Як позбутися реклами в Youtube на Android TV?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alabaster
Junior

Повідомлення

так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
murzik
Member

Повідомлення

підписатися на ютуб преміум 149 грн в місяць
можна додавати до 5 облікових записів-пристроїв (родину, знайомих)

або на 4pda шукайте, Youtube for Android
Востаннє редагувалось 26.03.2025 08:48 користувачем murzik, всього редагувалось 2 разів.
big_bang
Member

Повідомлення

ще й YouTube Music дадуть послухати)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

100-149 гривень то великі гроші, краще на кацап пда скачати якусь апку.
murzik
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
ну бо на наших нема :D
tablestikus
Member

Повідомлення

Alabaster
купити підписку
vitalek_87
Junior

Повідомлення

Alabaster: 26.03.2025 08:42 так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
SmartTube на 4pda
Yurius
Member

Повідомлення

99 грн в місяць щей ютуб мьюзік в навантаження,не ганьбіться.
Востаннє редагувалось 26.03.2025 11:35 користувачем Yurius, всього редагувалось 1 раз.
iamduxa
Junior

Повідомлення

SmartTube- рекламы нет :beer:
oh_boy
Member

Повідомлення

revanced*крапка*app

А платити за ютуб, то реально ганьба :tomat:
big_bang
Member

Повідомлення

рубрика - власний досвід)))

мій тато, як людина, що не звикла платити за контент вирішив користуватися чимось в стилі ти "Бєсплатних АНАЛогов"
згодом, я його підтягнув у всій у преміум... і тут понеслась)))

він мені каже - в мене тут якісь серіали в youtube підтягує і дивні запити в історії.
я собі подумав, ну напевно шось наплутав, а воно нічого подібного

Тобто, хтось на його акаунті дивися серіальчики рівня НТВ та СТС.
Все закінчилося видаленням тих аналогів, зачисткою пристроїв акаунті і зміною всіх паролів

Тож, 150 грн вже не виглядають так стрьомно ?
anatolikostis
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.03.2025 08:50 100-149 гривень то великі гроші, краще на кацап пда скачати якусь апку.
лучше платить гуглу, чтобы он потом миллиардные штрафы в снежной нигерии роскомнадзору платил: записал.
еще есть советы?
peertube, smarttube, newpipe, libretube - клиентов море, нужно только копать в нужном направлении.
Polaris
Member

Повідомлення

Купляю підписку і не парюсь, що і вам раджу
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

anatolikostis
для вас немає, я ж не вам конкретно радив нічого.
вважаю що городити город заради того аби не дивитись рекламу - це дуже ницо, якщо послуга коштує пару баксів на місяць які взмозі будь-який заробити.
а ось шаритись по чотирикацапськіпда, кацапоторентах то таке собі задоволення, тим паче качати звідтіля щось.

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
big_bang
та ви що, ваші 150 гривень платять гугли ркн-у за те що сніг впав в нігерії.
anatolikostis
Member

Повідомлення

big_bang: 26.03.2025 11:42 він мені каже - в мене тут якісь серіали в youtube підтягує і дивні запити в історії.
я собі подумав, ну напевно шось наплутав, а воно нічого подібного
Тобто, хтось на його акаунті дивися серіальчики рівня НТВ та СТС.
Все закінчилося видаленням тих аналогів, зачисткою пристроїв акаунті і зміною всіх паролів
истории из цикла ползущих по стене кирпичей, где выводы сделаны на основе убеждения, что так оно и было, а не на основе проведенного анализа.
каким боком альтернативный frontend-клиент повлиял на алгоритмы официального клиента youtube, каким образом получил доступ к сессии :idea: не понажимал ли папа на другие кнопочки в смс, браузерах, мессенджерах...с срочным звонком
99% таких родителей ходят с полным отсутствием вторичной аутентификации в любимом viber telegram и пользуют zona-vpn для пользования ok :horror:
PS в инете есть инструкции, как избавиться от того, чтобы гугл перестал нас считать частью ru-сегмента с соответствующей выборкой стс, рен, сериалов и т.д.

Отправлено спустя 13 минут 26 секунд:
Alabaster: 26.03.2025 08:42 так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
vanced.to
отученые от жадности клиенты, микрог и вот это все...
Mike88
Member

Повідомлення

149 гривень ділимо на шістьох = 24,83 на місяць = менше однієї гривні на добу! :up:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Mike88: 26.03.2025 14:48 149 гривень ділимо на шістьох = 24,83 на місяць = менше однієї гривні на добу! :up:
тут питання їх ще знайти)
можна знайти когось за 30-50 грн в міс тут або на олх'ам
Avenger80
Member

Повідомлення

Ortyomko
Или поставить SmartTube. Без рекламы вообще. Минус - как обычно с этими программами - идёт вечная борьба с Youtube (как вирус и антивирус :) ). Вечно что-то Youtube меняет, а авторам программы приходится искать всё новые и новые пилюли обхода.

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
big_bang
Честно, ни разу такого не было. То что-то не то у вас произошло:
anatolikostis: 26.03.2025 14:39каким боком альтернативный frontend-клиент повлиял на алгоритмы официального клиента youtube, каким образом получил доступ к сессии :idea: не понажимал ли папа на другие кнопочки в смс, браузерах, мессенджерах...с срочным звонком
Ortyomko
Member

Повідомлення

Avenger80: 26.03.2025 14:56 Ortyomko
Или поставить SmartTube. Без рекламы вообще. Минус - как обычно с этими программами - идёт вечная борьба с Youtube (как вирус и антивирус :) ). Вечно что-то Youtube меняет, а авторам программы приходится искать всё новые и новые пилюли обхода.
за такі копійки як воно коштує, отримати "без реклами" і в телефоні і в планшеті і в компі і в телевізорі без гємору і сторонніх апкшек, воно точно того варте.
Avenger80
Member

Повідомлення

Ortyomko: 26.03.2025 15:01за такі копійки як воно коштує, отримати "без реклами" і в телефоні і в планшеті і в компі і в телевізорі без гємору і сторонніх апкшек, воно точно того варте.
С одной стороны да, а с другой стороны - копейка там, копейка сям и уже прилично набегает за месяц со всего. Понятно, что многие тут платят одновременно за Megogo, Netflix, Youtube Premium и плюс же ещё надо платить каждый месяц за интернет, мобильную связь, еду, коммунальные услуги и т.д. и т.п. В общем, всё зависит от того как ты стабильно стоишь в этой жизни на ногах. :)
Відповісти