Підвисання компа

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
alenchik1712
Junior

Повідомлення

Привіт. Виникла така проблема на компі, починає підвисати, при цьому почалося це різко. Я в основному працюю у браузері, багато таблиць онлайн. Було все ок, і почав підвисати хром і едж, вікна починають відображатися один на одному, профіль у гуглі змінити не можу висне все і не відповідає. Рилася в різних налаштуваннях і у антивірусі знайшла таку шкуку, що оновлення деяких драйверів відбулось приблизно тоді коли і почалося все. Скрін прикріпляю. Про параметри також. Чаи гпт сказав, що треба видалити несумісні драйвери і встановити нові. Але я нічого не шарю в цьому, боюсь щось робити сама. Дякую за консультацію)) чи може бути це джерелом проблеми?
Вкладення
Знімок екрана 2025-04-04 175553.png
Знімок екрана 2025-04-04 192306.png
Знімок екрана 2025-04-04 193057.png
Crossbow
Member

Повідомлення

Перша порада - дійсно видалити несумісні драйвера. Як видалити? - знайти в диспетчері пристроїв - Логітеч, на який поставило ці драйвера і через праву кнопку "видалити пристрій + поставити галочку "видалити драйвер"".

Друга порада - почистити "куки" в браузері.
AndP
Member

Повідомлення

В чем проблема удалить данные драйверы? После перезагрузки, Винда предложит установить, которые будут нужны.

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Удалить драйверы
Введите и найдите [Диспетчер устройств] в строке поиска Windows, потом нажмите [Открыть]. Нажмите правой кнопкой мыши на устройство, драйвер которого Вы хотите удалить, потом выберите [Удалить устройство]
diplo
Member

Повідомлення

alenchik1712: 04.04.2025 19:42 Привіт. Виникла така проблема на компі, починає підвисати, при цьому почалося це різко. Я в основному працюю у браузері, багато таблиць онлайн. Було все ок, і почав підвисати хром і едж, вікна починають відображатися один на одному, профіль у гуглі змінити не можу висне все і не відповідає. Рилася в різних налаштуваннях і у антивірусі знайшла таку шкуку, що оновлення деяких драйверів відбулось приблизно тоді коли і почалося все. Скрін прикріпляю. Про параметри також. Чаи гпт сказав, що треба видалити несумісні драйвери і встановити нові. Але я нічого не шарю в цьому, боюсь щось робити сама. Дякую за консультацію)) чи може бути це джерелом проблеми?
Там на скрине несовместимые драйвера Logitech. Нужно просто удалить их. Что там от Logitech: мышь, клавиатура, камера?
alenchik1712
Junior

Повідомлення

Там на скрине несовместимые драйвера Logitech. Нужно просто удалить их. Что там от Logitech: мышь, клавиатура, камера?
Камера A44tech, миша, клава- HID. Не можу знайти тих драверів, що показують на помилку(
Друга порада - почистити "куки" в браузері.
кукі чищу

Може, ще на щось треба звернути увагу?
Score
Junior

Повідомлення

Без тупорылого помощника - поиск по версии драйвера: 13.80.853.0
Драйвер камеры для win8. Не стоит играться с разными драйверпаками.
alenchik1712
Junior

Повідомлення

видалила за допомогою. сьогодні протестую в активній роботі, чи є зміни. Дякую зв поради
Відповісти