Китай може заборонити продаж прискорювачів Nvidia H20

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Осьо, один танк гордо "десантується", купа людей ходить кругами і дивиться
спойлер
Зображення
Це так би мовити навчання :lol:

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Ще й мішечків накидали, а то через пару-трійку танків та апарель нафіг відвалиться. :D

Відправлено через 18 хвилин 16 секунд:
Це все застаріла концепція, планування як у кацапів напочатку вторгнення. Реальність показала що і близько не спрацює. Я впевнений що китайці переоцінюють стратегію з врахуванням нашої війни.
Зовсім інша справа тисяча зубрів на 120 км/год вриваються по всій береговій лінії, 800 топиться на підході, 200 висаджуються. :gamer:
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Scoffer
Ти на приколі чи як ? Я тобі вже казав це не для штурму, а для перекидання військ і нарощування угруповання. Ніхто не попливе на ціх бочках штурмовати посадку на березі. Один танк через апарель ? А поїзд сильно краще і швидше ?
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
А я тобі ще раз кажу що це 30-тисяч тоне неповоротке корито буде затоплено ще кілометрів за 300 до берега. А то може і за 600, у тайванців і така ракета є. А у цього автовоза немає ніякого захисту від слова зовсім. Одна ракета і на дно кормити рибок.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 11:31 Pathfinder
А я тобі ще раз кажу що це 30-тисяч тоне неповоротке корито буде затоплено ще кілометрів за 300 до берега.
Більшість не потоне. Більшість брандерів буде витрачено на відбиття штурмуючих корит, ці бочки потоплять 1-5 що для китаю норм.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Ну да, ну да, тайванці ж такі тупі що не виділять однієї ракети на судно що везе овер 10 тишь тон добра і ніяк не захищене.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 11:39 Pathfinder
Ну да, ну да, тайванці ж такі тупі що не виділять однієї ракети на судно що везе овер 10 тишь тон добра і ніяк не захищене.
В тебе якийсь вакуум виходить. Одні вумні, інші тупі.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
У мене все нормально, а у тебе якісь фантазії. На прикладі кацапів було натурно доведено що навіть ВДК під прикриттям кораблів ППО не змогли підійти до берегової лінії і прийняти хоч якусь мало-мальську участь в війні, хоч на пів шишечки. Навіть ті що курсували між Кримом і оркостаном були зрештою потоплені, і це з врахуванням що у нас флоту не існує і берегова оборона доволі умовна. А у тебе прямо цивільне судно йде на всіх парах в порт і його ніхто не чіпає ні на підході, ні в порту :up:

Відправлено через 10 хвилин 15 секунд:
Ти взагалі розумієш що таке ракета на 600 кілометрів? Там увесь острів Тайвань 400 на 150.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 12:07 Pathfinder
У мене все нормально, а у тебе якісь фантазії. На прикладі кацапів було натурно доведено що навіть ВДК під прикриттям кораблів ППО не змогли підійти до берегової лінії і прийняти хоч якусь мало-мальську участь в війні, хоч на пів шишечки. Навіть ті що курсували між Кримом і оркостаном були зрештою потоплені, і це з врахуванням що у нас флоту не існує і берегова оборона доволі умовна. А у тебе прямо цивільне судно йде на всіх парах в порт і його ніхто не чіпає ні на підході, ні в порту :up:

Відправлено через 10 хвилин 15 секунд:
Ти взагалі розумієш що таке ракета на 600 кілометрів? Там увесь острів Тайвань 400 на 150.
:facepalm: Тобі ще раз написати щоб ти прочитав і обдумав чи як ? І не порівнюй нашу ситуацію і Китай-Тайвань. Масштаби всього неспівставні.
На прикладі кацапів було натурно доведено що навіть ВДК під прикриттям кораблів ППО не змогли підійти до берегової лінії і прийняти хоч якусь мало-мальську участь в війні
Ну бо не було ніякого плацдарму в Одесі а для захоплення його явно не баржі потрібні.
Навіть ті що курсували між Кримом і оркостаном були зрештою потоплені,
Точно потоплені ? Щось проблем з перекиданням з болот до нас мяса і техніки немає. Є проблеми з доставкою до посадки - бо це вибивається ФПВ.
А у тебе прямо цивільне судно йде на всіх парах в порт і його ніхто не чіпає ні на підході, ні в порту
а без об'явлення війни/спец операції яке має право топити ?
Умовно створюють морську блокаду, нічого не об'явлено і 3-5 таких барж іде в китайський порт найближчий до острова. І на одному чи двох з них є цивільні машини, для замилювання.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
спойлер
Зображення
Ти розповідаєш фігню. Необхідно висадити одномоментно значні сили. Ну от приблизно як висадка в Нормандії. 200 тисяч солдатів з технікою одним махом щоб захопити півострів шириною кілометрів 50 там де сиділо і чілило 10 тишь німців. І в процесі втратити загиблими більше ніж там тих німців тусувалось. Чим туди їздити після захоплення значення не має. Хоч на надувних човнах. Тільки так це працює. А якщо там три УДК висадять п'ять тишь десанту, то всі вони потраплять під вогневий контроль і будуть оперативно знищені, ніякого плацдарму не відбудеться і ніякі баржі туди не доїдуть.
Щодо замаскованих під автівки танків просто смішно. Служба берегового контролю має повне право перевіряти все і вся далеко від берега.

