Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло велике оновлення 1.3

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

Зачекаю вихід на пс5 і файно подякую за бета-тест :beer:
Hotspur
Member

Повідомлення

D_ad: 19.03.2025 10:23Зміна: "A-life сутички тепер в середньому будуть зустрічатися трохи рідше."
Було: бляха, та їх і так майже не було...
кожні 100 метрів була якась стрілянина
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

Геральт: 19.03.2025 11:16
mrbaranovskiy: 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.
Найдорожчий комп також 14 років тому брався? :popcorn:
Та ні.. комп кожні 3 роки обновлюю. От дивлюся шо взять.
Prescott
Member

Повідомлення

Ребят, уже можно покупать? Объективно.
Diablique
Member

Повідомлення

А, уже прошел, удалил, но удалил, чтобы потом, скачать уже всё с чистого листа, жду длс, особенно надеюсь на Лиманск. При прохождении были пару квестов, которые так и остались забагованные, ещё проводник с Янова так и не вернулся после исправления, но на старых сейвах, поэтому ещё в планах побегать.
bez5dva
Member

Повідомлення

denizen: 19.03.2025 09:41 на старті повністю пройшов, дуже сподобалось, так є безліч багів, але пройти не завадило.
чекаю поки зроблять як обіцяли, тоді зновую спробую.
те, кто демонстративно отказываются проходить ее сейчас, не осознают, что к годовщине релиза это может быть две разные игры по сути, а пройти "две" такие игры вообще не взападло.

Отправлено спустя 3 минуты 11 секунд:
mrbaranovskiy: 19.03.2025 10:45 14 років чекав гру.. потім просто видалив бо це тупо біль. Краш на краші, якщо не краш то мем-ліка і в результаті знову краш.
Вот это вы "фанат"! Я в первую часть практически не играл, так что 14 лет не ждал. Прошел на релизе в течение первых трёх патчей и кайфанул.
Краши часто были в диалогах, но я потом просто наловчился сохраняться перед ними.
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

Hotspur: 19.03.2025 11:17
MAKKACIN: 19.03.2025 09:37Чи ще блукаєте зоною?
блукаю :beer:

Відправлено через 31 секунду:
Вже можна грати місяць як. в мене жодного крашу

Так.. на тому тижні. Квест де треба включити установку і на вулиці хімера чекаї. І звідти просто не зміг вийти бо мінус 40 гіг оперативи і допобачення. Спробував пару разів, перезайшов в інші сейвис - один фіг . Кароч... ще рік пережити с пробую знову)
Kyro
Member

Повідомлення

До 1.2 была вообще _опа аж забил играть, вылетало и чтобы запустить танцы с бубном. Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
Самое бесячее было это битые сейвы, когда оно их не на диск писало а куда-то в память и так на ровном месте 3 часа прогресса теряешь после вылета.
Сейчас более менее нормально, вылетает, но редко и сейвы не портит , до сих пор есть провалы в текстуры но это редко и я вообще не помню игр где бы такое не попадалось иногда,квестов не работающих не попадалось, по сюжету я на Ростоке только.
По мому мнению сейчас уже вполне себе продукт готовый к употреблению, но желательно иметь карту от НВ.
P.S. Gamepass версия, 1.3 патч весит 43 с мелочью гигабайта
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

От гівно... Думав як раз радік і брати.
Kyro
Member

Повідомлення

mrbaranovskiy: 19.03.2025 11:45 От гівно... Думав як раз радік і брати.
FSR3.0 картинка просто отстой, DLSS намного лучше. Плюс в нативе 7900GRE конкурирует с 4070. У меня была 7700XT в 2k просто грусть печаль.
С 9000й АМД серией вроде все намного лучше, 9070 уже нормально так впереди 5070, если завезут FSR4 думаю совсем ок будет, но у меня уже 4070 Super.
Но на новое цены дурные.
Hotspur
Member

Повідомлення

Prescott: 19.03.2025 11:24 Ребят, уже можно покупать? Объективно.
можна місяць як

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
не слухай клоунів. вони ту картинку не порівнювали у АМД і Нвідіа
Enjthesilence
Member

Повідомлення

якщо грав в минулі частини і тобі подобався саме геймплейний луп, а-лайф - точно ні.
с2 - має лише непоганий візуал, все інше гірше за першу частину 2007 року. оптимізація також все ще далека від ідеалу, без фг грати боляче.
mrbaranovskiy
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 19.03.2025 12:06
якщо грав в минулі частини і тобі подобався саме геймплейний луп, а-лайф - точно ні.
с2 - має лише непоганий візуал, все інше гірше за першу частину 2007 року. оптимізація також все ще далека від ідеалу, без фг грати боляче.
а-лайф - бімба. Пам'ятаю кабани мені заспавнилися тупо на голову. Після 1.2 наче краще стало. Але все одно, видно шо гра тобі просто підкидує івент.
Hotspur
Member

