Выбор принтера/МФУ всяких разных - здесь

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
__Yoko__
Member

Повідомлення

Привіт комради. Порадьте будь ласка МФУ для офісу, бажано з лан, ч/б. Бюджет до 9тис.

Отправлено спустя 4 часа 39 минут 6 секунд:
Приглянувся апарат Brother DCP-L2552DN. Хто що скаже? Ніколи не мав справу з цією фірмою!
Trap
Member

Повідомлення

Доброго!
Порадьте як можна дешевший "студентський" принтер/БФП для дому. Під А4, кольоровий, з підключенням до ПК, бажано наявність сканера або можливість надіслати документ з телефону. Друкувати буду небагато, тому бажано щоб і обслуговування принтера теж було якомога дешевше.
IvanCh
Member

Повідомлення

__Yoko__: 27.11.2023 23:55Brother DCP-L2552DN
з мінусів:

В них нема офіційного представництва. тому гарантія від продавця
можуть бути проблеми з ремонтом. з іншої сторони якщо у вас буде гарантійний термін то
більше шансів що продавець замінить товар.

також в мене був досить довгий відклик на друк, після оновлення прошивки стало краще.
але в офісі треба час на дійти до принтера.

з плюсів:
картриджі нечіповані. тому заплавляються легко і дешево.
за пару гр майтер докладає вфажок, досипає більше тонеру і у вас картридж стає збільшеного розміру.

є непогані драйвера під лінукс.
є альтернативні не брендовані варіанти картриджів.

драм юніт там окремо, я ще не купляв і не ремонтував. ніби теж не дуже дорогі

Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
Trap
я би радив подивитися на які старі моделі струйників нормально ставляться снпч.
купляєте такий на баралці/olx etc.
ставите снпч. вуаля

струйники з вбудованим снпч досить дорогі.
кольорові лазерники теж дорогі.

з мінусів, воно вимагає щоб весь час потрохи друкували, щоб не засихала фарба.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Вибір в офіс.
Сканування - автоподавач, бажано однопрохідний дуплекс. Дуплекс обов'язково.
Друк - дуплекс, не менше 3000 стрінок на місяць ресурс
Можливість заправки, є запчастини та розхідний матеріал у продажу.
Мережа інтернет обов'язкова.
Сканування з принтеру в мережу/на ПК
Ємність картриджу, ну не обмежена :).
Бажано, щоб не викоблучувався по чіпам. Зараз вибрав, в меню продовжити друк і немає питань.
Також що б не було несподіваних блокувань ще якихось запчастин в БФП, типу фотобарабан сказав, що 20 тис відрукував і йди лісом до заміни.
Бажано щоб ресурс в 200 тисяч+ відходив без проблем.
Пошук по місцевим магазинам показав досить таки слабкий вибір м'яко кажучи.
З того, що знайшов там лише Kyocera ECOSYS M3655idn (я не знаю як себе буде вести, Kyocera ще не було). Але знайдуть і інше, тіки що шукати та на що дивитись?
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Порадьте струйний бфп з подачею фарби, щоб легко дозаправляти із не дорогих. З підтримкою 11 вінди.
БФП Canon Pixma G3430 with WiFi наприклад хороший варіант?
PerfectO
Member

Повідомлення

посоветуйте, пожалуйста, мастера по ремонту МФУ Brother DCP-T500W с СНПЧ в Киеве - не печатает синий цвет. простая и полная чистка головки не помогает, делали неоднократно. обращался в несколько мастерских, но везде отказались брать Brother.

или ищу замену. нужен цветной принтер с СНПЧ для детского сада - постоянная печать разных материалов в цвете для занятий детей и т.д. возможно, кто-то продает хороший вариант б/у или что-то новое посоветуете в разумном бюджете с СНПЧ?
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Вибачаюсь, може не по темі, но порекомендуйте картридж на заміну оригінального для LBP2900?
UzVN
Junior

Повідомлення

Nikolayovich: 26.03.2025 10:01 Вибачаюсь, може не по темі, но порекомендуйте картридж на заміну оригінального для LBP2900?
не реклама, TENDERLINE 12A Black TL-Q2612A.
Можна брати, вони всі +- одинакові. Цей самий дешевший. Більше платити немає сенсу.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

UzVN: 26.03.2025 18:18
Nikolayovich: 26.03.2025 10:01 Вибачаюсь, може не по темі, но порекомендуйте картридж на заміну оригінального для LBP2900?
Можна брати, вони всі +- одинакові. Цей самий дешевший. Більше платити немає сенсу.
А як на рах. LC21N?
Я прозрів, є ще і оригінал, но щось не охота викидати стільки і без гарантії.
UzVN
Junior

Повідомлення

Nikolayovich: 26.03.2025 18:54
UzVN: 26.03.2025 18:18

А як на рах. LC21N?
+ 100грн за коробку, сумісні картриджі майже всі одинакові, різниця тільки в пакуванні і ціни закупки. Переплачувати за коробку немає сенсу, як раз економія на доставці)
Оріг то по багатому))
Scoffer
Member

