать.
-
daesz
Member
Інтел, нажаль, далі продовжує багатіти думкою що вони десь колись щось там могли. З релізу алхіміків пройшло вже декілька років, а їхні дрова все ще "непахане поле".Georgin: ↑ 13.04.2025 15:50 Геральт
-
Georgin
Member
daesz
Вони зробили гарну роботу з моменту релізу A-серії - це видно по відгуках у мережі. Сподіваюсь, на цьому не зупиняться і працювати буде все, а не майже все.
Тут пора турбуватись користувачам продукції NVIDIA, бо якщо "дрова Intel все ще "непахане поле"", то у NVIDIA "дрова вже "непахане поле".
Чи вони так захопились AI, що забили на все інше, чи просто "NVIDIA, нажаль, почала жити спогадами, що вони десь колись щось там могли і їхні драйвери раніше вважалися еталоном стабільності порівняно з драйверами AMD".
Вони зробили гарну роботу з моменту релізу A-серії - це видно по відгуках у мережі. Сподіваюсь, на цьому не зупиняться і працювати буде все, а не майже все.
Тут пора турбуватись користувачам продукції NVIDIA, бо якщо "дрова Intel все ще "непахане поле"", то у NVIDIA "дрова вже "непахане поле".
Чи вони так захопились AI, що забили на все інше, чи просто "NVIDIA, нажаль, почала жити спогадами, що вони десь колись щось там могли і їхні драйвери раніше вважалися еталоном стабільності порівняно з драйверами AMD".