Симулятор життя inZOI потребуватиме Ryzen 7 9800X3D і GeForce RTX 4080

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kullerok
Member

Повідомлення

Ну по факту. Название новости убогое. С таким смыслом можно сказать про любую ААА игру.
kairo
Member

Повідомлення

item2: 13.03.2025 10:57 Брехня, навіть на Ryzen 7600 нормально піде, якщо в мінімальних Ryzen 3600. Не вірю, що увімкнення RT і високих текстур потребуватиме одразу 9800X3D.
Таке відчуття, що рекомендовані параметри пише відділ маркетингу. Особливо в тому, що стосується процесорів. Просто тупо підставляють більш дорогі ЦП в праву частину таблиці. Типу, в мінімалках в нас 11400, а в Макс 14900.
daesz
Member

Повідомлення

Ну хоч lore accurate требування до системи :D
Keyser Soze
Member

Повідомлення

А для симулятора смерти хватит и встройки Intel HD Graphics :lol: :lol: :lol: :lol: :up:
VovaII
Member

Повідомлення

LordTornado: 13.03.2025 13:43Разница очевидна только между Low и Medium. Разницу между Medium и Recommended нашёл с трудом, а между Recommended и High рассмотреть так и не смог...
На Ютубі? Там, мабуть потрібно Ютуб преміум дивитись?

miroslav_mm: 13.03.2025 14:10Версія для дорослих буде?
Як майстри модів щось зроблять, якщо воно ще не вийшло?
ervin
Member

Повідомлення

Пишу з майбутнього. Гра вийшла в дочасний доступ. Ryzen 5 5600g, 32 RAM, rtx 3070 - гра запустилася, комп не розплавився. Дружина вже півтори години створює персонажа. Чекайте нових повідомлень.
Kassatka
Member

Повідомлення

Запустив у 4K на Core i7-11700 + RX 6800. Трасування променів, звісно, одразу вимкнув, а от FSR перевів з Quality на Native AA, але налаштування з Високі на Ультра не міняв. Маю приблизно 27 FPS і як завжди для мене це відчувається пречудово. Гра досить повільна, обертати та різко переміщувати камеру туди-сюди в ній потреби нема, головний герой рухається зовсім не швидко і в русі теж все виглядає чудово, швидка реакція не потрібно. Нащо такій грі більше 30 FPS також не розумію, отже RX 6800 для 4K цілком достатньо, якщо за променями не ганятись, які я поки що не тестив.
Графон не створює враження чогось сучасного і технологічного, просто гра як гра. Створюється враження, що це не новітня гра, а їй вже кілька років. Також багато графічних колізій, коли предмети неправильно перетинаються і неправильно затуляють один одного, там де один об'єкт має лише торкатися іншого, він часто трохи заходить всередину один одного. Часом добре видно мерехтіння, напевне від FSR зглажування.

Відправлено через 18 хвилин 20 секунд:
Увімкнув ультра налаштування і ті недопромені, які навіть налаштовувати нема змоги. Катастрофи не сталося, на відміну від Диябло 4, отримав 20-25 FPS з просадками до 15 FPS.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Kassatka: 01.04.2025 00:21Маю приблизно 27 FPS і як завжди для мене це відчувається пречудово.
Kassatka: 01.04.2025 00:21Нащо такій грі більше 30 FPS також не розумію, отже RX 6800 для 4K цілком достатньо, якщо за променями не ганятись, які я поки що не тестив.
Я прям тут...не знаю, це..кхм...це така практика самотерапії та самонавіювання? В 60 FPS грати неможливо, а тут в 27 норм :lol:
Diablique
Member

Повідомлення

Тю, шляпа, играть, что бы жить? Как в фильмах, где люди, что бы уйти от своей убогой жизни играют в вирт. реальность и живут там нифига себе перцами? Смотришь и думаешь, та ну не, а тут ещё как да... Ужась
Kassatka
Member

Повідомлення

VolandInferno: 01.04.2025 00:42 Я прям тут...не знаю, це..кхм...це така практика самотерапії та самонавіювання? В 60 FPS грати неможливо, а тут в 27 норм :lol:
Я все ще намагаюся якось зрозуміти логіку і відчуття практично всіх користувачів даного форуму, які так воротять ніс від 30 FPS геймінгу, шукаю таку гру, в якій би ~30 FPS створювало мені дискомфорт, поки що знайти не можу. :dontknow: Можливо у якійсь Zuma чи Arcanoid, але вони на будь-якому кориті йдуть, і Арканоїд на Денді працював на CRT-телевізорах, де здається 25 кадрів і все ж чудово було.
А так ультраналаштування з недотрасуванням дійсно відчуваються гірше, краще повернутись назад на високі без трасування.

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Diablique: 01.04.2025 00:53 Тю, шляпа, играть, что бы жить? Как в фильмах, где люди, что бы уйти от своей убогой жизни играют в вирт. реальность и живут там нифига себе перцами? Смотришь и думаешь, та ну не, а тут ещё как да... Ужась
Ну в таких іграх можна одягнути персонажів у купальники, а потім ще й Nude-моди виходять. Власне цим вони мені й трохи цікаві.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Kassatka: 01.04.2025 00:58Ну в таких іграх можна одягнути персонажів у купальники, а потім ще й Nude-моди виходять. Власне цим вони мені й трохи цікаві.
Є такий сайт, p0rnhub, може не чув ще. Спробуй ;) Там можна взагалі персонажів без купальників знайти. :eek:
Kassatka
Member

Повідомлення

VolandInferno: 01.04.2025 01:10 Є такий сайт, p0rnhub, може не чув ще. Спробуй ;) Там можна взагалі персонажів без купальників знайти. :eek:
Я надаю перевагу торент-трекеру P0rnolab, хоч він і москальський. Власне там я окрім терабайтів всякого різного добра без купальників скачав офігенну збірку на пару гіг з багатьох 18+ модів до Sims 4. Сподіваюсь, що з часом таке і до InZOI буде. Уже роботи в цьому напрямку ведуться і перший мод під InZOE в інтернетах є, зараз кумекаю як його блін запустити.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Страшні люди в курниках під Києвом водяться....
Ms ALS
Junior

Повідомлення

9800x3d для симса))) уже бегу))
daesz
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 13.03.2025 10:44 "Krafton випустить гру inZOI, яка мітить у конкуренти серії The Sims"
Вони трохи спізнились, у леді тепер новий тип забавок :D
спойлер
Відповісти