Повідомлення

Kyro: 19.03.2025 11:43Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
ти зараз звичайно даси 2 скріна один АМД один Нвідіа де це видно. У людей мозок відсутній, писати такий бред...
Востаннє редагувалось 19.03.2025 12:20 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

mrbaranovskiy: 19.03.2025 12:14
Enjthesilence: 19.03.2025 12:06

а-лайф - бімба. Пам'ятаю кабани мені заспавнилися тупо на голову. Після 1.2 наче краще стало. Але все одно, видно шо гра тобі просто підкидує івент.
гра просто спавнить мобів за спиною гг, моби живуть в 100 метрів від гг. я вже не кажу про базу, типу: бінокля, пнб, репутації і тд. гра - пустишка. зрозуміло, молодій аудиторії сподобається (можливо), або тим хто не грав в перші частини, але я пам'ятаю ті ігри, ще й пройшов трилогію перед релізом с2 і найголовніше в іграх - це все ж таки геймплей і с2 деградував майже в кожному його аспекті. та ігра йде у забуття, оцінки в стимі падають, обіцяний а-лайф ніхто судячи з темпів у найближчий час не поверне, єдине що вони можуть, це довести оптимізацію до дійсно гарного рівня і дати нормальний інструментарій для модерів, все.
Archer
Member

Повідомлення

Kyro: 19.03.2025 11:53
FSR3.0 картинка просто отстой, DLSS намного лучше. Плюс в нативе 7900GRE конкурирует с 4070. У меня была 7700XT в 2k просто грусть печаль.
С 9000й АМД серией вроде все намного лучше, 9070 уже нормально так впереди 5070, если завезут FSR4 думаю совсем ок будет, но у меня уже 4070 Super.
Но на новое цены дурные.
Мдаа менять карту на +30% производительней от прошлой, только ради длсс, сразу видно хорошего советчика...Как вьі вообще чувствуете разницу? Я когда-то после обновьі с r7 250x на rx 480 ощутил потужність, потому что r7 250x бьіла старой бюджеткой, а rx 480 новьім (2016 год) представителем мидл сегмента в целом +400% получил буста, в 2024 поменявши rx 480 на rx 7900gre я тоже получил больше 400% буста на фоне прошлой вк, но уже никакого ''вау'' не бьіло, т.к. и прошлая карта что-то да могла, но а у вас когда вк и так довольно мощная и современная и менять на +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
Hotspur
Member

Повідомлення

Archer: 19.03.2025 12:41к довольно мощная и современная и менять +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
людина фантазії пише
Samilo
Member

Повідомлення

MAKKACIN
Поки 36 годин
Kyro
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.03.2025 12:19
Kyro: 19.03.2025 11:43Ну и до кучи на АМД еще и картинка так себе.
ти зараз звичайно даси 2 скріна один АМД один Нвідіа де це видно. У людей мозок відсутній, писати такий бред...
Скрины надо ему чтобы DLSS3 vs FSR3 сравнить. Сказочный ... персонаж.

Отправлено спустя 10 минут 35 секунд:
Archer: 19.03.2025 12:41
Kyro: 19.03.2025 11:53
Но на новое цены дурные.
Мдаа менять карту на +30% производительней от прошлой, только ради длсс, сразу видно хорошего советчика...Как вьі вообще чувствуете разницу? Я когда-то после обновьі с r7 250x на rx 480 ощутил потужність, потому что r7 250x бьіла старой бюджеткой, а rx 480 новьім (2016 год) представителем мидл сегмента в целом +400% получил буста, в 2024 поменявши rx 480 на rx 7900gre я тоже получил больше 400% буста на фоне прошлой вк, но уже никакого ''вау'' не бьіло, т.к. и прошлая карта что-то да могла, но а у вас когда вк и так довольно мощная и современная и менять на +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
Первая дает в среднем около 40, вторая около 60. С DLSS/FSR первая болтается в раене 60 с проседаниями. Вторая не проседает ниже 60.
Разницу в качестве FSR и DLSS отрицают или упоротые свидетели Лизы или слабоумные.
Еще знаешь люди могут себе позволить купить новое железо чтобы в хорошем качестве играть в то что хочется а не сидеть несколько лет подряд на овне мамонта играя на Low/Medium.

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Hotspur: 19.03.2025 12:43
Archer: 19.03.2025 12:41к довольно мощная и современная и менять +30% вьіглядит ну очень сомнительно.
людина фантазії пише
Сиди дальше смотри на свое "элитное железо" пока люди в игры играют. Я в отличие от тебе звездуна в эту игру сначала на АМД с FSR поиграл и потом на NVIDIA с DLSS.
И разницу своими глазами видел. :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

mrbaranovskiy: 19.03.2025 11:38Так.. на тому тижні. Квест де треба включити установку і на вулиці хімера чекаї. І звідти просто не зміг вийти бо мінус 40 гіг оперативи і допобачення. Спробував пару разів, перезайшов в інші сейвис - один фіг . Кароч... ще рік пережити с пробую знову)
я його пройшов без жодних проблем. удаліть повністю Сталкер 2 і поставте заново

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Kyro: 19.03.2025 15:58И разницу своими глазами видел.
різницю він бачив а відео і скрінів немає. позорься далі. у фанатів Нвідіа вже життя проблеми з АМД
Відповісти