Предлагаю обсудить ASUS та Xbox підготували перший тизер майбутньої портативної ігрової системи
Не вижу особого смысла. Для ПК портатива есть стимдек, для тех кому хочется поиграть в игры изначально заточенные под портатив есть свич.
Останні статті і огляди
Новини
ASUS та Xbox підготували перший тизер майбутньої портативної ігрової системи
-
erkins007
Member
-
Alligator
Member
Как это нету? Стимдек это лопата от Габена, ASUS и Xbox хотят быть продавцами лопат. Смысл как раз ясен.erkins007: ↑ 01.04.2025 12:47Не вижу особого смысла. Для ПК портатива есть стимдек, для тех кому хочется поиграть в игры изначально заточенные под портатив есть свич.
-
Creature4O
Member
erkins007
А, ну я тоді їм передам, що можна не робити.
Ще ніхто не знає що воно і як воно, а вже не треба?! Може зарано судити?
А, ну я тоді їм передам, що можна не робити.

Ще ніхто не знає що воно і як воно, а вже не треба?! Може зарано судити?

-
NVo1
Junior
Я візьму якщо там буде 5 тандерболт і вінда.Creature4O: ↑ 01.04.2025 12:58 erkins007
А, ну я тоді їм передам, що можна не робити.![]()
Ще ніхто не знає що воно і як воно, а вже не треба?! Може зарано судити?![]()
В сраку той стімос котрий постійно глюче.
-
taras_cs
Member
Або то буде клон ROG Ally (але для чого там тоді кнопка Xbox?)Creature4O: ↑ 01.04.2025 12:58Ще ніхто не знає що воно і як воно
або буде аналог того планшета Sony, коли гра працює на консолі та управління з туалету (закреслено) з планшета. В цьому випадку кнопка Xbox цілком зрозуміла.
-
Leeman
Member
Навряд чи буде щось цікаве. Зараз немає якогось крутого заліза щоб впихнути в портативку. Впевнений буде знову 780m (умовно кажучи Rog ally X в обгортці Xbox).
890m дуже дорого і прибавка не велика відносно 780m.
890m дуже дорого і прибавка не велика відносно 780m.
-
_Andrik_
Member
Це де він у вас глюче? Понад 2 місяці маю Стімдека ніби все ок , користуючись майже щоденно по 2-5 год . Найбільшим плюсом є те що в будь-яку секунду натисненням кнопки засинає в процесі будь-якої гри і так само прокидається і продовжуєш з того ж місця .Вінда так не вмієNVo1: ↑ 01.04.2025 13:49Я візьму якщо там буде 5 тандерболт і вінда.Creature4O: ↑ 01.04.2025 12:58 erkins007
А, ну я тоді їм передам, що можна не робити.![]()
Ще ніхто не знає що воно і як воно, а вже не треба?! Може зарано судити?![]()
-
KYDRAM
Member
Мова не про консоль, а саме стімОсь._Andrik_: ↑ 01.04.2025 17:11Це де він у вас глюче? Понад 2 місяці маю Стімдека ніби все ок , користуючись майже щоденно по 2-5 год . Найбільшим плюсом є те що в будь-яку секунду натисненням кнопки засинає в процесі будь-якої гри і так само прокидається і продовжуєш з того ж місця .Вінда так не вмієNVo1: ↑ 01.04.2025 13:49
Я візьму якщо там буде 5 тандерболт і вінда.
Я на пк ставив для цікавості, постійні приколи є, ссд відвалюються постійно. А так да, якщо чисто стім і без режиму робочого столу - пушка
-
Muttabor
Member
Какую именно SteamOS? Ту, что Valve выпустила для Steam Machine лет 10 назад? или ту, что Valve выпустила для Steam Deck, и которая не предназначена для установки на ПК?KYDRAM: ↑ 01.04.2025 17:21Мова не про консоль, а саме стімОсь.
Я на пк ставив для цікавості, постійні приколи є, ссд відвалюються постійно

-
tornadox
Member
SteamOS базується на застарілій версії дебіан8 - це саме те що можна звантажити публічно. Те що встановлено на деці не є офіційним публічним релізом, а просто рекавері образом для конкретної консолі.Muttabor: ↑ 01.04.2025 20:10 Я на пк ставив для цікавості, постійні приколи є, ссд відвалюються постійно. А так да, якщо чисто стім і без режиму робочого столу - пушка
Все що ви собі могли встановлювати це хаки, які зробили інші користувачі. Навіщо ставити хак для стімдек на інший пк, якщо можна поставити Bazzite, CachyOS, ChimeraOS чи Nobara які доволі добре працюють і мають хорошу підтримку?
-
NVo1
Junior
Вінда так само може засинати. Не факт канєша шо прокинеться, але то вже таке, залежить від заліза))_Andrik_: ↑ 01.04.2025 17:11Це де він у вас глюче? Понад 2 місяці маю Стімдека ніби все ок , користуючись майже щоденно по 2-5 год . Найбільшим плюсом є те що в будь-яку секунду натисненням кнопки засинає в процесі будь-якої гри і так само прокидається і продовжуєш з того ж місця .Вінда так не вмієNVo1: ↑ 01.04.2025 13:49
Я візьму якщо там буде 5 тандерболт і вінда.
Глюче не сама стімось, а протон. Деякі ігри нормально, а в деяких шось тухле. Наприклад torchlight infinite, сама гра йде нормально, але коли потрібна мишка для аукціону то воно дохле, тупо не паше нормально на будь якій версії протону. В вінді ж все ок при цьому, тобто це протон, а не залізо чи гра.
І ще я помітив шо деякі ігри зі стімоса гірше ніж з вінди рендеряться на зовнішньому моніторі при однакових налаштуваннях. Наприклад майнкрафт. Деякі ігри з гівноантичітом взагалі не стартують (лостарк наприклад чи тавер оф фентезі)
-
tornadox
Member
На реддіті це називають Skill Issue. В мене протон встановлений на 4 пк і нічого не глюче. Причому залізо абсолютно різне, ВК інтел, амд і нвідія працюють без проблем.NVo1: ↑ 02.04.2025 02:11Глюче не сама стімось, а протон.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
це вибір розробників в першу чергу і ніяким чином не залежить від протону чи стімос.NVo1: ↑ 02.04.2025 02:11Деякі ігри з гівноантичітом взагалі не стартують (лостарк наприклад чи тавер оф фентезі)
-
Demedik
Junior
Интересно, ОС будет кастомная винда? Или обычная с своего рода Биг Скрин апкой которая будет автоматом запускаться вместо эксплорера?