трохи побігав чисто з цікавості, наче дійсно норм, але всеодно здалося, що гра в першу чергу про сингл а не як батла наприклад. можливо помиляюсь, бо останнім часом в мульти не граю, хіба в Валорант іноді з дочкою можу побігати, раз на тиждень.Wahoo: ↑ 25.03.2025 16:36 Мультик там тоже весьма достойный.
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
SERGBILL
Member
-
VovaII
Member
Вчора встановив Atomfall. Награв 9 годин. Затягує сильніше за Avowed.
Питайте, кому що цікаво.
Відправлено через 36 хвилин 12 секунд:
Цікаво що фпс у грі високий.
Питайте, кому що цікаво.
Відправлено через 36 хвилин 12 секунд:
Цікаво що фпс у грі високий.
-
Grava
Member
Бо графон не завезлиVovaII: ↑ 31.03.2025 14:30Цікаво що фпс у грі високий.

-
Геральт
Member
Ну, з такими вимогами, не дивноVovaII: ↑ 31.03.2025 14:30 Цікаво що фпс у грі високий.

- Вкладення
-
-
VovaII
Member
При чому стелс працює. Сядеш за кущиком, і тебе вороги не бачать. Навіть із короткої відстані. А от кроки можуть почути. "Тиху ходу" поки не прокачав.Grava: ↑ 31.03.2025 16:15Бо графон не завезли
Grava
А бачили його десь? Бо мене, як втягнувся, все влаштовує.Геральт: ↑ 31.03.2025 16:29Ну, з такими вимогами, не дивно
Роздобув перший лук, але ще не випробував. І поки не знаю, чи можливо його прокачати. Вогнепальну зброю можливо буде.
-
Геральт
Member
VovaII
Після Shadows мабуть візьмусь.
Після Shadows мабуть візьмусь.
-
waryag
Member
Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.
Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі. В ватикані трохи поблукав, далі карти менш заплутані. Валюта в кожному акті скидається.
Є деякі незначні нарікання, але в цілому задоволений.
Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:
Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі. В ватикані трохи поблукав, далі карти менш заплутані. Валюта в кожному акті скидається.
Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:
Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".Vlaad13: ↑ 29.03.2025 08:59Грав і за мага і за воїна
За мага легше тільки першу половину гри - а потім набагато складніше, особливо коли починаються сильні боси котрі тебе вбивають с двох тичок.
Так до боса маг доходить швидше але застрягнути можно на ньому дуже надовго
Я Мога декілька днів бив, Маленію - десь місяць
-
kairo
Member
Граю за самурая із мунблейд катаною та посохом для ренджу, такий собі гібридний клас. Починав, як звичайний самурай із упором на декстеріті, потім зробив респек. Гра після 30-40 години стала буквально казуальною, чи то білд такий ОР, чи що, виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі. Зараз +70 година, дійшов до Mountaintops of the Giants, походу скоро фініш.waryag: ↑ 02.04.2025 20:41 Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
Все в грі круто, але відсутність журналу квестів, це шиза. Та й самі квести в стилі маестро - кудись пішов, щось зробив, квест провалений назавжди.
-
Dremjke
Member
Малікет та Маленія дадуть просратися по повнійkairo: ↑ 02.04.2025 23:06виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі

