Останні статті і огляди
Новини
Як позбутися реклами в Youtube на Android TV?
-
Alabaster
Junior
так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
-
big_bang
Member
ще й YouTube Music дадуть послухати)
-
AntonyKandaurov
Member
100-149 гривень то великі гроші, краще на кацап пда скачати якусь апку.
-
murzik
Member
AntonyKandaurov
ну бо на наших нема
ну бо на наших нема

-
tablestikus
Member
Alabaster
купити підписку
купити підписку
-
vitalek_87
Junior
SmartTube на 4pdaAlabaster: ↑ 26.03.2025 08:42 так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
-
iamduxa
Junior
SmartTube- рекламы нет 

-
oh_boy
Member
revanced*крапка*app
А платити за ютуб, то реально ганьба
А платити за ютуб, то реально ганьба

-
big_bang
Member
рубрика - власний досвід)))
мій тато, як людина, що не звикла платити за контент вирішив користуватися чимось в стилі ти "Бєсплатних АНАЛогов"
згодом, я його підтягнув у всій у преміум... і тут понеслась)))
він мені каже - в мене тут якісь серіали в youtube підтягує і дивні запити в історії.
я собі подумав, ну напевно шось наплутав, а воно нічого подібного
Тобто, хтось на його акаунті дивися серіальчики рівня НТВ та СТС.
Все закінчилося видаленням тих аналогів, зачисткою пристроїв акаунті і зміною всіх паролів
Тож, 150 грн вже не виглядають так стрьомно ?
мій тато, як людина, що не звикла платити за контент вирішив користуватися чимось в стилі ти "Бєсплатних АНАЛогов"
згодом, я його підтягнув у всій у преміум... і тут понеслась)))
він мені каже - в мене тут якісь серіали в youtube підтягує і дивні запити в історії.
Все закінчилося видаленням тих аналогів, зачисткою пристроїв акаунті і зміною всіх паролів
Тож, 150 грн вже не виглядають так стрьомно ?
-
anatolikostis
Member
лучше платить гуглу, чтобы он потом миллиардные штрафы в снежной нигерии роскомнадзору платил: записал.AntonyKandaurov: ↑ 26.03.2025 08:50 100-149 гривень то великі гроші, краще на кацап пда скачати якусь апку.
еще есть советы?
peertube, smarttube, newpipe, libretube - клиентов море, нужно только копать в нужном направлении.
-
Polaris
Member
Купляю підписку і не парюсь, що і вам раджу
-
AntonyKandaurov
Member
anatolikostis
для вас немає, я ж не вам конкретно радив нічого.
вважаю що городити город заради того аби не дивитись рекламу - це дуже ницо, якщо послуга коштує пару баксів на місяць які взмозі будь-який заробити.
а ось шаритись по чотирикацапськіпда, кацапоторентах то таке собі задоволення, тим паче качати звідтіля щось.
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
big_bang
та ви що, ваші 150 гривень платять гугли ркн-у за те що сніг впав в нігерії.
для вас немає, я ж не вам конкретно радив нічого.
вважаю що городити город заради того аби не дивитись рекламу - це дуже ницо, якщо послуга коштує пару баксів на місяць які взмозі будь-який заробити.
а ось шаритись по чотирикацапськіпда, кацапоторентах то таке собі задоволення, тим паче качати звідтіля щось.
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
big_bang
та ви що, ваші 150 гривень платять гугли ркн-у за те що сніг впав в нігерії.
-
anatolikostis
Member
истории из цикла ползущих по стене кирпичей, где выводы сделаны на основе убеждения, что так оно и было, а не на основе проведенного анализа.big_bang: ↑ 26.03.2025 11:42 він мені каже - в мене тут якісь серіали в youtube підтягує і дивні запити в історії.
каким боком альтернативный frontend-клиент повлиял на алгоритмы официального клиента youtube, каким образом получил доступ к сессии

99% таких родителей ходят с полным отсутствием вторичной аутентификации в любимом viber telegram и пользуют zona-vpn для пользования ok

PS в инете есть инструкции, как избавиться от того, чтобы гугл перестал нас считать частью ru-сегмента с соответствующей выборкой стс, рен, сериалов и т.д.
Отправлено спустя 13 минут 26 секунд:
vanced.toAlabaster: ↑ 26.03.2025 08:42 так розумію що треба знайти загрузчик для АРК і сам АРК з клієнтом Ютуба без реклами. Може, хтось підкаже конкретні посилання на програми або поділиться інструкціями по subj?
отученые от жадности клиенты, микрог и вот это все...
-
Mike88
Member
149 гривень ділимо на шістьох = 24,83 на місяць = менше однієї гривні на добу! 

-
Ortyomko
Member
тут питання їх ще знайти)Mike88: ↑ 26.03.2025 14:48 149 гривень ділимо на шістьох = 24,83 на місяць = менше однієї гривні на добу!![]()
можна знайти когось за 30-50 грн в міс тут або на олх'ам
-
Avenger80
Member
Ortyomko
Или поставить SmartTube. Без рекламы вообще. Минус - как обычно с этими программами - идёт вечная борьба с Youtube (как вирус и антивирус
). Вечно что-то Youtube меняет, а авторам программы приходится искать всё новые и новые пилюли обхода.
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
big_bang
Честно, ни разу такого не было. То что-то не то у вас произошло:
Или поставить SmartTube. Без рекламы вообще. Минус - как обычно с этими программами - идёт вечная борьба с Youtube (как вирус и антивирус

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
big_bang
Честно, ни разу такого не было. То что-то не то у вас произошло:
anatolikostis: ↑ 26.03.2025 14:39каким боком альтернативный frontend-клиент повлиял на алгоритмы официального клиента youtube, каким образом получил доступ к сессиине понажимал ли папа на другие кнопочки в смс, браузерах, мессенджерах...с срочным звонком
-
Ortyomko
Member
за такі копійки як воно коштує, отримати "без реклами" і в телефоні і в планшеті і в компі і в телевізорі без гємору і сторонніх апкшек, воно точно того варте.Avenger80: ↑ 26.03.2025 14:56 Ortyomko
Или поставить SmartTube. Без рекламы вообще. Минус - как обычно с этими программами - идёт вечная борьба с Youtube (как вирус и антивирус). Вечно что-то Youtube меняет, а авторам программы приходится искать всё новые и новые пилюли обхода.
-
Avenger80
Member
С одной стороны да, а с другой стороны - копейка там, копейка сям и уже прилично набегает за месяц со всего. Понятно, что многие тут платят одновременно за Megogo, Netflix, Youtube Premium и плюс же ещё надо платить каждый месяц за интернет, мобильную связь, еду, коммунальные услуги и т.д. и т.п. В общем, всё зависит от того как ты стабильно стоишь в этой жизни на ногах.Ortyomko: ↑ 26.03.2025 15:01за такі копійки як воно коштує, отримати "без реклами" і в телефоні і в планшеті і в компі і в телевізорі без гємору і сторонніх апкшек, воно точно того варте.