Виробники підвищують ціни на GeForce RTX 50 через низьку маржу — GPU і VRAM становлять 80% собівартості

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FastBullet
Member

Повідомлення

kairo: 18.03.2025 15:16 FastBullet
Так що там по залізу, чому соромитесь?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Це ше я такого не чув))) а з якого заліза треба соромитися))???
я граю на 5700ХТ і там є можливість побачити, що таке фреймген і що таке апскейл)) перевіряв як мінімум у Сталкері 2 , СР2077 та Ratchet and Clank))
Так, в СР2077 з апскейлом та фреймгеном на пресеті "якість" в 1080р бачу 150+ кадрів)) але ж в мене хватає розуму зрозуміти, шо ніяких там 150 кадрів нема, хоча моніторінг звісно каже про феерічну кількість кадрів))
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet
є можливість побачити, що таке фреймген і що таке апскейл
FSR3...
перевіряв як мінімум у Сталкері 2
В 720р?))
Так, в СР2077 з апскейлом та фреймгеном на пресеті "якість" в 1080р бачу 150+ кадрів))
А без апскейлу та фреймгену скільки, 45 ФПС? Що Сталкер, що КП2077 ця карта не витягне в 1080р. В наш час це карта для 720р. В Вуконзі скільки у вас 2 ФПС?
FastBullet
Member

Повідомлення

1. А шо не так?
2. А чого це в мене 720р, а у вас 4к :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: як це так сталося))???
3. СР2077, якщо на средніх, то якраз буде 60 к/с...Сталкер 2 з апскейлом до 100 кадрів, без апскейлу, 50+ на средніх, на високих буде 40+ мабуть...
Ну якщо 5700Хт - це карта 720р за 7к грн)) то 5090 за 220к грн для 1080р. Вірно))???
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo
Rtx 3050 :laugh:

Все, побачив що 5700хт після майнерів. :rotate:
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet
1. А шо не так?
Те, що це рахітний апскейлер і АМД відмовилась від нього, як і від старих карт.
2. А чого це в мене 720р, а у вас 4к
Я декілька разів писав про оптимальні налаштування, ви все одно продовжували писати, що "4К НЕМА!!!11". Тобто лише ультра налаштування, лише хардкор.
3. СР2077, якщо на средніх
На ультра скільки, 40 ФПС є? "Срєдні" налаштування не рахуються.
Сталкер 2 з апскейлом до 100 кадрів, без апскейлу, 50+ на средніх
Знову "срєдні"...
Ну якщо 5700Хт - це карта 720р за 7к грн)) то 5090 за 220к грн для 1080р. Вірно))???
На якій роздільній здатності Вуконг піде в 60 ФПС у вас? 320р, 240р? Тобто 7 штук для карти, яка не тягне 240р.
Востаннє редагувалось 18.03.2025 16:06 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Spiryt
Member

Повідомлення

Поражают эти эксперты по DLLS, флеймгенам, лучам и atx 3.1, с отмайненыни RDNA1 с олх
kairo
Member

Повідомлення

Spiryt: 18.03.2025 16:06 Поражают эти эксперты по DLLS, флеймгенам, лучам и atx 3.1, с отмайненыни RDNA1 с олх
Та це класика жанру, якщо людина пише про мило та дегенератори, 4К тільки в нативі, в неї зазвичай якесь лайно мамонта на борту.
vmsolver
Member

Повідомлення

Spiryt: 18.03.2025 16:06 Поражают эти эксперты по DLLS, флеймгенам, лучам и atx 3.1, с отмайненыни RDNA1 с олх
Мы ещё не раз удивимся, сколько это будет продолжаться ))
Хотя, казалось бы, зачем..
FastBullet
Member

Повідомлення

Поражают єти єксперты которые покупают карту за 1000 долларов, которая выдает потом 15 к/с в Вуконге или Индиана Джонсе))) а потом умничают, на основе того что у кого какая-то карта))) это ж надо быть вообще отсталым, чтобы судить о человеке по видеокарте)) и при чем чем глупее ччеловек, и чем купил по=дороже карту тнм для некоторых он умнее)) ЭТО ФИАСКО!!!!

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
kairo: 18.03.2025 16:08
Та це класика жанру, якщо людина пише про мило та дегенератори, 4К тільки в нативі, в неї зазвичай якесь лайно мамонта на борту.
ааххахахааххаахха)) это у тебя лайно мамонта за овердофига денег)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и игра в 1080р и ШИЗОЙ (сам признался) в 4к)))
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet
Так що потягне 5700ХТ Вуконга в 320р чи ні? В 1080р бачу аж 2 ФПС.

P.S. Можете не перевіряти, запитав ЧатГПТ, каже що в 320р має видати 60 ФПС. Але попередив, що це роздільна здатність із 90х!
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

FastBullet
Я так і не зрозумів що поганого в апскейлері?) Наприклад, коли в мене була 1080ті і я намагався грати в нативі в The Last Of Us то ця потужна бабця в нативі не ок була, а ось із FSR побігла добренько, правда шлейфи та інше дуже кидались в очі. Але це FSR ранніх версій, він не ок порівняно із DLSS , та й взагалі DLSS це фіча більше для 4К розподільчої, бо по факту це апскейлинг, а я не бачу нічого поганого в якісному апскейлі.
та ж бомжацька 3050 ноутбучна дала змогу в багато що пограти, дякувати DLSS, і я просто не розумію ваш хейт в сторону апскейла
Spiryt
Member

