Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Wahoo: 25.03.2025 16:36 Мультик там тоже весьма достойный.
трохи побігав чисто з цікавості, наче дійсно норм, але всеодно здалося, що гра в першу чергу про сингл а не як батла наприклад. можливо помиляюсь, бо останнім часом в мульти не граю, хіба в Валорант іноді з дочкою можу побігати, раз на тиждень.
VovaII
Member

Повідомлення

Вчора встановив Atomfall. Награв 9 годин. Затягує сильніше за Avowed.

Питайте, кому що цікаво.

Відправлено через 36 хвилин 12 секунд:
Цікаво що фпс у грі високий.
Grava
Member

Повідомлення

VovaII: 31.03.2025 14:30Цікаво що фпс у грі високий.
Бо графон не завезли :-/
Геральт
Member

Повідомлення

VovaII: 31.03.2025 14:30 Цікаво що фпс у грі високий.
Ну, з такими вимогами, не дивно :)
Вкладення
1.jpg
VovaII
Member

Повідомлення

Grava: 31.03.2025 16:15Бо графон не завезли
При чому стелс працює. Сядеш за кущиком, і тебе вороги не бачать. Навіть із короткої відстані. А от кроки можуть почути. "Тиху ходу" поки не прокачав.

Grava
Геральт: 31.03.2025 16:29Ну, з такими вимогами, не дивно
А бачили його десь? Бо мене, як втягнувся, все влаштовує.

Роздобув перший лук, але ще не випробував. І поки не знаю, чи можливо його прокачати. Вогнепальну зброю можливо буде.
Геральт
Member

Повідомлення

VovaII
Після Shadows мабуть візьмусь.
waryag
Member

Повідомлення

Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.

Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі. В ватикані трохи поблукав, далі карти менш заплутані. Валюта в кожному акті скидається.
Є деякі незначні нарікання, але в цілому задоволений.

Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:
Vlaad13: 29.03.2025 08:59Грав і за мага і за воїна
За мага легше тільки першу половину гри - а потім набагато складніше, особливо коли починаються сильні боси котрі тебе вбивають с двох тичок.
Так до боса маг доходить швидше але застрягнути можно на ньому дуже надовго
Я Мога декілька днів бив, Маленію - десь місяць :lol:
Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 02.04.2025 20:41 Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
Граю за самурая із мунблейд катаною та посохом для ренджу, такий собі гібридний клас. Починав, як звичайний самурай із упором на декстеріті, потім зробив респек. Гра після 30-40 години стала буквально казуальною, чи то білд такий ОР, чи що, виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі. Зараз +70 година, дійшов до Mountaintops of the Giants, походу скоро фініш.

Все в грі круто, але відсутність журналу квестів, це шиза. Та й самі квести в стилі маестро - кудись пішов, щось зробив, квест провалений назавжди.
Dremjke
Member

Повідомлення

kairo: 02.04.2025 23:06виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі
Малікет та Маленія дадуть просратися по повній :gigi:
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 02.04.2025 23:06
waryag: 02.04.2025 20:41 Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
Граю за самурая із мунблейд катаною та посохом для ренджу, такий собі гібридний клас. Починав, як звичайний самурай із упором на декстеріті, потім зробив респек. Гра після 30-40 години стала буквально казуальною, чи то білд такий ОР, чи що, виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі. Зараз +70 година, дійшов до Mountaintops of the Giants, походу скоро фініш.

Все в грі круто, але відсутність журналу квестів, це шиза. Та й самі квести в стилі маестро - кудись пішов, щось зробив, квест провалений назавжди.
починаючи з цієї локи якраз норм боси і ідуть
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 03.04.2025 00:14починаючи з цієї локи якраз норм боси і ідуть
Та й до неї їх вистачає. І майже всіх, крім Радана, можна не знайти.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 02.04.2025 20:41 Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.

Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі.
Ем-м, що? Це ж заскриптований стелс, де там складність-то?
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 04.04.2025 08:55 Ем-м, що? Це ж заскриптований стелс, де там складність-то?
Бій з Фоссом, особливо на батозі. І взагалі, під кінець вороги стають жирніше і часто не ваншотяться, а піднімають тривогу і бьють сильно.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
Так там щось типу QTE, треба в правильний момент правильну кніпочку протискати. Якщо добре пам'ятаю.
man1242
Member

Повідомлення

waryag: 02.04.2025 20:41 Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.

Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі. В ватикані трохи поблукав, далі карти менш заплутані. Валюта в кожному акті скидається.
Є деякі незначні нарікання, але в цілому задоволений.

Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:
Vlaad13: 29.03.2025 08:59Грав і за мага і за воїна
За мага легше тільки першу половину гри - а потім набагато складніше, особливо коли починаються сильні боси котрі тебе вбивають с двох тичок.
Так до боса маг доходить швидше але застрягнути можно на ньому дуже надовго
Я Мога декілька днів бив, Маленію - десь місяць :lol:
Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
Играл в индиану на релизе, задушился в Ватикане дропая игру 3 раза :lol: :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Добив Shadows.

ТЛОУ2 чи Atomfall брати наступною, хто що порадить?
Magnum
Junior

Повідомлення

Геральт: 04.04.2025 13:51 Добив Shadows.

Що скажеш по Шадоуз?
Геральт
Member

Повідомлення

Magnum
Була б цілком норм, але ну ду-у-же легка. На макс складності практично всі боси відлітають за хвилину з першої спроби. І то я за шінобі переважно грав. Яске взагалі анігілює все живе. Але графон/фізика норм, досліджувати світ цікаво (коником майже не користувався), мініігри можуть бути. Бойовка цікавіша і різноманітніша, ніж в попередніх частинах. Прокачка відчувається, перки корисні. Причому навіть якщо відкрити всі, все одно гра не дасть те все одночасно застосовувати, бо кількість ультів на швидкій панелі обмежена, доведеться обирати. Є сякий-такий крафт шмоток і розбудова бази (тим не морочився особливо). Є зміна погоди/сезонів, атмосфери трохи додалось (хоча до сталкера далеко). З явних недоліків: вже згадана складність, незручний (для мене) журнал квестів, неможливість крутити день/ніч (оце прям моментами вибішувало). Кілька разів зустрів той самий софт-лок: не сприймало кнопку при медитації (мінігра). Грав на профільній з генератором, проблем зі швидкодіюєю не відчував. Ідеальний блок проходив стабільно. Якось так.
MaxZema
Member

Повідомлення

Геральт: 04.04.2025 13:51 Добив Shadows.

Ризикнув та взяв на релізі The Last of Us 2. Непоганий порт чудової гри. Atomfall, як на мене, середнячковий прохідняк (коли нама в що пограти).
Відповісти