Огляд та тестування 27” монітора MSI PRO MP275W E2. Народні 120 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Grava: 18.03.2025 16:16 В мене теж не дуже тягне :lol: але навіть після дешмана 27 2к 180гц за 7к грн. на щось меньше не повернуся.
філіпс? (ну не 2E ж, правда? :lol: )
dead_rat
Member

Повідомлення

Хаха, я тут за пиво не зміг віддати 27 дюймів фулл хд Самсунг на VA панелі.
Нікому не треба в німцях :laugh:
divinity
Member

Повідомлення

Сєкта пікселєй і ВГА-розйєму. Мо від'їбіться від монітору, він не для вас?

1080п має місце, 1440 все ж доволі мілкий, не у всіх 100% зір, і є геймери які хочуть грати на більшому екрані а вк слабка.

А по вга так взагалі, там 3 роз'єми, ну не було в вга і що? воно їсти просить? :lamer: 3 сторінки "я б цей монітор не купив" ну так і не купуй. Ото вас понесло, типу хтось під дулом пістолета заставляє цей монітор купувати.
quppeq
Junior

Повідомлення

якраз недавно батькам шукав монітор до їх компа з GTS250. Я просто до останнього думав що там нема hdmi, тому шукав з vga і не найшов в магазині лол.
Але все ж взяв з hdmi. Але брав 24 дюйми, бо все ж 27 дюймів фулл хд для мене зло
p.s. в батьків якраз на іншому пк фулл хд 27 дюймів - то їх хіба рятує що сидять в метрі від монітору. Я ж плювався від нього
dead_rat
Member

Повідомлення

divinity
Так чого ж ви, пане, взяли собі 2к, а не прекрасний 27 фулл хд? :laugh:

Невже тому, що для 27 треба мінімум 2к, а краще 4к? ;)
divinity
Member

Повідомлення

dead_rat
Так а я причому? Чи ти вважаєш, що є єдиний правильний варіант, а все інше лайно (+ враховувати ціну треба). У кожного товара свій покупець. До речі, я бачив вживу 27 фуллхд, і міг би взяти собі якби грошей мало було. Для моїх задач адекватний варіант. Тим більше я все одно використовую 125% масштаб. Для мене 27 2к не ідеал аж ніяк, я до того юзав 30" 2560х1600, набагато комфортніше для мене було.

Мінімум 2к, а краще 4к - це якась, пробач *** на циферки. Я просто ненавиджу скейлінг в вінді, а на 4к буде меню і все інше просто маленьким настільки, що незручно працювати. Для кіно і ігор взагалі фуллхд норм, більше фепеес, хоча тут кому як. Деякі гравці в умовні стратегії все ж захочуть більше пікселів.

Видно пікселі? Ну і шо?
man1242
Member

Повідомлення

За VGA распект, монитор явно расчитан на апгрейд к пожилому tft или tn+film. Сам лично сидел за 27 1080р, для гейминга и кино не критично вовсе+ удобно и нету проблем с маштабом интерфейса.
спойлер
Если сравнивать в лоб 82ppi и 110 то явно 1080р улетит в трубу, комон народ поставить монитор на метр плюс от глаз для просмотра контента или игрулек разница будет не велика. Учитывая что берут под некрогроб то вовсе притензий быть не может.
dead_rat
Member

Повідомлення

divinity: 19.03.2025 01:12 Видно пікселі? Ну і шо?
Є в нас комрад Касатка, що грає при 15 фпс.
Він теж каже: видно кадри? Ну і шо?
До речі, я бачив вживу 27 фуллхд
А я по глупості купив колись. Це :censoured: лежить у підвалі
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Afit: 18.03.2025 20:23 Дуже легко ти помітиш різницю між 60 і 120гц. відкрий довгу сторінку/сайт новин. Натисни колесо миші і трішки опусти її, хой ледь пролистує. На 60гц ти вже хрін що прочитаєш навіть в такій малій динаміці, а з 120 все залишиться читаємим. Немає людей які "небачуть різниці" Є люди які ще не знають як її виявити
емм, я не читаю текст у динаміці під час прокручування тільки проглядаю але ніколи не звертав на це уваги бо не бачу різниці, я навіть навмисно усюди вирубаю сглажене прокручування списків щоб не заморочуватись на тему чи як там воно плавно чи ні, вже так звик

Відправлено через 5 хвилин 33 секунди:
quppeq: 19.03.2025 00:15 якраз недавно батькам шукав монітор до їх компа з GTS250. Я просто до останнього думав що там нема hdmi, тому шукав з vga і не найшов в магазині лол.
Але все ж взяв з hdmi. Але брав 24 дюйми, бо все ж 27 дюймів фулл хд для мене зло
p.s. в батьків якраз на іншому пк фулл хд 27 дюймів - то їх хіба рятує що сидять в метрі від монітору. Я ж плювався від нього
є не дорогі перехідники без доп живлення dvi>hdmi працюють добре

Відправлено через 8 хвилин :
Grava: 18.03.2025 19:46
OldGoodGames: 18.03.2025 17:56я не бачу різницю між 60гц та 120+гц на жк
Можливо дійсно очі не так влаштовані) Я різницю між 60 та 75 помічаю, не відразу в очі кидається, але є таке.
я в ігорах також бачу усе що більше 60гц але в усьому іншому ні
Leedroid
Junior

Повідомлення

Насправді не так погано, як деякі пишуть в коментарях, якщо у вас бюджетний сетап по типу i3 12100 + якась умовна 3050 і ви граєте в якісь дефолтні мережеві сесіонні ігри, частенько дивитесь фільми/серіали/ютуб/твіч, то чого б і ні, до того ж в моніторі є які-не-які динаміки, як раз під перегляд усілякого. Вбудований блок живлення, білий колір + білі дроти(під білий сетап), веса кріплення, кіберспортивні 120 Гц :D . За скромні 5к, свою аудиторію точно знайде(по акціям, можна і до 5к купити).
Відповісти