Assassin’s Creed Shadows випробувало два мільйони гравців. У Steam встановлено новий рекорд франшизи

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

MessiaH: 25.03.2025 11:37 Картинка там супер, убого наверное только на видяхах с малым буфером памяти. Гораздо лучше Цусимы
А можеш скріншот викласти, тої супер картинки?
Бо в мене там мило мильне було.
Вкладення
{AA024C67-D888-4835-BE47-F058C16250E7}.png
MessiaH
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 25.03.2025 11:51ты бы разобрался что такое DLAA прежде чем его пушить в 2160р вместе с рейтрейсингом:
Ну да, поэтому 5090 консольный порт не может осилить

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Геральт: 25.03.2025 11:55А можеш скріншот викласти, тої супер картинки?
Бо в мене там мило мильне було.
Я не делал скриншоты, но картинка лучше Цусимы и мыла нет и близко. Ты же видимо с фср запускал и не в 4к
GreenMile
Member

Повідомлення

MqM: 25.03.2025 03:21
daesz: 24.03.2025 23:58 It just keeps gettin better :rotate:
спойлер
Гра 2025 року, який крінж :horror: І це щось там гнали на ШІ в Сталкері, блін, беру свої слова назад :laugh:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

MessiaH: 25.03.2025 12:07
Shaolin_Style: 25.03.2025 11:51ты бы разобрался что такое DLAA прежде чем его пушить в 2160р вместе с рейтрейсингом:
Ну да, поэтому 5090 консольный порт не может осилить
DLAA алиасингу в принципе по барабану какие алгоритмы через RT ядра гонять, хоть консольный порт хоть Волка из ну погоди ловящего яйца. Его задача реконструировать картинку на основе нейронки. Я указал на фактор который съедает весь перформанс.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 25.03.2025 08:24 avuremybe
І Outlaws і Shadows мені сподобались. Мабуть єдиний суттєвий недолік Shadows для мене - надто легка. Та й то, не все так однозначно, бо можна потрапити у високорівневі регіони з черепами і відлетіти за кілька ударів. В будь-якому випадку бойовка динамічна, різноманітна і досить цікава.
Це так іронічно з таким ніком та аватаркою, чи то такий сарказм? Наповненість світу Відьмака 3 унікальними Цікавими квестами і ось це. А кажуть без грінду цю гру не пройти, які там висновки юбіки роблять не знаю
MessiaH
Member

