Останні статті і огляди
Новини
Чутки: рекомендована ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti
-
Ultra_Scream
Junior
Пропоную обговорити Чутки: рекомендована ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti
Трамп: ми виправимо це НЕГАЙНО, ціни мають бути СПРАВЕДЛИВИМИ, РІВНИМИ, це зробить Америку СИЛЬНІШОЮ! Тому що нерозумний виробник не бажає виробляти відеокарти У НАС, тож ми змусимо його ПЛАТИТИ за це! Так американці отримають заможну та справедливу ЕКОНОМІКУ!
Трамп: ми виправимо це НЕГАЙНО, ціни мають бути СПРАВЕДЛИВИМИ, РІВНИМИ, це зробить Америку СИЛЬНІШОЮ! Тому що нерозумний виробник не бажає виробляти відеокарти У НАС, тож ми змусимо його ПЛАТИТИ за це! Так американці отримають заможну та справедливу ЕКОНОМІКУ!
-
01Mirage09
Member
Ну ми це вже бачили і з 5070ti, яка нібито дешевше 4070tis
В реальності не буде жодного вендора який зможе продавати свої картки за рекомендованою ціною
З іншого боку реальні ціни з часом будуть скоріше за все такі самі як на минуле покоління, що в принципі терпимо.
В реальності не буде жодного вендора який зможе продавати свої картки за рекомендованою ціною
З іншого боку реальні ціни з часом будуть скоріше за все такі самі як на минуле покоління, що в принципі терпимо.
-
Keyser Soze
Member
Тогда, надо на ±$100 снижать цены на карты уровнем выше
Они лежат сейчас на**й никому не нужны, а с такими ценами на 5060* тем более...

Они лежат сейчас на**й никому не нужны, а с такими ценами на 5060* тем более...

-
proos
Member
А производительность на уровне)
-
Kanjo
Member
Вот это мощь, это я бы взял 

-
alex_sul
Advanced Member
-
AlcoRider
Junior
Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом
-
item2
Member
І щоб BIOS від 9070 XT можна було прошитиAlcoRider: ↑ 09.04.2025 12:46 Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом

-
bez5dva
Member
щас бы говорить о msrp в 2025
-
Pro100SSK
Member
На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?
Хвилююсь що ціни на комплектуючі можуть піднятися до небес з цими новими податками. Хто що скаже?
Хвилююсь що ціни на комплектуючі можуть піднятися до небес з цими новими податками. Хто що скаже?
-
leif
Member
> ціна GeForce RTX 5060 Ti буде нижчою, ніж у GeForce RTX 4060 Ti
ПОЧАЛОСЬ
ПОЧАЛОСЬ

-
7mindfields
Member
І дві губозакатні машинки в комплектіitem2: ↑ 09.04.2025 12:48І щоб BIOS від 9070 XT можна було прошитиAlcoRider: ↑ 09.04.2025 12:46 Тепер чекаємо відповідь від АМД з тією ж ціною на 9070GRE. Повинна стати хітом![]()
-
Volodya811
Member
Подивитеся на ціни у липні. Починається світова фінасова стагнація (можливо і певна криза) через зміну політики США щодо мит. Думаю, що ціни будуть значно привабливіші ніж зараз. Навіть, через сезонний фактор.01Mirage09: ↑ 09.04.2025 12:02 Ну ми це вже бачили і з 5070ti, яка нібито дешевше 4070tis
-
NUN4AG
Member
Важлива реальна ціна, а не паперова, хоча зважаючи на подібний мув з боку NVIDIA закрадається підозра, що це рефреш 4060 Ti з приростом на рівні похибки.
-
Volodya811
Member
А що у Вас зараз за ПК? Я також хотів би оновини свій комп, але поки немає сильної необхідності, а в наступому році восени мають бути нові покоління від Інтела та АМД. Обіцяють "проривні". На рахунок відеокарти ще думаю, що робити. Але поки в режимі "ждуна".Pro100SSK: ↑ 09.04.2025 13:26 На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?
-
NUN4AG
Member
Яким чином введення кінських обопільних мит між США та Європою/Китаєм сприятиме зниженню цін на GPU?Volodya811: ↑ 09.04.2025 14:48Подивитеся на ціни у липні. Починається світова фінасова стагнація (можливо і певна криза) через зміну політики США щодо мит. Думаю, що ціни будуть значно привабливіші ніж зараз. Навіть, через сезонний фактор
Скоріше це схоже на черговий привід (ковід/майнінг/землетрус/цунамі/торнадо/бум ШІ) для їх зростання. Навіть якщо за неадекватними цінами ніхто не купуватиме картки (а ми на практиці знаємо, що ПК-геймери і не тільки купуватимуть плюючись, а деякі навіть виправдовуючи Хуаніто та Дональда Дака), то нижчими за сьогоднішні вони наврядчи будуть десь за межами США найближчим часом.
-
Liam
Member
Потенційне зниження попиту. AMD теж можуть "піддати масла у вогонь". Ціни MSRP встановлюються на початку виходу нового продукту - усе інше робить ринок. Не сезон, нестабільність взаємовідносин між партнерами (а Кітай та США головні партнери один одного), зниження майнінга через падіння курсу та купа інших факторів можуть призвести до зниження цін. Вірю я в це? Не дуже, але усе може бути...Яким чином введення кінських обопільних мит між США та Європою/Китаєм сприятиме зниженню цін на GPU?
Отправлено спустя 15 минут 7 секунд:
Хочу додати. Я знаю, що чіпи Nvidia робить у Тайвані, то можна запитати - до чого ж тут Кітай? Бо вендори (ASUS, MSI, Gigabyte та купа інших) закупають їх для виробництва своїх продуктів. А все, що має текст - Made in China, буде підпадати під митні сакції. Можливо Європа та Кітай знайдуть нові ідеї для партнерства.
-
Devijack
Member
Щоб усе точно збулось по прогнозу, треба писати що рекомендовані ціни на 5060ti будут дешевші двох 4060ti
-
FastBullet
Member
Так ти ж тільки шо прочитав новину і бачишь що ціни падаютьPro100SSK: ↑ 09.04.2025 13:26 На фоні того що зараз відбувається - цікавить питання чи варто зараз оновитися на платформу am5 чи почекати?

-
LowHP
Junior
Выходит, 5060 Ti будет слабее 4060 Ti, либо еще какая-то лажа