Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

Вміст секретного листа:
Нефритовый стержень доволен - каждому разработчику миска риса и кошка жена
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Типу, якщо компанія буде не Юбісофт, а якийсь Кілсофт - щось зміниться. Впередженість до назви компанії, а не до штамповок, які вони роблять
Геральт
Active Member

Повідомлення

Може так статись, що ще будемо сумувати за "старим добрим конвеєрним юбі" :-/
Евгений King
Member

Повідомлення

Конвеєрний шлак мимо.
Конвеєрна гра не може коштувати фулл прайс ААА проекту, бо вона не тягне ні якістю ні сюжетом до того самого ААА.
Вже давно пора похорогнити конвеєрні франшизи і взятись за щось нове, цікаве, захоплююче. Ассасіни 1-3 були топ, бо там було все, і унікальний стиль і захоплюючий сюжет і нові механіки. А подальший конвеєр просто знищив все. Краще зробити повний ремейк AC1-3, не просто натягти нові текстурки, а на рівні ремейку RE2 чи HL2, фанати це гарно оцінять, ліпше ніж новий конвеєр.

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Геральт: 28.03.2025 11:37 Може так статись, що ще будемо сумувати за "старим добрим конвеєрним юбі" :-/
Та ліпше б вони закрились повністю і безповоротно.
IronWithin
Member

Повідомлення

Мені чомусь здається що китайці не вивезуть, плюнуть і вийдуть потім :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

Геральт: 28.03.2025 11:37 Може так статись, що ще будемо сумувати за "старим добрим конвеєрним юбі" :-/
Ні, як і за їх всратим лаунчером
vsx
Member

Повідомлення

следующий ассасин будет ремейком пиратов на движке Shadows. хотел бы я посмотреть на эту красоту. после студию можно закрывать
Phos4
Member

Повідомлення

Геральт
будемо сумувати за "старим добрим конвеєрним юбі"
Та не варто переживати, юбісофт далеко не перша західна студія яку покусали тенсент. Все стандартно, вагон мікротранзакцій, типово китайські персонажі з одинаковими лицями, купа кислотно няшних скінів з котячими вухами і загальна переорієнтація на азіатський ринок. Ми говоримо про юбісофт, нічого з цього всього не зможе зробити їхні ігри гірше, може хоч персонажі будуть симпатичніші.
MqM
Member

Повідомлення

tablestikus: 28.03.2025 09:42
Seraphim: 28.03.2025 09:15 Предлагаю обсудить Ubisoft і Tencent створили компанію, якій передано права на Assassin’s Creed, Far Cry та Rainbow Six

"на тлі успішного запуску Assassin’s Creed Shadows" ахахах, так ось для чого це було витянуто за вуха, куплені відгуки та преса
так Shadows реально за багато років дуже успішний реліз
Успішність зашкалює

Навіть про олдскул геймерів подумали, щоб пробити на сльозу в катсцени вставили графіку початку 90х :lol:
AlienFighter
Member

Повідомлення

Китайська ґача! Асасіни засяють новими фарбами!
MqM
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.03.2025 12:17
Лаунчер не хороніть, я там маю купу халявних старих добротних ще ігор Юбіків
7mindfields
Member

Повідомлення

MqM: 28.03.2025 13:53
7mindfields: 28.03.2025 12:17
Лаунчер не хороніть, я там маю купу халявних старих добротних ще ігор Юбіків
Та ні, дякую, егс, рокстар геймс лаунчер, оріджин і юплей це різновиди сучасного кенсеру, кожному з яких місто у смітнику
VBerezovsky
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.03.2025 14:01 егс, рокстар геймс лаунчер, оріджин і юплей це різновиди сучасного кенсеру, кожному з яких місто у смітнику
Амінь.
erkins007
Member

Повідомлення

Fen1xz: 28.03.2025 09:46но на фоне полного затишья в жанре аркадных гонок
Форза этот сегмент занимает полностью.
Kullerok
Member

Повідомлення

Те кто читал соглашение для дельта форс понимают что узкоглазые мрази очень много данных собирали через свою игру. И бог знает ещё что оно там делало. Уверен на 100% тоже самое внедрят в ети игры. Я конечно понимаю что многие игры и по собирает данные но там явный перебор с этим.
daesz
Member

Повідомлення

Надіюсь, в р6 щось зміниться в кращу сторону.
Yalg
Member

Повідомлення

KimRomik: 28.03.2025 11:03і хто в даному випадку вууумний?
Не знаю кто самый умный но покупатели уже полтора года как страдают - сокращения закончились тем что ни украинского ни русского саппорта больше нет.
Например в Settlers Online новые здания идут без перевода и с техническим именем и описанием. А новый герой глючит с исчезновением армии и только на немецком форуме можно найти рекомендацию не использовать его.
vladka767
Member

Повідомлення

erkins007: 28.03.2025 14:22
Fen1xz: 28.03.2025 09:46но на фоне полного затишья в жанре аркадных гонок
Форза этот сегмент занимает полностью.
Нет, не полностью.
Есть немалое количество которым форза не заходит
VolandInferno
Member

Повідомлення

Шкода.
Donate
Member

Повідомлення

AlienFighter: 28.03.2025 13:53 Китайська ґача! Асасіни засяють новими фарбами!
Ничего нового не будет. Китайцы с под палки сделают ещё один такой же ассасин как предыдущий и на этом всё :rotate: Тенсент в текущем состоянии не способна выпускать качественно новые продукты, как и Ив Гиймо вместо с тодом говардом не способны подумать что мир огромных открытых миров умер лет так 10 назад точно... Индустрии нужны качественные небольшие продукты, но у них извилина как заела с начала нулевых что надо ОГРОМНЫЙ МИР, БЕСКОНЕЧНУЮ ИГРУ вот так она и движет, а будет ли игроку интересно уже никого не волнует :rolleyes:

Added in 6 minutes 41 seconds:
Kullerok: 28.03.2025 15:30 Те кто читал соглашение для дельта форс понимают что узкоглазые мрази очень много данных собирали через свою игру. И бог знает ещё что оно там делало. Уверен на 100% тоже самое внедрят в ети игры. Я конечно понимаю что многие игры и по собирает данные но там явный перебор с этим.
Вообще пофигу, тот уровень аналитики что собирают игры это смешно, и она собирается скорее как раз для того что бы и узнать предпочтения пользователя. Как проходил, что выбирал, где тупил и т.п. нейронка я думаю без проблем нынче обработает подобные данные, так как разработчикам действительно важно... :rotate:
Відповісти