Повідомлення

FastBullet: 17.03.2025 23:37 та ні)) то ти просто дурень купувати 5080 за оверпрайсом)) тому й кажуть про таких як ти, раденьке шо дурненьке))
FastBullet: 18.03.2025 16:24 Поражают єти єксперты которые покупают карту за 1000 долларов, которая выдает потом 15 к/с в Вуконге или Индиана Джонсе))) а потом умничают, на основе того что у кого какая-то карта))) это ж надо быть вообще отсталым, чтобы судить о человеке по видеокарте)) и при чем чем глупее ччеловек, и чем купил по=дороже карту тнм для некоторых он умнее)) ЭТО ФИАСКО!!!!
Cначала судить людей за покупку видеокарты, а потом говорить, что судить людей по их видеокарте нельзя - вот это реальное фиаско. В принципи, вся твоя писанина сводится к осуждению людей за их видеокарту
kairo
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Мене це найбільше дивує. Від апскейлерів в першу чергу виграють люди із слабким залізом, і вони ж найбільше критикують їх, розповідаючи про божественний натив. Я рахую, що це одна із найкращих технологій останніх 10 років, адже дозволяє продовжити життя залізу.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kairo: 18.03.2025 16:40 AntonyKandaurov
Мене це найбільше дивує. Від апскейлерів в першу чергу виграють люди із слабким залізом, і вони ж найбільше критикують їх, розповідаючи про божественний натив. Я рахую, що це одна із найкращих технологій останніх 10 років, адже дозволяє продовжити життя залізу.
Та і я про те, або грати в 24-28 фпс в нативі або впертися в 50-55 , накинути шарпа, якщо здається мильноватим і грати собі. А різницю із нативом шукати не треба бо наче грати прийшов а не тести проводити.
З.і. звісно, якщо дуже хочеться то можна ультраперформанс навалити але це не для 1080р :)
Геральт
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 18.03.2025 16:34 FastBullet
Я так і не зрозумів що поганого в апскейлері?) Наприклад, коли в мене була 1080ті і я намагався грати в нативі в The Last Of Us то ця потужна бабця в нативі не ок була, а ось із FSR побігла добренько, правда шлейфи та інше дуже кидались в очі. Але це FSR ранніх версій, він не ок порівняно із DLSS , та й взагалі DLSS це фіча більше для 4К розподільчої, бо по факту це апскейлинг, а я не бачу нічого поганого в якісному апскейлі.
та ж бомжацька 3050 ноутбучна дала змогу в багато що пограти, дякувати DLSS, і я просто не розумію ваш хейт в сторону апскейла
Для старих/слабких - цілком ок. Але милиці для молодої здорової карти за овердофіга $ - то ж зашквар.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 18.03.2025 16:55
Для старих/слабких - цілком ок. Але милиці для молодої здорової карти за овердофіга $ - то ж зашквар.
https://i.postimg.cc/CF66Wvwq/dlls-Q-SMAA2-TXm2.png
https://i.postimg.cc/LHsbQdFS/dlls-Q-SM ... OUTION.png
VladimirV
Member

Повідомлення

В статиці різниці не видно. Є відоси, особливо на низьких резолюціях пруть арти від масштабування, на мілкій геометрії
Якщо карта/гра тягне в ДЛАА, то нащо цей костиль треба. Сприймаю лише як опціональне підвищення ФПС, не більше.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 18.03.2025 16:55
Сенс у тому що є купа карт які нормально не потягнуть у 1440 багато ігри в нативі. От тільки у зелених є длсс 4(який майже не відрізняється від гативу) а у АМД все той же фср який гірший. Але карти жодного виробника нативі не тягнуть - так що далі? Не грати у 1440 в нові ігри чи що?
erkins007
Member

Повідомлення

FastBullet: 18.03.2025 15:38граю на 5700ХТ і там є можливість побачити, що таке фреймген і що таке апскейл)
Ахха, ну тогда все понятно вопросов нет. ФСР3 а уж тем более генерация кадров амдшная это действительно мыло. Бедный чувак нормального апскейла на тензорах в глаза не видывал и уверен что только натив.
Правда какой натив возможен на 5700 в 25 году это большой вопрос.
Spiryt: 18.03.2025 16:06Поражают эти эксперты по DLLS, флеймгенам, лучам и atx 3.1, с отмайненыни RDNA1 с олх
Ну я уже приводил аналогию с машинами. Это как владельцы жигулей утверждают что Бентли так себе потому что багажник на крышу не поставить.

Отправлено спустя 2 минуты 57 секунд:
FastBullet: 18.03.2025 15:58СР2077, якщо на средніх, то якраз буде 60 к/с...Сталкер 2 з апскейлом до 100 кадрів, без апскейлу, 50+ на средніх, на високих буде 40+ мабуть...
Не, не, не, никаких средних. Только максимальные, ну прям как в вуконге.
Кстати насчёт вуконга сколько там будет? С РТ то понятно что вообще 0. Потому что 5700 его банально не поддерживает вообще, а без РТ даже тупо на реализме?)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

VladimirV: 18.03.2025 17:48 В статиці різниці не видно. Є відоси, особливо на низьких резолюціях пруть арти від масштабування, на мілкій геометрії
Якщо карта/гра тягне в ДЛАА, то нащо цей костиль треба. Сприймаю лише як опціональне підвищення ФПС, не більше.
длсс4 кращий як в статиці так і в русі. а яка різниця взагалі, як гра виглядає в статиці? скріншоти робити? проблема сучасних ігор, що 99% з них використовують вбоге темпоральне згладжування, яке дуже милить зображення саме в русі, динаміці, а без нього або все починає мерехтіти, або якщо примусово вимкнути через конфіг з'являються арти там де їх не має бути от тут і рятує длсс4\фср4, дає фпс і краще зображення
Востаннє редагувалось 18.03.2025 18:21 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти