Я не плачу просто ностальгія в око потрапила.

Із задоволенням перепройду...
та це вже тільки олдам адресовано. молодь на таке не клюне, думаю, ніхто і не сподівався на це.Rhizone: ↑ 10.04.2025 16:44Ностальгія ностальгією, але піковий онлайн говорить сам за себе. Зараз подібне мало кому цікаве.
~50 часов это уже короткая?Десперадос 3 в 20 році і сумував, що він закороткий виявився.
В мене першою грою в серії яку пограв була командос2 і після неї перша частина і спінофф біхайнд енемі лайнс уже не зайшов (він і механіками був слабший і 8графіка була доволі піксельна). При тому другу частину проходили із другом дитинства раз 10 напевно, і в нього дома, і в мене. Третя також в свій час сподобалась (особливо місія в поїзді).neo89skynet: ↑ 10.04.2025 16:38 Предлагаю обсудить Вийшла тактична гра Commandos: Origins
Я не плачу просто ностальгія в око потрапила.![]()
Із задоволенням перепройду...
З останніх були war mongrels (доволі посередня, але на раз можна пройти), shadow tactics (бімба) та свіженька shadow gambit (також бімба).chipsy: ↑ 10.04.2025 21:47 GreenMile так, теж кайфував с десперадос, замало таких ігор, цю теж обовьязково пройду![]()
Есть ещё Sumerian Six. Даже Mimimi признались, что у них многое взялиdaesz: ↑ 10.04.2025 21:55З останніх були war mongrels (доволі посередня, але на раз можна пройти), shadow tactics (бімба) та свіженька shadow gambit (також бімба).chipsy: ↑ 10.04.2025 21:47 GreenMile так, теж кайфував с десперадос, замало таких ігор, цю теж обовьязково пройду![]()
Pog, оця назва мене оминула. Це ми граємоNortrom: ↑ 10.04.2025 22:26Есть ещё Sumerian Six. Даже Mimimi признались, что у них многое взялиdaesz: ↑ 10.04.2025 21:55
З останніх були war mongrels (доволі посередня, але на раз можна пройти), shadow tactics (бімба) та свіженька shadow gambit (також бімба).![]()
Я надеюсь больше людей услышит про эту игру, бо после мимими эта студия, и коммандос остались, мы и так 13 лет ждали выхода Shadow Tactics, после commandos 3 в этом жанре.Pog, оця назва мене оминула. Це ми граємо
На макс сложности хорошо игралось, и игра прекрасная тоже. Хорошо, что мимими оставили кучу развлечений в игре и mod tool.свіженька shadow gambit (також бімба).
63 days з недавнього до купи...
Мені також дуже зайшла, я ще й піратську тематику люблюNortrom: ↑ 10.04.2025 22:48На макс сложности хорошо игралось, и игра прекрасная тоже. Хорошо, что мимими оставили кучу развлечений в игре и mod tool.свіженька shadow gambit (також бімба).
Сегодня узнал про эту игру, надо будет попробовать. Но я еще и десперадос не играл)
Що саме Mimimi у них взяли, якщо всі їхні ігри вийшли до Sumerian Six? Можливо, все ж таки навпаки, бо Sumerian Six виглядає досить вторинно (але це її не псує, звісно)?Nortrom: ↑ 10.04.2025 22:26Есть ещё Sumerian Six. Даже Mimimi признались, что у них многое взялиdaesz: ↑ 10.04.2025 21:55
З останніх були war mongrels (доволі посередня, але на раз можна пройти), shadow tactics (бімба) та свіженька shadow gambit (також бімба).![]()