Новини
Останні статті і огляди
ASUS оснастила системи рідинного охолодження ROG Ryuo IV вигнутим AMOLED-дисплеєм
-
leif
Member
Пропоную обговорити ASUS оснастила системи рідинного охолодження ROG Ryuo IV вигнутим AMOLED-дисплеєм
*жарт про ікзібіта і монітор*
*жарт про ікзібіта і монітор*
-
Sanьka
Member
Маю надію там 120гц, а не 60 чи 90, бо я б не зміг дивитись кіно по водянці з 60гц екраном. 
І нічого не сказано про ШІ, невже там нема ШІ?
І нічого не сказано про ШІ, невже там нема ШІ?
-
leif
Member
8к роздільна здатність, 480гц та ШІ то для наступних версій. ну, щоб був привід проапгрейдитисьSanьka: ↑ 31.03.2025 11:37Маю надію там 120гц, а не 60
-
DiSEqC
Member
Ми вбудували тобі мінімонік у кулер щоб ти дивився кіно поки граєш на основному моніторі
- спойлер
-
Dilfin
Member
Все було нічого, але для чого?) Я можу зрозуміти, плоский невеликий монітор для виводу технічної інформації, а от це для чого? Ще й збільшили розмір водоблоку до розмірів кулера. Хоча я здогадуюсь для чого, щоб виводити рекламу від асус на той монітор, логотип, новинки, ціни...)
-
Kashtan
Member
Покращити продуктивність?
Ні, поставимо кращий монітор.
Ні, поставимо кращий монітор.
-
Злой Гений
Member
Да нечего там уже улучшать, помпы все от Asetek, ну в большинстве, радиаторы одинаковые +-, вентиляторы тоже (разница в исполнении и воздушном потоке, уровне шума), нужно какой то технологичесикй прорыв, что бы было улучшение, а пока только ставят свистопляски и светоперделки
-
Jay228
Member
а він не репне від температур сучасних проців ?))
-
erkins007
Member
Ну наконец-то. А то представили ещё 7 января и тишина. Жду чтобы первый рюджин заменить.
-
Melofon
Member
У них эта линейка и так всегда стоила неадекватно дорого, а сейчас у них ещё один повод повысить цену - изогнутость дисплея 
Отправлено спустя 45 секунд:
Отправлено спустя 45 секунд:
Нет, просто жидкие кристаллы потекутJay228: ↑ 31.03.2025 13:28 а він не репне від температур сучасних проців ?))
-
lamer
Member
Яка відюха потягне цей монітор?
-
diplo
Member
А чего оно такое огромное?
- спойлер

-
deserteagle777
Member
знаючи асус 600-700 баксів , скріньтеРекомендовані ціни стануть відомі ближче до релізу.
-
xIIImaL
Member
- спойлер
-
yariksom
Member
За 600-700 це ти ще старий-добрий асус памятаєш, тут штуку загилятьdeserteagle777: ↑ 31.03.2025 15:25знаючи асус 600-700 баксів , скріньтеРекомендовані ціни стануть відомі ближче до релізу.![]()
-
AntonyKandaurov
Member
Ну, якщо є три тисячки на 5090 то і тисячка на рьо чотири знайдеться. 
-
erkins007
Member
Любой арм чип за три копейки.lamer: ↑ 31.03.2025 15:09 Яка відюха потягне цей монітор?