Відправлено через 14 хвилин 20 секунд:
Китайці, до речі, не тупі. Вони активно будують як спеціалізовані десантні кораблі всіх класів і вже перевершили в штуках америкосів (але поки що не в тонах, та й там всього роки зо два до паритету), так і глісуючі БМП, котрі здатні в гарну погоду доплисти до острова самостійно. Наприклад ZBD-05/ZTD-05 вже півтори тисячі наштампували і казанок варити не перестає. Оце і буде силами вторгнення, а не якісь там автовози :laugh:
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 13:27 Ти розповідаєш фігню. Необхідно висадити одномоментно значні сили. Ну от приблизно як висадка в Нормандії. 200 тисяч солдатів з технікою одним махом щоб захопити півострів шириною кілометрів 50 там де сиділо і чілило 10 тишь німців. І в процесі втратити загиблими більше ніж там тих німців тусувалось. Чим туди їздити після захоплення значення не має. Хоч на надувних човнах. Тільки так це працює. А якщо там три УДК висадять п'ять тишь десанту, то всі вони потраплять під вогневий контроль і будуть оперативно знищені, ніякого плацдарму не відбудеться і ніякі баржі туди не доїдуть.
Щодо замаскованих під автівки танків просто смішно. Служба берегового контролю має повне право перевіряти все і вся далеко від берега.

Відправлено через 14 хвилин 20 секунд:
Китайці, до речі, не тупі. Вони активно будують як спеціалізовані десантні кораблі всіх класів і вже перевершили в штуках америкосів (але поки що не в тонах, та й там всього роки зо два до паритету), так і глісуючі БМП, котрі здатні в гарну погоду доплисти до острова самостійно. Наприклад ZBD-05/ZTD-05 вже півтори тисячі наштампували і казанок варити не перестає. Оце і буде силами вторгнення, а не якісь там автовози :laugh:
Це ти пишеш фігню. В твоїй уяві ці баржі штурмують берег шо висадити військо. Я про це не писав.
І про одномоментність це таке, кацапи зараз більше успіху мають постійним м'ясним тиском по 2-3-5 осіб. Ось хай 1500 бмп виходять, потім бдк з десантом, а тоді вже баржі для закріплення. Це лише один із сценаріїв, другий 5-7 барж виходять з півночі китаю і за 3-5 днів допливають до берега напроти Тайваню.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Таймань має військову спроможність потопити ці баржі в портах материка сидячи у себе на острові і не виходячи в море. Твої вигадки не спрацюють вже хоча б з цієї причини. А супроводжувати кожну баржу як авіаносець кораблями КРО ніяких кораблів не вистачить, навіть у китайців.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Scoffer
та й то, операція не була б успішна настільки, наскільки вийшло як би ще не тисячи десантників викинутих вночі в тил які зайняли дороги та взяли на себе удар німців які спішили до пляжів аби відсікати висадку.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 15:22 Pathfinder
Таймань має військову спроможність потопити ці баржі в портах материка сидячи у себе на острові і не виходячи в море. Твої вигадки не спрацюють вже хоча б з цієї причини. А супроводжувати кожну баржу як авіаносець кораблями КРО ніяких кораблів не вистачить, навіть у китайців.
:facepalm: З якого переляку? От просто так потоплять в чужому порту баржі...
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Ти ж сам сказав що це буде вже після БМП. Чому б не потопити в чужому порту? Що зупиняє?

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
AntonyKandaurov
Ну як сказати успішна. 10 тишь німців завалили 10 тишь союзників при 20-кратній чисельній перевазі останніх і ще й не всі померли в процесі. Стратегічна мета звісно була виконана, але це просто зненацька закидали безлімітним м'ясом. Якби розвідка спрацювала і ті німці повилізали з французських пабів завчасно, то там би втрати були б не 2 до 1, а всі 10. Штурми з моря це страшна штука для тих хто штурмує.
Я звісно впевнений що півторамільярдний китай осилить штурмонути 25-мільйоний китай якщо приспічить, але у народа абсолютно неправильні увялення щодо того як це відбуватиметься. Це буде висадка в Нормандію х10. В хід піде все, від танків на ерзац-понтонах до морських піхотинців на веслах :D
Pathfinder
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.03.2025 16:52 відбуватиметься. Це буде висадка в Нормандію х10. В хід піде все, від танків на ерзац-понтонах до морських піхотинців на веслах :D
Так тиж кричиш шо все потоплять. Значить нема чого боятися Тайваню.

