Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.03.2025 19:48
_Andrik_: 25.03.2025 19:23 Як ми в тому сраному совку виживали на продукції ХВЗ і подібному лайні
не знаю але вони не розлітались :shuffle:
Або мало їздили в ті часи , або взагалі неїздили. Так каркас був з металу , але підшипники вічно клинили , ті гумові вставки з катафотами вічно прокручувались та відвалювались, всраті шатуни на клинах розбовтувались , що приходилось кожного разу молотком добивати і дотягувати хоча це не допомагало бо все як з пластиліну було.
Їздив в ті часи щоденно. Не рідко доїхати додому виходило на самих вісях .
Чесно кажучи спокійною мою їзду назвати було неможливо з тих пір.
Не розумію тих хто до сих пір др :censoured: ить на якусь там якість "гост :laugh: " , якої не існувало :banghead:
Hotspur
Member

Повідомлення

_Andrik_: 25.03.2025 20:47Не розумію тих хто до сих пір др ить на якусь там якість "гост " , якої не існувало
було. просто не в велосипедах
mumu
Member

Повідомлення

Нейлонові педалі - норм. Використовуються в різних дисциплінах, головне не дешман якийсь. По конкретно тим - не знаю. На моєму бегемоті стоять нейлонові від kls, пару років відкатали, не шкодував їх, як і вєлік загалом.
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.03.2025 21:07
_Andrik_: 25.03.2025 20:47Не розумію тих хто до сих пір др ить на якусь там якість "гост " , якої не існувало
було. просто не в велосипедах
Було просто не в [підставити предмет розмови]

Бо не було :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.03.2025 21:53Бо не було
маячні не пиши. штангенциркуль візьми і подивись. чи мікрометр
waryag
Member

Повідомлення

Hotspur: 25.03.2025 19:48 не знаю але вони не розлітались :shuffle:
Ще й як. Причому "якість" була така, що приходилось варити "вічні" педалі "туриста" із товстої сталюки
спойлер
5babd3cfa09cd5b4957fb983.jpg
mumu
Member

Повідомлення

тю, зараз якість деталей значно краща, все доступне для придбання, під будь-який розмір і потреби, і по вазі значно легше.
А згадувати якісь педалі "совєтскоє качєство" - "совок" головного мозку. Ті педалі важили як пів сучасного веліка, і все одно розвалювались.
voodoo
Member

Повідомлення

Відео про совкові велосипеди, все як завжди: вкрадено після 2-ї світової війни або викуплено застарілі технології, але навіть нормально копіювати не були здатні. Що не так з радянськими велосипедами? Велоспорт СССР
Hotspur
Member

Повідомлення

voodoo: 26.03.2025 11:34Відео про совкові велосипеди, все як завжди: вкрадено після 2-ї світової війни або викуплено застарілі технології, але навіть нормально копіювати не були здатні.
відео гарне :beer: в мене був турист :D
nutman
Member

Повідомлення

Хочу попробовать дропбар. У меня гидравлика, в сколько мне такой прикол может встать?
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 26.03.2025 22:35У меня гидравлика, в сколько мне такой прикол может встать?
400-1000 доларів :lol: шиману не бери
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.03.2025 23:52
nutman: 26.03.2025 22:35У меня гидравлика, в сколько мне такой прикол может встать?
400-1000 доларів :lol: шиману не бери
А, ну, покатаюсь на палке, не беда :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 26.03.2025 23:53А, ну, покатаюсь на палке, не беда
ех :lol: а ти думав шоссе це дешево :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

nutman: 26.03.2025 22:35 Хочу попробовать дропбар. У меня гидравлика, в сколько мне такой прикол может встать?
Стільки скільки коштує вєлік з дропбаром.
Бо переробляти існуючий немає сенсу через ціну компонентів і неспівпадіння ростовок.
InCapt
Member

Повідомлення

Прокатався сьогодні 5км, та зрозумів, що без рукавичок шось не дуже :D В цілому, треба робити байкфіт, та трохи більше накатати, бо поки не розумію, чи то що вперше на гравійнику, чи то щось не так по фіту, чи одне і інше. Одне зрозумів точно, що на нижній посадці багато не покатаюсь, пузо заважає :gigi:
P.S Стояв! На педалях, додому приїхав з ними, пластик не зламався :beer:

Отправлено спустя 6 минут 54 секунды:
І є питання по гальмам, якщо їх натискати плавно на 30-40%, то ефекту майже немає, треба прям до кінця пістолета давити на 80-90%, щоб почав гальмувати. Це окей на таких перемикачах (grx600) чи треба налаштувати?
dead_rat
Member

Повідомлення

InCapt
Поїхали!
1. Звичайно треба налаштувати байк правильно, ніхто цього не зробить з першого разу. Для початку можна знайти на ютюбі рекомендацію по смакуб якщо з англійською окей то можу порекомендувати канал фіттера з котрим я згоден.
В мене досягти хорошої посадки зайняло мабуть рік, поки організм пристосується, поки так і сяк налаштуєш, поки мʼязи ніг і серце почнуть реально витримувати катання…
2. В нижньому хваті катають десь 5% часу - це в спрінті і на агресивних спусках і поворотах, тож не переймайся. 95% часу їхати з долонями на пістолетах.
3. Гальма на тросіку? Я б підрегулював.

Вітаю з покупкою :beer:
waryag
Member

Повідомлення

InCapt: 27.03.2025 20:32 P.S Стояв! На педалях, додому приїхав з ними, пластик не зламався :beer:
Пластик може ламатися (а може і ні) при ударах або від часу та накопичених навантажень і пошкоджень. Перший час навіть копійчані нонейми ходять.
InCapt
Member

Повідомлення

dead_rat: 27.03.2025 20:45 InCapt
Поїхали!
1. Звичайно треба налаштувати байк правильно, ніхто цього не зробить з першого разу. Для початку можна знайти на ютюбі рекомендацію по смакуб якщо з англійською окей то можу порекомендувати канал фіттера з котрим я згоден.
В мене досягти хорошої посадки зайняло мабуть рік, поки організм пристосується, поки так і сяк налаштуєш, поки мʼязи ніг і серце почнуть реально витримувати катання…
2. В нижньому хваті катають десь 5% часу - це в спрінті і на агресивних спусках і поворотах, тож не переймайся. 95% часу їхати з долонями на пістолетах.
3. Гальма на тросіку? Я б підрегулював.

Вітаю з покупкою :beer:
Дякую. Гальма гідравличні. Та я то розумію, висоту сідла, положення, та нахил я відрегулював, руль виставив на пару градусів вище від землі. В думках є змінити виніс на трохи менший, але то буде зрозуміло пізніше, коли більше проїду.
Hotspur
Member

Повідомлення

InCapt: 27.03.2025 20:32І є питання по гальмам, якщо їх натискати плавно на 30-40%, то ефекту майже немає, треба прям до кінця пістолета давити на 80-90%, щоб почав гальмувати. Це окей на таких перемикачах (grx600) чи треба налаштувати?
вся гідравлічна система шимано для пістолетів проблемна
murzik
Member

Повідомлення

в общим із сідлом 130 жорстким, це стокове wtb з велосипеда gt aval 2019 29
стало значно краще. але треба вирішити проблему шмоток. .

п.с: чому кажуть, що треба жорстке сідло? а потім памперс юзають
то чим це краще за м'яке сідло і без памперса
Відповісти