Чутки: рекомендована ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ultra_Scream
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: рекомендована ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti

Трамп: ми виправимо це НЕГАЙНО, ціни мають бути СПРАВЕДЛИВИМИ, РІВНИМИ, це зробить Америку СИЛЬНІШОЮ! Тому що нерозумний виробник не бажає виробляти відеокарти У НАС, тож ми змусимо його ПЛАТИТИ за це! Так американці отримають заможну та справедливу ЕКОНОМІКУ!
01Mirage09
Member

Повідомлення

Ну ми це вже бачили і з 5070ti, яка нібито дешевше 4070tis
В реальності не буде жодного вендора який зможе продавати свої картки за рекомендованою ціною
З іншого боку реальні ціни з часом будуть скоріше за все такі самі як на минуле покоління, що в принципі терпимо.
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Тогда, надо на ±$100 снижать цены на карты уровнем выше :up:
Они лежат сейчас на**й никому не нужны, а с такими ценами на 5060* тем более... :gigi: :lol: :up:
proos
Member

Повідомлення

А производительность на уровне)
Kanjo
Member

Повідомлення

Вот это мощь, это я бы взял :super:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Ага...
Ага...
AlcoRider
Junior

Повідомлення

Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом
item2
Member

Повідомлення

AlcoRider: 09.04.2025 12:46 Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом
І щоб BIOS від 9070 XT можна було прошити :gigi:
bez5dva
Member

Повідомлення

щас бы говорить о msrp в 2025
Pro100SSK
Member

Повідомлення

На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?
Хвилююсь що ціни на комплектуючі можуть піднятися до небес з цими новими податками. Хто що скаже?
leif
Member

Повідомлення

> ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti

ПОЧАЛОСЬ :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

item2: 09.04.2025 12:48
AlcoRider: 09.04.2025 12:46 Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом
І щоб BIOS від 9070 XT можна було прошити :gigi:
І дві губозакатні машинки в комплекті
Volodya811
Member

Повідомлення

01Mirage09: 09.04.2025 12:02 Ну ми це вже бачили і з 5070ti, яка нібито дешевше 4070tis
В реальності не буде жодного вендора який зможе продавати свої картки за рекомендованою ціною
З іншого боку реальні ціни з часом будуть скоріше за все такі самі як на минуле покоління, що в принципі терпимо.
Подивитеся на ціни у липні. Починається світова фінасова стагнація (можливо і певна криза) через зміну політики США щодо мит. Думаю, що ціни будуть значно привабливіші ніж зараз. Навіть, через сезонний фактор.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Важлива реальна ціна, а не паперова, хоча зважаючи на подібний мув з боку NVIDIA закрадається підозра, що це рефреш 4060 Ti з приростом на рівні похибки.
Volodya811
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 09.04.2025 13:26 На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?
Хвилююсь що ціни на комплектуючі можуть піднятися до небес з цими новими податками. Хто що скаже?
А що у Вас зараз за ПК? Я також хотів би оновини свій комп, але поки немає сильної необхідності, а в наступому році восени мають бути нові покоління від Інтела та АМД. Обіцяють "проривні". На рахунок відеокарти ще думаю, що робити. Але поки в режимі "ждуна".
NUN4AG
Member

Повідомлення

Volodya811: 09.04.2025 14:48Подивитеся на ціни у липні. Починається світова фінасова стагнація (можливо і певна криза) через зміну політики США щодо мит. Думаю, що ціни будуть значно привабливіші ніж зараз. Навіть, через сезонний фактор
Яким чином введення кінських обопільних мит між США та Європою/Китаєм сприятиме зниженню цін на GPU?
Скоріше це схоже на черговий привід (ковід/майнінг/землетрус/цунамі/торнадо/бум ШІ) для їх зростання. Навіть якщо за неадекватними цінами ніхто не купуватиме картки (а ми на практиці знаємо, що ПК-геймери і не тільки купуватимуть плюючись, а деякі навіть виправдовуючи Хуаніто та Дональда Дака), то нижчими за сьогоднішні вони наврядчи будуть десь за межами США найближчим часом.
Liam
Member

Повідомлення

Яким чином введення кінських обопільних мит між США та Європою/Китаєм сприятиме зниженню цін на GPU?
Потенційне зниження попиту. AMD теж можуть "піддати масла у вогонь". Ціни MSRP встановлюються на початку виходу нового продукту - усе інше робить ринок. Не сезон, нестабільність взаємовідносин між партнерами (а Кітай та США головні партнери один одного), зниження майнінга через падіння курсу та купа інших факторів можуть призвести до зниження цін. Вірю я в це? Не дуже, але усе може бути...

Отправлено спустя 15 минут 7 секунд:
Хочу додати. Я знаю, що чіпи Nvidia робить у Тайвані, то можна запитати - до чого ж тут Кітай? Бо вендори (ASUS, MSI, Gigabyte та купа інших) закупають їх для виробництва своїх продуктів. А все, що має текст - Made in China, буде підпадати під митні сакції. Можливо Європа та Кітай знайдуть нові ідеї для партнерства.
Devijack
Member

Повідомлення

Щоб усе точно збулось по прогнозу, треба писати що рекомендовані ціни на 5060ti будут дешевші двох 4060ti
FastBullet
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 09.04.2025 13:26 На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?
Так ти ж тільки шо прочитав новину і бачишь що ціни падають :D :D :D
LowHP
Junior

Повідомлення

Выходит, 5060 Ti будет слабее 4060 Ti, либо еще какая-то лажа
Відповісти