Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.04.2025 16:23
Alexsandr: 03.04.2025 15:27 Позже были выложены с пикселя.
Крутые фото с пикселя:
спойлер
20250321_145032508.JPG
20250328_223431371~2.JPG
Нульц, можно на олх. Тот типуля купит любитель бу за недорога :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 03.04.2025 16:40
DuckRider: 03.04.2025 16:23

Крутые фото с пикселя:
спойлер
20250321_145032508.JPG
20250328_223431371~2.JPG
Добре що на ксяомі такого не буває
https://xdaforums.com/t/checking-on-xia ... e.4632501/
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 03.04.2025 16:45
snapdragon999: 03.04.2025 16:40

То ерунда, кабель отошёл
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 03.04.2025 16:47
7mindfields: 03.04.2025 16:45
То ерунда, кабель отошёл
Хєх, флагманська лінійка, кабель відійшов, камера запітніла, ну і рекламка, все як ти полюбляєш
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 03.04.2025 16:48
snapdragon999: 03.04.2025 16:47
То ерунда, кабель отошёл
Хєх, флагманська лінійка, кабель відійшов, камера запітніла, ну і рекламка, все як ти полюбляєш
ну конечно и сколько таких случаев на миллион трубок ? 0.00000001%
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.04.2025 15:08
JKrl: 03.04.2025 15:05

я купил флагман за 400 баксов в соте, да, а что?
всяко не китайский мусор в кредит.
Этот "флагман" случайно не пиксель 4х летней давности?
2.5, на сегодня, а что? время быстро под бомбежками летит?

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Alexsandr: 03.04.2025 15:27
при все этом никто не выложил "крутые" фото. Позже были выложены с пикселя. Местами получше, местами похуже. А все яблочники с рассказами про крутые фото забились в угол и оттуда возмущаются, что аппарат как аппарат без каки-то супер-пупер фото.
яблоко фоткает получше пикселя, особенно людей.
никто с этим никогда не спорил
а что по китаю? в принципе я знаю пару людей получающих отличные результаты с сяоми 14 ультры, но они фоткают только днем и на солнце, так как живут в таком месте, что в общем логично.
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 03.04.2025 18:13
DuckRider: 03.04.2025 15:08

Этот "флагман" случайно не пиксель 4х летней давности?
Так это не флагман, просто телефон с камерой :gigi:
JKrl
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.04.2025 18:22
JKrl: 03.04.2025 18:13

Ну тогда Китай это просто телефон без камеры :popcorn:
DuckRider
Member

Повідомлення

JKrl: 03.04.2025 19:21
DuckRider: 03.04.2025 18:22

Ну тогда Китай это просто телефон без камеры :popcorn:
Они с этой функцией не всегда нормально справляются :lol:
Alexsandr
Member

Повідомлення

JKrl: 03.04.2025 18:13 яблоко фоткает получше пикселя, особенно людей.
а что по китаю? в принципе я знаю пару людей получающих отличные результаты с сяоми 14 ультры, но они фоткают только днем и на солнце, так как живут в таком месте, что в общем логично.
У яблока нюансы с людьми бывают. За счет сильного сжатия теряется много информации на коже и кожа местами может стать ступенчатой расцветки. Поэтому не все так однозначно.

Отправлено спустя 31 минуту 38 секунд:
7mindfields: 03.04.2025 15:51 Ну так а де круті не переоцінені фото з твого ксяомі, який ти півроку обирав? Тейк твій, а доводити протилежне треба мені, я все правильно зрозумів? :lol:
Ах, опять твои фантазии про не переоцененные с сяоми. причем уже скоколько раз писал, что я не писал какую модель выбрал, но все в фантазии про модель.
Я писал что ябло как как яблоко, нет супер-пупер. Мелкие детали может убрать, типа шумодав, может плавные переходы сделать ступенками довольно сильными. Сравнивал видео на ютубе, вот что у яблока хорошее, так это стаб. работет корректнее многих и многих других. Экспозиция, ну на вкус и цвет. Одни аппараты делают лучше более темные места, другие более светлые. а правильно было бы как видит глаз или лучше :)
GreenMile
Member