Повідомлення

Панове, а що ви знаєте про термопринтери. Phomemo M832 норм для друку пари сторінок раз на сто років?
Nikolayovich
Member

Повідомлення

UzVN: 26.03.2025 22:04
Nikolayovich: 26.03.2025 18:54
А як на рах. LC21N?
+ 100грн за коробку, сумісні картриджі майже всі одинакові, різниця тільки в пакуванні і ціни закупки. Переплачувати за коробку немає сенсу, як раз економія на доставці)
Ну і + гарантія 1 рік.
UzVN
Junior

Повідомлення

Nikolayovich: 27.03.2025 09:10
UzVN: 26.03.2025 22:04

Ну і + гарантія 1 рік.
на скільки я знаю витратні матеріали гарантії не підлягають, тут багато чого залежить від адекватності продавця. в основному беру тут p.ua(не реклама), бувають косяки але в принципі все ок.
Nikolayovich
Member

Повідомлення

UzVN: 27.03.2025 18:55
Nikolayovich: 27.03.2025 09:10
Ну і + гарантія 1 рік.
на скільки я знаю витратні матеріали гарантії не підлягають, тут багато чого залежить від адекватності продавця. в основному беру тут p.ua(не реклама), бувають косяки але в принципі все ок.
Розетка на ту модель дає рік, не знаю.
running
Member

Повідомлення

Вітаю! Порадьте будь ласка, надійний, МФУ до 5000 грн.

Призначення:
- для офісу (підходить черно-білий варіант);
- приблизний об'єм друку 500 стр / місяць

Обов'яково потрібно, щоб він був мережевим (wi-fi / lan)
І щоб не було проблем з пошуком та встановленням драйверів (Windows, MacOS)

P.S. Читаю, деякі, відгуки людей, які купують нові МФУ і вони зтикаються з тим, що на офіційному сайті не можуть знайти драйвери на їх модель (не можу повірити, що на сбогоднішній день це актуальна проблема, але не хотілось бі з таким зіткнутись).
Або в них вивникають, якісь, проблеми у підключенні по wi-fi .
UzVN
Junior

Повідомлення

БФП Xerox WorkCentre 3025BI, БФП Pantum M6500W. В цьому бюджеті це все що є. Більш менш нормальні апарати стартують від 300 уе.
running
Member

Повідомлення

UzVN: 08.05.2025 00:05 БФП Xerox WorkCentre 3025BI, БФП Pantum M6500W. В цьому бюджеті це все що є. Більш менш нормальні апарати стартують від 300 уе.
Дякую за відгук. Також придивляюсь до Pantum M6500W, багатенько хороших відгуків.
Але не можу зрозуміти стосовно картриджа, пишуть, що рідний - чіпований. Тобто, якщо я захочу в подальшому купити автообнуляючий чіп і самостійно заправляти в тонер, то в мене злетить гарантія?
Чи достатньо буде потім встановити рідний чіп, якщо треба буде звернутись до СЦ?
UzVN
Junior

Повідомлення

running: 08.05.2025 21:05
UzVN: 08.05.2025 00:05 БФП Xerox WorkCentre 3025BI, БФП Pantum M6500W. В цьому бюджеті це все що є. Більш менш нормальні апарати стартують від 300 уе.
Дякую за відгук. Також придивляюсь до Pantum M6500W, багатенько хороших відгуків.
Але не можу зрозуміти стосовно картриджа, пишуть, що рідний - чіпований. Тобто, якщо я захочу в подальшому купити автообнуляючий чіп і самостійно заправляти в тонер, то в мене злетить гарантія?
Чи достатньо буде потім встановити рідний чіп, якщо треба буде звернутись до СЦ?
Поки не залізеш в принтер гарантія буде працювати, якщо він зламається то ставиш цілий оригінальний картридж і віддаєш в оф сервіс. З заправкою пантума є нюанси. Із за сирої прошивки він може давати різні дефекти друку (після заправки). Хоча і новий оригінал може на одному апараті погано друкувати а на іншому ідеально.
running
Member

Повідомлення

UzVN: 08.05.2025 21:58 З заправкою пантума є нюанси. Із за сирої прошивки він може давати різні дефекти друку (після заправки). Хоча і новий оригінал може на одному апараті погано друкувати а на іншому ідеально.
Тобто, може бути таке, що прийдеться купляти кожен раз новий картридж, якщо будуть із заправкою тренера нюанси?
UzVN
Junior

Повідомлення

running: 08.05.2025 22:05
UzVN: 08.05.2025 21:58 З заправкою пантума є нюанси. Із за сирої прошивки він може давати різні дефекти друку (після заправки). Хоча і новий оригінал може на одному апараті погано друкувати а на іншому ідеально.
Тобто, може бути таке, що прийдеться купляти кожен раз новий картридж, якщо будуть із заправкою тренера нюанси?
не факт може працювати добре, а може глюконути в любий момент. Хоч апарату вже майже 10 років, але прошивка в нього сирувата. Ксерокс в цьому плані по краще буде. Пантум, він як сяомі, наче прикольно і топ за свої гроші але глюків повно.
Відповісти