Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
fan-zp
Member

Повідомлення

Доброго
https://www.olx.ua/list/user/kGGjr/
Олексей 0966101829
рейтинг есть, удачных доставок 5 шт.
денег на перед не требует,отправлят ОЛХ доставкой
вместо 1060 отправил P106 (ну это мой косяк что забрал на почте)
на связь не выходит, и походу видик дохлый, не стартует
ПС: рейтинг я ему поправил вниз,
вот следом его обьява с такой же ценой, и одной фоткой
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vdeo ... derIndex=0
понятно что цена ниже рынка, но глянув рейтинг и доставки, не мог подумать что разводняк
надо было помочь многодетным ком собрать, вот и прилип
Hash
Junior

Повідомлення

shnok
Так для продавця це може бути десь ~2000грн на місяць з кожної продажі. Наприклад дрібний товар котрий в день по 2-3 відправлень. Мені здається Ви б самі не відмовились від цих "зайвих грошей".
Також це зручно для тих хто хоче забрати по місцю товар для нього в пошуку ціна вже без комісії.
А для тих хто не може чекати поки ціна зміниться в оголошені, ну купляйте у інших де Вам підходить, наче все просто.
shnok
Member

Повідомлення

Мерзавчик
Це яка ціна товару потрібна щоб комісія олх була 400-500 грн?
Мерзавчик
Member

Повідомлення

shnok
ну, нескладна математика підказує, що 20-25к +-. Але навіть при ціні 10к - це вже 200+ грн.
shnok
Member

Повідомлення

Мерзавчик
Тоді на мою думку це ок, але коли людина продає товар за 500грн і каже що додасть до оголошення олх доставку, особисто в мене це викликає негатив
movi
Member

Повідомлення

shnok: 28.03.2025 12:48Тому що це всіх дратує, ти хочеш купити, потім чекаєш поки оголошення знову пройде модерацію, тощо. І продавець тобі парить мізки за 50грн, а то і менше. Ставте одразу ціну, яка Вам підходить.
Кого хвилює що тебе там дратує? Відучайся говорити за всіх. Не хочеш чекати на модерацію - скидай цю комісію продавцеві на картку і тисни на олх-доставку до посиніння. Продавець попередив що ціна не враховує цю доставку?! Все. іди бігай якщо не влаштовує.
Sharkoff
Junior

Повідомлення

shnok
Особисто я одразу її включаю в ціну. Яко людина написла - пояснюю скільки заходить мені. А скільки ОЛХ
shnok
Member

Повідомлення

movi
Так я і написав за себе, а ти починаєш розказувати як мені жити, мене дратує, тебе ні. В чому проблема? Це форум для висловлювання думки, я з тобою взагалі не спілкувався , а писав іншій людині, а свої повчання залиш для своїх близьких.
Тобі повідомлення взагалі не було адресовано, вліз і почав навчити що мені думати, вчитель форумний
vovse
Junior

Повідомлення

shnok: 28.03.2025 22:32 Мерзавчик
Тоді на мою думку це ок, але коли людина продає товар за 500грн і каже що додасть до оголошення олх доставку, особисто в мене це викликає негатив
Каких 500грн, такое пишут и на товаре за 100-200грн :lol:
Но это вина лоха, он комиссиями хочет и покупателя и продавца нагнуть
movi
Member

Повідомлення

shnok: 29.03.2025 21:11Так я і написав за себе
Нагадую, ти написав "дратує всіх". Це дешевий прийом тому мене і тригернуло.
shnok: 29.03.2025 21:11 В чому проблема?
ось саме у цьому
не подобається купувати без олх-доставки? А коли рейтинг свій на SkyLots заробляв - без нього обходився?! І нічого, правда?
shnok
Member

Повідомлення

movi: 29.03.2025 23:25
shnok: 29.03.2025 21:11Так я і написав за себе
Нагадую, ти написав "дратує всіх". Це дешевий прийом тому мене і тригернуло.
shnok: 29.03.2025 21:11 В чому проблема?
ось саме у цьому
не подобається купувати без олх-доставки? А коли рейтинг свій на SkyLots заробляв - без нього обходився?! І нічого, правда?
чому не подобається, про це мова не йшла взагалі, якщо не зрозуміло, можливо варто перечитати ще раз. Я взагалі з тобою ніякого діалога навіть вести не хочу, і взагалі писав іншій людина. Всього найкращого.
movi
Member

Повідомлення

shnok: 31.03.2025 07:27Я взагалі з тобою ніякого діалога навіть вести не хочу, і взагалі писав іншій людина. Всього найкращого.
Поки це не у приваті - це доступно обговоренню для всіх. Виклав у паблік - отримав реакцію. Звикай.

Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
shnok: 29.03.2025 21:11Це форум для висловлювання думки
тому мені не потрібно твоє благословіння.

