Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
artko
Member

Повідомлення

та хай вони сами їми користуються за таку ціну :) сьгодні перебирав та міряв що під руками завалялося - найтоньші стінки у стокових кап attack shark (1мм), "український" хатор - дивлячись з якого боку міряти 1.2-1.35мм, кейхроновский сток - усюди 1.4мм і нонейм дешман пбт бланки з алі - 1,8мм :)

шукав щоб таке поставити на капс, бо прошивку перезібрав собі з додаванням функционалу динамичної індикації стану деяких клавіш в залежності від слою) - виявилось (ну, очікувано) що непрозорі капи не дуже під таке підходять. на жаль, с профілем osa не знайшов поки хочаб функциональних клавіш з прозорими надписами. а ще б якщо під южний діод...
хоч сам дірки свердли.
leif
Member

Повідомлення

artko
Нє, за ту ціну, що я заскрінив це фактично 2 фулл сети (темний і світлий) + новелтіс темні і світлі + мультимедійні клавіші + кольорові акценти. База — 125 баксів, але все одно як для пбт капів ціна досить висока. Втім, дизайн дійсно нічогенький.

Відправлено через 14 хвилин 56 секунд:
artko: 01.04.2025 19:55бо прошивку перезібрав собі з додаванням функционалу динамичної індикації стану деяких клавіш в залежності від слою)
а можна скріни лейерів? аж цікаво, що там таке, що для вас потребує індикації. бо для себе я знаю тільки аж одну клавішу, від індикації якої я б в принципі як не відмовився - капс. але її у мене ніде немає і мені пофіг :laugh:

зараз на айроні оце все що маю в другому леєрі, мої мінімальні запити покриває повністю:
спойлер
Зображення
Зображення
artko
Member

Повідомлення

leif
та зараз стокові лейери :) якраз на капс і додав, щоб коли він є, його підсвічувало. це зараз вивчаю що там можна та розважаюсь. на вихідних вбив трохи часу, намагався прикрутити підтримку openrgb не втрачаючи via + keychron launcher, але поки відступився, бо там використовуються різні за розміром буферу raw hid дескріптори у протоколах, перемкнути їх можна тільки с перезавантаженням (ну наче) клавіатури, бо на льоту сам усб не дозволя таке. Але у qmk дескріптори жорстко задаються при компіляції дефайнами і поки що в мене не війшло мінімальними зусіллями це подолати. Роздумуваю, може саму via допиляти :) (на зараз хочеться отримати індікацію на клавіатурі в залежності від того, яка розкладка ввімкнута на десктопі)

Ну і треба якісь капи, яки гарно просвічуються южними діодами, бо на стокових нічого не видно майже. а на хаторівських дуже погано, але якщо догори ногами - то добре :)
тому сенс індікаторів штатним підсвічуванням буде тільки якщо знайду капи під такий метод використання.
спойлер
q3_he_layer2.jpg
q3_he_layer3.jpg
q3_he_normal_light.jpg
q3_he_reverse_light.jpg
artko
Member

Повідомлення

Це під північне підсвічування, більш розповсюджене. В мене є декілька наборів такого типу. Хаторівскій, зокрема - саме такий. Дякую, що звернули увагу на оголошення.
Відповісти