В Epic Games Store стартував весняний розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить В Epic Games Store стартував весняний розпродаж
Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
GreenMile
Member

Повідомлення

MessiaH: 27.03.2025 08:53 или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
Хороше - актуальне завжди :) А неактуальним стає то, що крім сучасного на свій час графонія більше нічого не може запропонувати.
LordTornado
Member

Повідомлення

MessiaH: 27.03.2025 08:53 Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
Не всегда очень старое. Недавно прошёл Outer Worlds с двумя ДЛС, полученные в ЭГС бесплатно. Ещё лежит Plague Tale и первый Kingdom Come.
mgerchik
Member

Повідомлення

Jurassic World Evolution 2 :super:
maxud_b
Member

Повідомлення

Досить непогані знижки. Алан Вейк і фростпанк меньше 60 грн, Шерлок (обидва), Song of Conquest, Titan Quest близько 100... Недавно в них взяв Mass Еffect Legendary за 150, воно того коштувала.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Без купонов на 300 гривен как раньше распродажи в егс уже не интересны. Если там ценник один в один со стимом на их распродажах, то уже лучше в стиме брать.
Lekrs
Member

Повідомлення

Fen1xz
Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

MessiaH: 27.03.2025 08:53 Предлагаю обсудить В Epic Games Store стартував весняний розпродаж
Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.
спойлер
хотя да, если тебе заспойлерят концовку в сингловой игре, это в любом случае неприятно
tornadox
Member

Повідомлення

Роки йдуть, а інтерфейс Епік Стора просто неюзабельний, чи є щось типу як EpicDB по типу SteamDB?

Відправлено через 27 хвилин 55 секунд:
знайшов, може ще комусь буде цікаво.
https://egdata.app/ - цей норм
https://epicgamesdb.info/discounts
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 27.03.2025 15:55 Роки йдуть, а інтерфейс Епік Стора просто неюзабельний, чи є щось типу як EpicDB по типу SteamDB?
Кожен раз коли відкриваю додаток Епіків, дивуюсь, як можна було зробити такий вбогий інтерфейс.
tornadox
Member

Повідомлення

kairo: 27.03.2025 16:17Кожен раз коли відкриваю додаток Епіків, дивуюсь, як можна було зробити такий вбогий інтерфейс.
і щоб ще й так гальмував
Screenshot 2025-03-27 145148.png
Alligator
Member

Повідомлення

Lekrs: 27.03.2025 13:57 Fen1xz
Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
Просте видання в тому році було 72₴ в стімі, правда я не знаю кому ще це треба.
В епіку не подобається вигляд бібліотеки, якось не інтуїтивно і всрато.
Віддалена можливість грати через стім і протон маст хев, але якщо знижка в епіку суттєво більше то я стою першим евреем у сім'ї :shuffle:
tornadox
Member

Повідомлення

Alligator: 27.03.2025 16:30Віддалена можливість грати через стім
Sunshine + Moonlight переважно кращий і дозволяє пк використовувати просто як віддалену робочу станцію (там є преференція роботи з програмами а не іграми), я вже мовчу що ця штука опенсорсна і працює навіть на ігрових консолях початкового рівня.
MessiaH
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 27.03.2025 14:02Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.
Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интересна
Xeqtr
Member

Повідомлення

Глянули вже нову "секретну" роздачу?

Краще навіть не дивіться, якщо Вам більше трьох рочків. :gigi: :gigi: :gigi:
100sergo100
Junior

Повідомлення

MessiaH: 27.03.2025 17:40
Shaolin_Style: 27.03.2025 14:02Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.
Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интересна
Любители 3 героев с тобой не согласны :laugh:
tornadox
Member

Повідомлення

100sergo100: 27.03.2025 18:06Любители 3 героев с тобой не согласны :laugh:
в мене родич грає 3ті щодня вже більше 15 років, якщо не більше 20
Kassatka
Member

Повідомлення

MessiaH: 27.03.2025 17:40 Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интересна
А я можливо коли краще ще раз пройду кампанію Emperor: Battle for Dune, Rome: Total War, Space Clash: The Last Frontier, Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm, Red Alert 2, ніж чергове сучасне лайно.
Барбарис
Member

Повідомлення

Kassatka, Rome: Total War - мабуть найкраща гра серії.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 27.03.2025 20:42 Kassatka, Rome: Total War - мабуть найкраща гра серії.
Medieval II: Total War
Shogun: Total War
Empire: Total War
Total War: Warhammer III
Відповісти