Останні статті і огляди
Новини
В Epic Games Store стартував весняний розпродаж
-
MessiaH
Member
Предлагаю обсудить В Epic Games Store стартував весняний розпродаж
Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
-
GreenMile
Member
Хороше - актуальне завждиMessiaH: ↑ 27.03.2025 08:53 или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени

-
LordTornado
Member
Не всегда очень старое. Недавно прошёл Outer Worlds с двумя ДЛС, полученные в ЭГС бесплатно. Ещё лежит Plague Tale и первый Kingdom Come.MessiaH: ↑ 27.03.2025 08:53 Интересно что раздадут на этот раз. Обычно раздают или какую-то шляпу, или хорошее, но очень старое, что неактуально уже из-за времени
-
mgerchik
Member
Jurassic World Evolution 2 

-
maxud_b
Member
Досить непогані знижки. Алан Вейк і фростпанк меньше 60 грн, Шерлок (обидва), Song of Conquest, Titan Quest близько 100... Недавно в них взяв Mass Еffect Legendary за 150, воно того коштувала.
-
Fen1xz
Member
Без купонов на 300 гривен как раньше распродажи в егс уже не интересны. Если там ценник один в один со стимом на их распродажах, то уже лучше в стиме брать.
-
Lekrs
Member
Fen1xz
Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
-
Shaolin_Style
Member
Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.MessiaH: ↑ 27.03.2025 08:53 Предлагаю обсудить В Epic Games Store стартував весняний розпродаж
- спойлер
- хотя да, если тебе заспойлерят концовку в сингловой игре, это в любом случае неприятно
-
tornadox
Member
Роки йдуть, а інтерфейс Епік Стора просто неюзабельний, чи є щось типу як EpicDB по типу SteamDB?
Відправлено через 27 хвилин 55 секунд:
знайшов, може ще комусь буде цікаво.
https://egdata.app/ - цей норм
https://epicgamesdb.info/discounts
Відправлено через 27 хвилин 55 секунд:
знайшов, може ще комусь буде цікаво.
https://egdata.app/ - цей норм
https://epicgamesdb.info/discounts
-
kairo
Member
Кожен раз коли відкриваю додаток Епіків, дивуюсь, як можна було зробити такий вбогий інтерфейс.tornadox: ↑ 27.03.2025 15:55 Роки йдуть, а інтерфейс Епік Стора просто неюзабельний, чи є щось типу як EpicDB по типу SteamDB?
-
tornadox
Member
і щоб ще й так гальмувавkairo: ↑ 27.03.2025 16:17Кожен раз коли відкриваю додаток Епіків, дивуюсь, як можна було зробити такий вбогий інтерфейс.
-
Alligator
Member
Просте видання в тому році було 72₴ в стімі, правда я не знаю кому ще це треба.Lekrs: ↑ 27.03.2025 13:57 Fen1xz
В епіку не подобається вигляд бібліотеки, якось не інтуїтивно і всрато.
Віддалена можливість грати через стім і протон маст хев, але якщо знижка в епіку суттєво більше то я стою першим евреем у сім'ї

-
tornadox
Member
Sunshine + Moonlight переважно кращий і дозволяє пк використовувати просто як віддалену робочу станцію (там є преференція роботи з програмами а не іграми), я вже мовчу що ця штука опенсорсна і працює навіть на ігрових консолях початкового рівня.Alligator: ↑ 27.03.2025 16:30Віддалена можливість грати через стім
-
MessiaH
Member
Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интереснаShaolin_Style: ↑ 27.03.2025 14:02Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.
-
Xeqtr
Member
Глянули вже нову "секретну" роздачу?
Краще навіть не дивіться, якщо Вам більше трьох рочків.

Краще навіть не дивіться, якщо Вам більше трьох рочків.

-
100sergo100
Junior
Любители 3 героев с тобой не согласныMessiaH: ↑ 27.03.2025 17:40Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интереснаShaolin_Style: ↑ 27.03.2025 14:02Всегда думал что игры актуальны не во времени, а ключе вкусовых предпочтений.

-
tornadox
Member
в мене родич грає 3ті щодня вже більше 15 років, якщо не більше 20
-
Kassatka
Member
А я можливо коли краще ще раз пройду кампанію Emperor: Battle for Dune, Rome: Total War, Space Clash: The Last Frontier, Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm, Red Alert 2, ніж чергове сучасне лайно.MessiaH: ↑ 27.03.2025 17:40 Ну какая бы игра хорошая не была, если я ее хрен знает сколько лет назад прошёл, то она мне уже не интересна
-
Барбарис
Member
Kassatka, Rome: Total War - мабуть найкраща гра серії.
-
kairo
Member
Medieval II: Total WarБарбарис: ↑ 27.03.2025 20:42 Kassatka, Rome: Total War - мабуть найкраща гра серії.
Shogun: Total War
Empire: Total War
Total War: Warhammer III