Ради 2.5-3 ігор, що теоретично можуть якось трохи гірше працювати, через переповнений буфер, купувати вдвічі дорожчу карту - це не логічний вихід, взагалі.russell-ander: ↑ 07.04.2025 13:52 Я ось вчора зловив 15,5 Гб споживання врам в KKD2 і це в FullHD ... які 8 Гб у 2025 році?
Та й те, що там десь ви побачили 15-16Гб, не значить, що на практиці будуть якісь проблеми на 8Гб карті, там багато тонкощів, не факт що то саме відеобуффер, а не Re-bar в пам'ять поліз, чи карта просто не вигружає застарілі дані. В такому кейсі можна очікувати трохи статтерів, коли буфер буде переписуватись, та можливо навіть середній фпс не постраждає.
Взагалі я вчора тестував RTX покращення відео, то на обробку онлайн потоку в максимальному пресеті карта потребувала лише 600М пам'яті. Тобто на домальовку деталей шакального відео або рендер кадру з низкої роздільної здатності треба не так то й багато пам'яті!!!
Я застав божественну графіку першого Crysis, котрому і 512MB буферу було за очі.
А зараз що?? Варто глянути на RDR2 та Hunt: Showdown в порівнянні з KKD2 просто розумієш, що більше ресурсів вона жере просто невиправдано, там немає ніяких покращень в графічному плані, що могли б це зумовити.