The Witcher 4 вийде не раніше 2027 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити The Witcher 4 вийде не раніше 2027 року
Головне щоб фейс переробили. Жертвою пластики грати не охота.
yariksom
Member

Lekrs: 26.03.2025 13:12 Пропоную обговорити The Witcher 4 вийде не раніше 2027 року
Головне щоб фейс переробили. Жертвою пластики грати не охота.
Для гри такої категорії це не проблема, думаю за перший місяць в же тисячу модів нароблять ;)
Kilo
Member

ИРЛ плюсуем еще год-полтора(т.к. нынешние игры выходят в состояние бета версий)и допил всех DLC.
yariksom
Member

Kilo: 26.03.2025 13:19 ИРЛ плюсуем еще год-полтора(т.к. нынешние игры выходят в состояние бета версий)и допил всех DLC.
Якщо взяти до уваги що повісточка з порядку денного починає зникати, то маю надію, що справи підуть трохи швидше :)
kairo
Member

Lekrs: 26.03.2025 13:12 Головне щоб фейс переробили. Жертвою пластики грати не охота.
Коли на ПК це було проблемою?))
спойлер
Изображение
Scoffer
Member

Їм потрібен час щоб зробити Ціріллу ще потворнішою :D
kairo
Member

yariksom: 26.03.2025 13:22 Якщо взяти до уваги що повісточка з порядку денного починає зникати, то маю надію, що справи підуть трохи швидше :)
Це через повістку Кіберпанк такий сирий вийшов?))
MqM
Member

yariksom: 26.03.2025 13:22
Kilo: 26.03.2025 13:19 ИРЛ плюсуем еще год-полтора(т.к. нынешние игры выходят в состояние бета версий)и допил всех DLC.
Якщо взяти до уваги що повісточка з порядку денного починає зникати, то маю надію, що справи підуть трохи швидше :)
Програмісти в код повісточку шлють? Тепер код буде гетеросексуальним і маскулінним :lol:
Scoffer
Member

MqM
Взагалі-то так, шлють. Багато мейнтейнерів з великих відкритих проектів за останні 5-10 років зацькували за "токсичність і нетолерантність" різного сорту мавпи на держ дотаціях. На користь проектам воно не пішло. Підозрюю що в закритих справа ще гірша.
yariksom
Member

kairo: 26.03.2025 13:23
yariksom: 26.03.2025 13:22 Якщо взяти до уваги що повісточка з порядку денного починає зникати, то маю надію, що справи підуть трохи швидше :)
Це через повістку Кіберпанк такий сирий вийшов?))
Кіберпанк дуже об'ємна гра, з самого початку було ясно, що треба як мінімум рік що допиляли, я так її і не грав, спочатку чекав щоб доробили потім якось і забив на цю гру, хоча говорять, що на цей час вона вже хороша, як будуть гроші на 9070 тоді мабуть пограю, боюся, що 6700хт на 2К зовсім погано потягне а втрачати інтерес до самої гри через таке не хочеться.

Отправлено спустя 7 минут 36 секунд:
MqM: 26.03.2025 13:25
yariksom: 26.03.2025 13:22
Програмісти в код повісточку шлють? Тепер код буде гетеросексуальним і маскулінним :lol:
Ви ж розумієте, що справа не в самому коді, а в тому, що малювали два роки одне а потім кажуть додайте бодіпозитиву і негрів трансгендерних, відсотків так 40 бо інакше гра не вийде бо фінансування не дамо, здається цим Блекрок грішив коли гроші на ігри давали то одною з основних умов було укладення договору з Світбейбі інк.
До кінця не знаю правда це чи просто інтернетівські побрехеньки.
stakanctl
Member

Scoffer: 26.03.2025 13:28 MqM
Взагалі-то так, шлють. Багато мейнтейнерів з великих відкритих проектів за останні 5-10 років зацькували за "токсичність і нетолерантність" різного сорту мавпи на держ дотаціях. На користь проектам воно не пішло. Підозрюю що в закритих справа ще гірша.
Ну все, будешь играть в билд ведьмака из main ветки вместо master. Це кінець, the west has fallen.
спойлер
После релиза срочно нужно мод с заменой "allow list" в исходном коде на каноничный неповесточный backlist.
kairo
Member

yariksom: 26.03.2025 13:39
kairo: 26.03.2025 13:23 Це через повістку Кіберпанк такий сирий вийшов?))
Кіберпанк дуже об'ємна гра, з самого початку було ясно, що треба як мінімум рік що допиляли, я так її і не грав, спочатку чекав щоб доробили потім якось і забив на цю гру, хоча говорять, що на цей час вона вже хороша, як будуть гроші на 9070 тоді мабуть пограю, боюся, що 6700хт на 2К зовсім погано потягне а втрачати інтерес до самої гри через таке не хочеться.
Так чому ви думаєте, що чергова гра від CDPR, не буде мати затримок, якщо повістки в ігропромі стане менше? В них і до цього повістки особливої не було. Враховуючи те, що вони дропнули свій досить хороший рушій і тепер розробляють на Статтер Енджін 5, очікую одне із двух:
1. Гра вийде в жахливому технічному стані.
2. Гру будуть переносити ще рік-два, щоб не повторювати ситуацію із релізом Кіберпанку.
LowHP
Junior

