Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

MqM: 28.03.2025 13:50
tablestikus: 28.03.2025 09:42

так Shadows реально за багато років дуже успішний реліз
Успішність зашкалює

Навіть про олдскул геймерів подумали, щоб пробити на сльозу в катсцени вставили графіку початку 90х :lol:
Ну твоє ниття в інтернеті нічого не змінить :D
MqM
Member

Повідомлення

tablestikus: 29.03.2025 15:16
MqM: 28.03.2025 13:50
Успішність зашкалює

Навіть про олдскул геймерів подумали, щоб пробити на сльозу в катсцени вставили графіку початку 90х :lol:
Відколи висміювання недолугих ігор стало ниттям? Мені то що, я за це гроші не віддавав, а от ті хто віддав гроші на релізі я співчуваю і бажаю їм кращого смаку
Геральт
Member

Повідомлення

MqM
40год зіграно. Зустрів аж 1 баг. Жах просто.
Не читав, але засуджую :gigi:

А до речі. можна рекомендацію по "долугим" іграм, бо щось геть нема в що зіграти.
den888
Member

Повідомлення

Треба було побільше негрів, баб-трансвеститок, та тамплієрів, які їдять дітей в трусиках, то б залишилися на плаву :lol:
tablestikus
Member

Повідомлення

MqM: 29.03.2025 17:50
tablestikus: 29.03.2025 15:16
Відколи висміювання недолугих ігор стало ниттям? Мені то що, я за це гроші не віддавав, а от ті хто віддав гроші на релізі я співчуваю і бажаю їм кращого смаку
Ну ти ведеш себе як маленька дитина.
MqM
Member

Повідомлення

tablestikus: 29.03.2025 23:22
MqM: 29.03.2025 17:50

Конструктивно, аж страшно :D
Вказувати на недоліки це вести себе, як дитина:) Тільки я от на відміеу від дітей можу розписати і аргументувати кожен недолік

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Геральт: 29.03.2025 18:06 MqM
40год зіграно. Зустрів аж 1 баг. Жах просто.
Не читав, але засуджую :gigi:

А до речі. можна рекомендацію по "долугим" іграм, бо щось геть нема в що зіграти.
А ви назвіть жанри, може вам щось і підберу.
А ви всю класику з початку 90х переграли? В крайньому разі завжди можна через емулятори ексклюзиви консолей пройти.
Alligator
Member

Повідомлення

tablestikus: 28.03.2025 10:33
Lekrs: 28.03.2025 10:03 Очікувано. Наступний ассасін певно буде у китаї...
вже було про китай
Там нароблять китайських повісточок, як наприклад китайські дракони в історії про афроамериканця самурая. Для японців це як зробити гру про Україну та замість тризубу двоглаву курицю вставити. :rotate:
tablestikus
Member

Повідомлення

MqM: 01.04.2025 03:55
tablestikus: 29.03.2025 23:22
Конструктивно, аж страшно :D
Вказувати на недоліки це вести себе, як дитина:) Тільки я от на відміеу від дітей можу розписати і аргументувати кожен недолік
Ну напиши пару простирадл свого ниття - всім буде пофіг на тебе.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 01.04.2025 03:55 А ви назвіть жанри, може вам щось і підберу.
А ви всю класику з початку 90х переграли? В крайньому разі завжди можна через емулятори ексклюзиви консолей пройти.
Ну ми ж аРПГ ніби обговорюєм. А від "початку 90х" мабуть відмовлюсь. Щось посвіжіше не знайдеться?
MqM: 01.04.2025 03:55 Вказувати на недоліки це вести себе, як дитина:) Тільки я от на відміеу від дітей можу розписати і аргументувати кожен недолік
Вказувати на недоліки, зігравши, то одне. А робити висновки по чужих відосиках - то трохи інше ;)
Відповісти