Yurius: ↑
07.04.2025 16:00Це проблема Він11 ,абсолютно теж саме було у мене на 7900хт+Він11, на 9070хт не пробував ,бо знаю результат.
Дякую, ясно з цим.
Я до слова щойно сів поколупатись з цим іще і дещо знайшов.
У мене інтеграване також радеони в обидвох процах. І в девайс менеджері побачив що в інтеграшки та дискретки чомусь різні версії драйверів.
Вибрав там вручну однаковий драйвер. Проблема пройшла, але дискретка повнісю не засинала. Ще десь 10 вт тягнула.
Перевстановив адреналін. Перевірив версії драйверів в обидвох - однакові. Дискретка вже засинає і схоже теж працює у гібридному режимі.
Також між цим усім афтербарнер поставив дещо подивитись. Хто зна, може також вплинуло.
Отаке.
Відправлено через 25 хвилин 35 секунд:
Yurius: ↑
07.04.2025 16:00Це проблема Він11 ,абсолютно теж саме було у мене на 7900хт+Він11, на 9070хт не пробував ,бо знаю результат
Ой, рано радувався. Працював лише 3d mark.
До поки high performance gpu не вибрав у вінді. Вона по дефолту інтеграшку вибирала. Тоді працювати і перестало. Але тести 3d mark'а до того автоматично все-одно на дискретці запускались і працювали.
Таки пороблено.
Відправлено через 19 хвилин 8 секунд:
Якась хохма. Значить є у вінді Graphics settings. Там є Power saving GPU (не вибирається) та High performance GPU (можна вибирати). По дефолту 11-ка (та і 10-ка) обидві вибирає як інтеграшку (хоча з жефорсом вибирала саме його як high performance). Якщо лишати ці налаштування по дефолту, то 3d mark працює і нормально запускає тести на дискретці. Але ігри все-одно запускаються на інтеграшці. Якщо ж вибрати High performance GPU як дискретку - то не працюють ні ігри ні 3d mark.