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Scoffer: 28.03.2025 16:52 Pathfinder
Ти ж сам сказав що це буде вже після БМП. Чому б не потопити в чужому порту? Що зупиняє?
Те що туди вони прийдуть раніше до старту водопланвих. Я ж вже писав, що можуть для скритного перекидання військ використати. А це в сучасній війні теж козир.
Scoffer
Member

Повідомлення

Pathfinder
Маячня. Не може бути ніякого прихованого перекидання військ в сучасних умовах. Вони там будуть тиждень на корабель завантажуватись і тиждень вивантажуватись. Тайванці не помітять тільки якщо будуть під якимись потужними медикаментами.
Я кажу що в поточних умовах засилля дронів і ракет капітальні кораблі це маразм і не працює. Їх потоплять задовго до того як вони наблизяться до берега незалежно відо того в який момент це станеться. Спрацює тільки сильно розподілений брутфорс малими транспортними одиницями. Тисячами транспортних одиниць. Чи десятками тисяч.
neonglaу
Member

Повідомлення

IronWithin: 27.03.2025 10:59
Li: 27.03.2025 10:53 Предлагаю обсудить Китай може заборонити продаж прискорювачів Nvidia H20

Отлично. Может после таких проблем, Nvidia будет больше уделять внимания обычным видеокартам.
Да ну смешно, не обойдутся они без нвидии, амд и интела, и если и запретят то какие-то старые модели для «показухи», а за новыми в очередь станут, про конкурента в лице хуавей вообще смешно, так и хочется спросить у них как там диверсификация бизнеса проходит, свинофермы уже все скупили? :laugh: :lol:
Якщо заглянути в минуле, то Nvidia то тайваньська компанія. Просто свого часу штаб-квартиру перенесла в США. Теоретично вони можуть зробити те саме ще раз
IronWithin
Member

Повідомлення

neonglaу: 03.04.2025 19:43
IronWithin: 27.03.2025 10:59

Да ну смешно, не обойдутся они без нвидии, амд и интела, и если и запретят то какие-то старые модели для «показухи», а за новыми в очередь станут, про конкурента в лице хуавей вообще смешно, так и хочется спросить у них как там диверсификация бизнеса проходит, свинофермы уже все скупили? :laugh: :lol:
Якщо заглянути в минуле, то Nvidia то тайваньська компанія. Просто свого часу штаб-квартиру перенесла в США. Теоретично вони можуть зробити те саме ще раз
Перш ніж щось писати, можна самому собі питання задавати, наприклад - «на який біс їм це робити?»

Ось вам трохи «розуміння» за цей рік:
Китай увеличил закупки ИИ-чипов Nvidia в четыре раза — до $16 млрд за первый квартал
https://www.theinformation.com/article ... w-ai-chips

Висновки гадаю взмозі самі зробити.
neonglaу
Member

Повідомлення

IronWithin: 03.04.2025 19:58 Ось вам трохи «розуміння» за цей рік:
Китай увеличил закупки ИИ-чипов Nvidia в четыре раза — до $16 млрд за первый квартал

:facepalm:
Ви вже тут наговорили багато всілякого, намагаючись натягнути сову на старий геополітичний глобус. Ваше посилання як раз говорить про те, проти чого ви тут і виступали.
Я ж просто писав, що Nvidia буде там, де вигідно. Якщо корпорація вирішить, що азійський ринок їй більш привабливий, ніж американський, то перенесуть штаб-квартиру ще раз. Наприклад в Сінгапур.
Я не кажу що їм це вигідно зараз. Я просто вказав на можливість.
І так, Я вважаю що лідер нтп зараз це Китай. Вони багато десятків років вкладались в освіту, на відміну від США, яки робили освіту все дорожчою і елітарною, і це дало свої плоди. Китай вийшов на перше місце в світі за кількістю нових зареєстрованих патентів. Раніше багато років недосяжними лідерами були США. Тепер Китай так само недосяжний для інших.
IronWithin
Member

Повідомлення

neonglaу: 04.04.2025 08:06
IronWithin: 03.04.2025 19:58 Ось вам трохи «розуміння» за цей рік:

:facepalm:
Ви вже тут наговорили багато всілякого, намагаючись натягнути сову на старий геополітичний глобус. Ваше посилання як раз говорить про те, проти чого ви тут і виступали.
Я ж просто писав, що Nvidia буде там, де вигідно. Якщо корпорація вирішить, що азійський ринок їй більш привабливий, ніж американський, то перенесуть штаб-квартиру ще раз. Наприклад в Сінгапур.
Я не кажу що їм це вигідно зараз. Я просто вказав на можливість.
І так, Я вважаю що лідер нтп зараз це Китай. Вони багато десятків років вкладались в освіту, на відміну від США, яки робили освіту все дорожчою і елітарною, і це дало свої плоди. Китай вийшов на перше місце в світі за кількістю нових зареєстрованих патентів. Раніше багато років недосяжними лідерами були США. Тепер Китай так само недосяжний для інших.
Ну так якщо вважаєте що "перемога" за вами, то нехай нас час розсудить, чого тоді так напружуватись, згадайте мені свої слова через декілька років і подивимося на результат!
Чи ви вважаєте що я послухаю ваші здогадки і зміню думку, смішно ж... повертаю ваш :facepalm:
Відповісти