До 27-го іще далеко, можна продовжити справу RTX 2070 Cyberpunk Edition ( :lol: ), та пострігти бабосіки чимось на кшталт RTX 5070 The Witcher 4 Edition :super:
VladimirV
Member

yariksom
9070 чекати, щоб що там сильно змінилось? Ось реальний єкспірієнс в 2к в W3
спойлер
Мені не особливо подобається.
Бєз лучєй - я можу В КП пограти без зайвих проблем і на 3060/12, це мною перевірено, ну так без лучей і не на ультра а на високих.
Якщо я на новій карті собі дозволяю близько те саме - то нащо вона потрібна?
Коротше, спірно це все. Я б не чекав що сильно там щось зміниться. Якось можна і без мегаультра налаштувань в кп пограти , тай не тільки кп. А лучі у всій красі, то це зовсім інші карти за інші гроші.
Enjthesilence
Member

вони вже сказали, що фейс такий вийшов типу через ефект камери, нормальний в неї фейс, симпотна. ось моделька з трейлеру, що вам не подобається?

"The behind-the-scenes video features the same in-game model of Ciri as seen in the original trailer. We have not modified it. What you’re seeing is raw footage—without facial animation, lighting, or virtual camera lenses. While it’s still in-engine, it represents a work-in-progress snapshot taken before we applied cinematic touches for the purpose of that video. This variation is a natural part of the game development process. At this point, any character's appearance may vary depending on the medium—whether it’s in a trailer, a 3D model, or in-game."
Вложения
Снимок экрана 2025-03-26 140437.png
Снимок экрана 2025-03-26 140453.png
Wahoo
Member

Enjthesilence
Ну и слава ктулху. Если как на скринах, то я доволен.
Еще бы художники добавили к шрамам немного асимметрии (немного искривленный нос, брови, губы) вообще отлично станет.
Если кто не вкурсе, то абсолютно симметричные лица вызывают тревогу и ощущение ожившей куклы, этим азиаты сильно грешат, причем не только в играх, но и у реальных хирургов. (Многие этого не понимают, к сожалению)
yariksom
Member

Wahoo: 26.03.2025 14:22 Enjthesilence
Ну и слава ктулху. Если как на скринах, то я доволен.
Еще бы художники добавили к шрамам немного асимметрии (немного искривленный нос, брови, губы) вообще отлично станет.
Если кто не вкурсе, то абсолютно симметричные лица вызывают тревогу и ощущение ожившей куклы, этим азиаты сильно грешат, причем не только в играх, но и у реальных хирургов. (Многие этого не понимают, к сожалению)
Балакають, що в людини, в якої лице повністю симетричне стало, є ще кілька днів щоб закінчити земні справи :rotate:
MqM
Member

Кіберпанк дуже об'ємна гра, з самого початку було ясно, що треба як мінімум рік що допиляли, я так її і не грав, спочатку чекав щоб доробили потім якось і забив на цю гру, хоча говорять, що на цей час вона вже хороша, як будуть гроші на 9070 тоді мабуть пограю, боюся, що 6700хт на 2К зовсім погано потягне а втрачати інтерес до
Ви ж розумієте, що справа не в самому коді, а в тому, що малювали два роки одне а потім кажуть додайте бодіпозитиву і негрів трансгендерних, відсотків так 40 бо інакше гра не вийде бо фінансування не дамо, здається цим Блекрок грішив коли гроші на ігри давали то одною з основних умов було укладення договору з Світбейбі інк.
До кінця не знаю правда це чи просто інтернетівські побрехеньки.
А, що таке по вашому жанр кіберпанк?
Моральний упадок, коли матеріальне та тілесні задоволення виходять на перший план. Залежність від віртуальної реальності, малорухомість від чого бодипощитивність. Та ви гляньте на наші реалії вдасники авто не хочуть пересуватися власними ногами, то ални від цього будуть стоункі чи запливуть жиром?
У світі кіберпанку коли люди себе на половину змінюють імплантами, навіть ставлять імпланти на статетві органи вас дивує трансгендерність? :lol:
Як на мене все доволі реалістично передано.
Пс розкажіть хто принцс повістку у Тайланд та інші бідні регіони де би виживати заради заробітку змінюють стать і стають ледібоями :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
kairo: 26.03.2025 13:52
Так чому ви думаєте, що чергова гра від CDPR, не буде мати затримок, якщо повістки в ігропромі стане менше? В них і до цього повістки особливої не було. Враховуючи те, що вони дропнули свій досить хороший рушій і тепер розробляють на Статтер Енджін 5, очікую одне із двух:
1. Гра вийде в жахливому технічному стані.
2. Гру будуть переносити ще рік-два, щоб не повторювати ситуацію із релізом Кіберпанку.
А я думаю люди, які здатні написати такий просунутий рушій здатні розібратися в Анрілі 5, більше того вже ходять новини, як вони співпрацюють з Епіками напряму аби вони покращували рушій, тобто вони спмим Епікам радять, це вам не інді студія
MetalistForever
Member

Это же CD Project Red скажете вы ,но .... (лучшие таланты уже давно ушли ) , сейчас все таланты в студии
"Rebel Wolves " . А игру The Witcher 4 раньше 2029/2030 ждать не стоит , как раз к выходу PS6 сделают
Spiryt
Member

MetalistForever: 26.03.2025 15:41 Это же CD Project Red скажете вы ,но .... (лучшие таланты уже давно ушли ) , сейчас все таланты в студии
"Rebel Wolves " . А игру The Witcher 4 раньше 2029/2030 ждать не стоит , как раз к выходу PS6 сделают
Обычно, когда "лучшие таланты" уходят и создают новую студию, то они выпускают свою худшую игру :D
Ответить