Відправлено через 16 хвилин 30 секунд:
shnok: 31.03.2025 07:27чому не подобається, про це мова не йшла взагалі, якщо не зрозуміло, можливо варто перечитати ще раз
то може розкажеш як ти на СкайЛотс торгував?! Які Ти там гарантії на якісний товар та відправку надавав?!
shnok: 29.03.2025 21:11а ти починаєш розказувати як мені жити
так, розказую, бо ти вже почав чогось там вимагати;
shnok: 28.03.2025 12:48Ставте одразу ціну, яка Вам підходить.
забули тебе спитати. :laugh:
shnok
Member

Повідомлення

movi
Ще більше агресії, всім так важливо.
Виклав у паблік - отримав реакцію. Звикай
звикай що тебе просто будуть посилати на три букви, вчитель життя просто. :lol:
Мені здається що тобі не 59, а 19 в кращому випадку, виходячи з твоєї культури і інтелектуальних здібностей
KimRomik
Member

Повідомлення

Вже більше півроку шукаю собі відеокарту GTX 745 в другий ПК для деяких неігрових задач. Буквально вчора знайшов пару пропозицій на Олх, відписав обом, але їх пропозиції вже стали не актуальні. Що це за люди такі, коли об"ява висить кілька днів (я бачив одна з них була створена 21 березня), а потім в один день коли ти пишеш продавцям, якісь інші люди з блискавичною швидкістю заметають ці пропозиції. Ти сидиш такий і офігіваєш, бо ти ходиш на роботу і не завжди маєш часу моніторити олх 24/7, тоді як інші люди потратять навіть ЦІЛИЙ ДЕНЬ щоб заробити 100-200 грн на цих картах, коли будуть перепродавати.

спойлер
727n24bst8cf.png
x1xtoh3uwl5j.png

Тож якщо ви та сама людина, що скупає GTX 745 ніби то як ігрові карти в свої горе збірки, щоб продавати як супер-пупер-ультра ігрові міні пк, то ви сильно помиляєтесь! Ці карти НЕ ІГРОВІ і вони НЕ ПОТЯГНУТЬ GTA 5! Може і потягнуть на 20 фпс та вирвиглазній графіці, але це все рівно не той геймінг ікспірієнс, який має бути. Моя найкраща порада для вас: шукайте щось типу GTX 750 Ti, RX 460, GTX 1050 т.д. які мають кращу продуктивність та не розчаровуйте своїх клієнтів, будь-ласка...
DDV
Junior

Повідомлення

KimRomik: 02.04.2025 11:46 Вже більше півроку шукаю собі відеокарту GTX 745 в другий ПК для деяких неігрових задач. Буквально вчора знайшов пару пропозицій на Олх, відписав обом, але їх пропозиції вже стали не актуальні. Що це за люди такі, коли об"ява висить кілька днів (я бачив одна з них була створена 21 березня), а потім в один день коли ти пишеш продавцям, якісь інші люди з блискавичною швидкістю заметають ці пропозиції. Ти сидиш такий і офігіваєш, бо ти ходиш на роботу і не завжди маєш часу моніторити олх 24/7, тоді як інші люди потратять навіть ЦІЛИЙ ДЕНЬ щоб заробити 100-200 грн на цих картах, коли будуть перепродавати.

спойлер
727n24bst8cf.pngx1xtoh3uwl5j.png

Тож якщо ви та сама людина, що скупає GTX 745 ніби то як ігрові карти в свої горе збірки, щоб продавати як супер-пупер-ультра ігрові міні пк, то ви сильно помиляєтесь! Ці карти НЕ ІГРОВІ і вони НЕ ПОТЯГНУТЬ GTA 5! Може і потягнуть на 20 фпс та вирвиглазній графіці, але це все рівно не той геймінг ікспірієнс, який має бути. Моя найкраща порада для вас: шукайте щось типу GTX 750 Ti, RX 460, GTX 1050 т.д. які мають кращу продуктивність та не розчаровуйте своїх клієнтів, будь-ласка...
так цена шаровая, за 4гб карту, вот и купили быстро, глянул, такие продают по 1000-3000грн. GT710 на 1гб по такой цене продают
anatolikostis
Member

Повідомлення

KimRomik: 02.04.2025 11:46 Вже більше півроку шукаю собі відеокарту GTX 745 в другий ПК для деяких неігрових задач. Буквально вчора знайшов пару пропозицій на Олх, відписав обом, але їх пропозиції вже стали не актуальні. Що це за люди такі, коли об"ява висить кілька днів (я бачив одна з них була створена 21 березня), а потім в один день коли ти пишеш продавцям, якісь інші люди з блискавичною швидкістю заметають ці пропозиції. Ти сидиш такий і офігіваєш, бо ти ходиш на роботу і не завжди маєш часу моніторити олх 24/7, тоді як інші люди потратять навіть ЦІЛИЙ ДЕНЬ щоб заробити 100-200 грн на цих картах, коли будуть перепродавати.

спойлер
727n24bst8cf.pngx1xtoh3uwl5j.png

картам больше 10 лет - зачем? неужели кукурузен 3 со встройкой будет хуже этого древнего мамонта? :idea:
KimRomik
Member

Повідомлення

anatolikostis
вот, я про це! ця карта мені потрібна для специфічних задач, але мабуть комусь простіше забрати її та вставити там, де вона не зовсім потрібна або не підходить :facepalm:

DDV
та карта, що на 500 грн точно була 4 гіг, може для такої ціна і була шаровою, але другу на 2 гіг теж швидко купили, я навіть почав підозрювати, що їх скупила одна і та ж людина, але навіщо хто знає
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

KimRomik
Якщо не помиляюсь, на олх можна налаштувати пошук по необхідним вам критеріям та зберегти його. Також можна поставити галочку, щоб коли з'явиться нове оголошення, що відповідатиме критеріям збереженого пошуку, вам відразу приходило сповіщення в мобільному додатку.
SEREGAFOX
Member

Повідомлення

Учитывая мегО "тупизну/логику" того поиска на олх .... Особо не него ( авто поиск ) рассчитывать не стоит. + "пофигизм" олх на кидал и продаванов Китай копий, без указания что это не ориг ...
daesz
Member

Повідомлення

KimRomik
я ніколи не деактивую оголошення на лосі, якщо посилка в дорозі олх-доставкою, воно автоматично деактивовується, коли клієнт підтверджує отримання на пошті.
Відповісти