-
Vlaad13
Member
починаючи з цієї локи якраз норм боси і ідутьkairo: ↑ 02.04.2025 23:06Граю за самурая із мунблейд катаною та посохом для ренджу, такий собі гібридний клас. Починав, як звичайний самурай із упором на декстеріті, потім зробив респек. Гра після 30-40 години стала буквально казуальною, чи то білд такий ОР, чи що, виношу босів за 1-2 спробу не напрягаючись взагалі. Зараз +70 година, дійшов до Mountaintops of the Giants, походу скоро фініш.waryag: ↑ 02.04.2025 20:41 Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".
Все в грі круто, але відсутність журналу квестів, це шиза. Та й самі квести в стилі маестро - кудись пішов, щось зробив, квест провалений назавжди.
-
waryag
Member
Та й до неї їх вистачає. І майже всіх, крім Радана, можна не знайти.Vlaad13: ↑ 03.04.2025 00:14починаючи з цієї локи якраз норм боси і ідуть
-
Геральт
Member
Ем-м, що? Це ж заскриптований стелс, де там складність-то?waryag: ↑ 02.04.2025 20:41 Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.
Експлоринг опційний, хочеш - біжи по сюжету, але на високій складності без прокачки (через пошук книг) буде складно, особливо в фіналі.
-
waryag
Member
Бій з Фоссом, особливо на батозі. І взагалі, під кінець вороги стають жирніше і часто не ваншотяться, а піднімають тривогу і бьють сильно.Геральт: ↑ 04.04.2025 08:55 Ем-м, що? Це ж заскриптований стелс, де там складність-то?
-
Геральт
Member
waryag
Так там щось типу QTE, треба в правильний момент правильну кніпочку протискати. Якщо добре пам'ятаю.
Так там щось типу QTE, треба в правильний момент правильну кніпочку протискати. Якщо добре пам'ятаю.
-
man1242
Member
Играл в индиану на релизе, задушился в Ватикане дропая игру 3 разаwaryag: ↑ 02.04.2025 20:41 Закінчив Індіану. Атмосферу фільму передано на 100%. Загадки класні, а не як в анчартед, інколи доводилось думати і діставати блокнот.
Відправлено через 5 хвилин 24 секунди:Я про магію в широкому сенсі. Воїн зі спелами у більшості випадків буде сильніше за "чистого".Vlaad13: ↑ 29.03.2025 08:59Грав і за мага і за воїна
За мага легше тільки першу половину гри - а потім набагато складніше, особливо коли починаються сильні боси котрі тебе вбивають с двох тичок.
Так до боса маг доходить швидше але застрягнути можно на ньому дуже надовго
Я Мога декілька днів бив, Маленію - десь місяць

-
Геральт
Member
Добив Shadows.
ТЛОУ2 чи Atomfall брати наступною, хто що порадить?
ТЛОУ2 чи Atomfall брати наступною, хто що порадить?
-
Magnum
Junior
Що скажеш по Шадоуз?
-
Геральт
Member
Magnum
Була б цілком норм, але ну ду-у-же легка. На макс складності практично всі боси відлітають за хвилину з першої спроби. І то я за шінобі переважно грав. Яске взагалі анігілює все живе. Але графон/фізика норм, досліджувати світ цікаво (коником майже не користувався), мініігри можуть бути. Бойовка цікавіша і різноманітніша, ніж в попередніх частинах. Прокачка відчувається, перки корисні. Причому навіть якщо відкрити всі, все одно гра не дасть те все одночасно застосовувати, бо кількість ультів на швидкій панелі обмежена, доведеться обирати. Є сякий-такий крафт шмоток і розбудова бази (тим не морочився особливо). Є зміна погоди/сезонів, атмосфери трохи додалось (хоча до сталкера далеко). З явних недоліків: вже згадана складність, незручний (для мене) журнал квестів, неможливість крутити день/ніч (оце прям моментами вибішувало). Кілька разів зустрів той самий софт-лок: не сприймало кнопку при медитації (мінігра). Грав на профільній з генератором, проблем зі швидкодіюєю не відчував. Ідеальний блок проходив стабільно. Якось так.
Була б цілком норм, але ну ду-у-же легка. На макс складності практично всі боси відлітають за хвилину з першої спроби. І то я за шінобі переважно грав. Яске взагалі анігілює все живе. Але графон/фізика норм, досліджувати світ цікаво (коником майже не користувався), мініігри можуть бути. Бойовка цікавіша і різноманітніша, ніж в попередніх частинах. Прокачка відчувається, перки корисні. Причому навіть якщо відкрити всі, все одно гра не дасть те все одночасно застосовувати, бо кількість ультів на швидкій панелі обмежена, доведеться обирати. Є сякий-такий крафт шмоток і розбудова бази (тим не морочився особливо). Є зміна погоди/сезонів, атмосфери трохи додалось (хоча до сталкера далеко). З явних недоліків: вже згадана складність, незручний (для мене) журнал квестів, неможливість крутити день/ніч (оце прям моментами вибішувало). Кілька разів зустрів той самий софт-лок: не сприймало кнопку при медитації (мінігра). Грав на профільній з генератором, проблем зі швидкодіюєю не відчував. Ідеальний блок проходив стабільно. Якось так.
-
MaxZema
Member
Ризикнув та взяв на релізі The Last of Us 2. Непоганий порт чудової гри. Atomfall, як на мене, середнячковий прохідняк (коли нама в що пограти).