Повідомлення

Яке яблуко і який піксель? Краще фоткає в яких умовах? Там конкретні моделі треба фейс ту фейс порівнювати. Айфон (будь-який з останніх 13-16) традиційно пасує в умовах недостатнього освітлення - забагато деталей шумодав зжирає, в тінях завжди якась каша, там навіть самсунг краще справляється, хоча він в цілому середняк по камері, не кажуче вже про пікселі.
Зараз це взагалі вийшло на новий рівень спеціальної олімпіади, з кожним виходом телефона - це якесь змагання пресетів і срачів, при тому, що у 99% людей фотки в галереї - це коти і лічильники води :D На форумах так через одного топлять за найкращу в світі псевдо-камеру (сорі, обчислювальна фотографія - то вже трошки інше), але показати свої шедеври, для яких був потрібен телефон з кращою в світі камерою не можуть чомусь ;)
luckygamerks
Member

Повідомлення

Десь у нас тут була тема по надійності інтернет магазинів? Дивлюсь на хотлайні яблука 16 про макс (сірі) дуже багато магазинів продають, і відгуків з виду дуже багато позитивних, але все одно якось стрьомно. Офіційні дуже дорогі, а при сірих не має бажання нарватись на якийсь бу перепакований, чи відновлений, чи не ліквід чи взагалі десь крадений (хоча це не олх, мабуть наврядче) =)))
JKrl
Member

Повідомлення

GreenMile: 04.04.2025 20:54
Яке яблуко і який піксель? Краще фоткає в яких умовах? Там конкретні моделі треба фейс ту фейс порівнювати. Айфон (будь-який з останніх 13-16) традиційно пасує в умовах недостатнього освітлення - забагато деталей шумодав зжирає, в тінях завжди якась каша, там навіть самсунг краще справляється, хоча він в цілому середняк по камері, не кажуче вже про пікселі.
Зараз це взагалі вийшло на новий рівень спеціальної олімпіади, з кожним виходом телефона - це якесь змагання пресетів і срачів, при тому, що у 99% людей фотки в галереї - це коти і лічильники води :D На форумах так через одного топлять за найкращу в світі псевдо-камеру (сорі, обчислювальна фотографія - то вже трошки інше), але показати свої шедеври, для яких був потрібен телефон з кращою в світі камерою не можуть чомусь ;)
Це ти про сяомістов? Я фоткаю багато та постійно, і якщо я би інстаграмив - айфон перший вибір. Але я більше по пейзажам, тому піксель. Щодо котів теж можна посперечатись, хуавей п 20 та п30 про не могли фоткати мого кота.
GreenMile
Member

Повідомлення

JKrl: 05.04.2025 13:08
GreenMile: 04.04.2025 20:54 Яке яблуко і який піксель? Краще фоткає в яких умовах? Там конкретні моделі треба фейс ту фейс порівнювати. Айфон (будь-який з останніх 13-16) традиційно пасує в умовах недостатнього освітлення - забагато деталей шумодав зжирає, в тінях завжди якась каша, там навіть самсунг краще справляється, хоча він в цілому середняк по камері, не кажуче вже про пікселі.
Це ти про сяомістов? Я фоткаю багато та постійно, і якщо я би інстаграмив - айфон перший вибір. Але я більше по пейзажам, тому піксель. Щодо котів теж можна посперечатись, хуавей п 20 та п30 про не могли фоткати мого кота.
Про всіх.
Поясніть дикій людині, яка колись фоткала на пятак, а не на божественний айфон, шо ви там в інстаграмі побачите, якщо він максимум фхд здається підтримує ще й обов'язково якісь вирвіочні фільтри накласти треба, щоб кольори СОЧНІШІ і трава аж салатова? :think:
Покажіть ваш останній пейзаж, і одну питання - шо з ним далі? Дивились ви на нього окрім екрану телефона десь, чи може, друкували постер 2х3 метри? Просто цікаво що на ньому такого що айфон чи самсунг сфоткав би гірше саме для конкретної цілі.
JKrl
Member

Повідомлення

О як, друкувати 2 на 3 метри тепер треба :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

JKrl: 05.04.2025 14:31 О як, друкувати 2 на 3 метри тепер треба :lol:
Де там написано "треба"? :dontknow: Це було просте питання з прикладами, від відповіді на яке ви очікувано ухилились :rolleyes:
Відповісти