Повідомлення

MqM: 25.03.2025 14:04Наповненість світу Відьмака 3 унікальними Цікавими квестами і ось це. А кажуть без грінду цю гру не пройти, які там висновки юбіки роблять не знаю
Прошёл Outlaws и не особо гриндил, но там это не нужно, хотя полезно для прокачки перса, спикера и первопроходца, доп задания даже прикольные иногда. Ведьмак 3 ближе к середине меня утомил, хотя прошел со всеми длц
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 25.03.2025 14:04 Це так іронічно з таким ніком та аватаркою, чи то такий сарказм? Наповненість світу Відьмака 3 унікальними Цікавими квестами і ось це. А кажуть без грінду цю гру не пройти, які там висновки юбіки роблять не знаю
Ем-м, а є відкриті світи без елементів грінду? В сабжі нічого спеціально не фармлю. Назбиралось - апгрейднув будівлю. А там вона аж 1, фактично, потрібна. Кузня. Рештою можна знехтувати. Апгрейд зброї копійчаний. Про який грінд мова - не ясно. Ну, може хтось гріндить на оту всю косметику, типу кущиків біля будинку. Так це їхній вибір і не більше.
Сайди так, вбогенькі. Але і в цусімі вони не так, щоб супер цікаві були. Хоча 1 запам'ятав. Як в бочці везли. Майже весь квест - чорний екран і розмови за кадром. :D
Але там інша біда: катсцени, які не пропускаються і які постійно повторюються.
А В3 - легенда, так. Так що тепер, ігри не грати, бо В3 задер планку? Та й там Новіград був душний, наскільки пригадую.
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 25.03.2025 14:40
MqM: 25.03.2025 14:04 Це так іронічно з таким ніком та аватаркою, чи то такий сарказм? Наповненість світу Відьмака 3 унікальними Цікавими квестами і ось це. А кажуть без грінду цю гру не пройти, які там висновки юбіки роблять не знаю
Ем-м, а є відкриті світи без елементів грінду? В сабжі нічого спеціально не фармлю. Назбиралось - апгрейднув будівлю. А там вона аж 1, фактично, потрібна. Кузня. Рештою можна знехтувати. Апгрейд зброї копійчаний. Про який грінд мова - не ясно. Ну, може хтось гріндить на оту всю косметику, типу кущиків біля будинку. Так це їхній вибір і не більше.
Сайди так, вбогенькі. Але і в цусімі вони не так, щоб супер цікаві були. Хоча 1 запам'ятав. Як в бочці везли. Майже весь квест - чорний екран і розмови за кадром. :D
А В3 - легенда, так. Так що тепер, ігри не грати, бо В3 задер планку? Та й там Новіград був душний, наскільки пригадую.
Ви ж розумієте, що в іграх Юбісофт грінд схожий на одержимість (задротство) при чому без тупого грінду не відкривається основна сюжетна лінія (це я вичитав відгуків, ну ризикувати своїми грошима перевіряти я не наважився). Як я зрозумів без обширного грінду просто не буде досвіду далі пройти по сюжету. Тобто нас змушують страждати і виконувати недолугі завдання, щоб пройти основну сюжетну лінію.
А боївка в Тінях не душна, я поки не побачив чим вона цікава однотипна, і всі займають чергу аби побитися з гг, а деяка зброя має лише одну візуалізовану атаку, як та коса на ланцюгу чи як там
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 25.03.2025 14:50 Ви ж розумієте, що в іграх Юбісофт грінд схожий на одержимість (задротство)
Там перки розташовані рівнями. Щоб відкрити наст. рівень треба нафармити певні очки. Які дають за різні сайд активності: зачистка фортець (нудне, скіпаю), пошук скарбів в печерах (цікаво, проходжу) і т.д. Але чи саме це мається на увазі, не знаю.
спойлер
Сюжет проходиться через проміжні точки, так. Але це не грінд якихось ресурсів, а грінд завдань, так би мовити.
Але ж таке в кожній грі. Мене в KCD також змушували виконувати недолугі завдання, щоб пройти сюжет. Там я поки той трибушет зібрав, заради коротенької катсцени, то мало не виблював від постійних покатушок з кінця в кінець, та ще й без нормальних маркерів.
А біготня по місту в В3 (дипломатія)? Та повно такого є в іграх.

Немає прям аж такої черги в бійці, часто треба комбо переривати, бо вже летить від іншого. А ренджери взагалі не паряться і стріляють по кд.
Якісь там прийоми вкачуються. Можна грати однотипно/одноманітно, так. Але блоку там фактично нема. Просто постояти за блоком не вийде. Ідеальне парирування має досить вузьке вікно, а чужі атаки не аж такі явні, особливо в натовпі. Іншими словами, бойовка змушує активно рухатись і реагувати.
В цусімі краща, але як для асасіна, то може бути.

https://fex.net/uk/s/tlotf1s
Це тільки початок і 1на школа (меча). Є ще отой ланцюг і ніж.
Від знарядь відмовився (сурикени, дим і т.д.), бо перебіндив кнопки і тепер знаряддя використовувати не зручно.

150-200грн не такі великі гроші, щоб спробувати. ;)
Yalg
Member

Повідомлення

MessiaH: 25.03.2025 05:57Единственный косяк это кат сцены в 30 фпс, какой дибил там в юбисофт решил что это круто
Консольные корни дают о себе знать.
MqM
Member

Повідомлення

daesz: 25.03.2025 03:49 MqM
пік геймплею :lol:
Я ще приніс :D Особлива увага на налаштування на початку відео, а то кажуть на експерті все добре

daesz
Member

Повідомлення

MqM: 26.03.2025 21:01
daesz: 25.03.2025 03:49 MqM
пік геймплею :lol:
Я ще приніс :D Особлива увага на налаштування на початку відео, а то кажуть на експерті все добре

:lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Изначально было ясно что провал
Yalg
Member

Повідомлення

За африканца я так понял никто играть даже не хочет? Смотрю скрины, видео - везде за женщину играют.
Відповісти