Огляд бездротової ігрової миші HATOR Quasar 3 Ultra 8K Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Let's discuss Огляд бездротової ігрової миші HATOR Quasar 3 Ultra 8K Wireless

Знову одноразові миші за сотню баксів :laugh:
denizen
Member

я ось не розумію, це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко, з ресурсом на пару-тройку місяців, навіть на таких дорогих мишах?
Afit
Member

Очень неожиданно видеть проприетарные компоненты внутри, под Hator :up: Я не очень разбераюсь в технологиях мышек, но вижу уже сверху коммент про не флагманский энкодер для колеса, который бы служил так же долго, как и топовые, смазаные переколючатели
proos
Member

Лучше чем xl-740k ничего не придумали. Первая отработала без ремонта 11 лет(карл) и появился дабл клик. Вторую вот только купил на амазоне и думаю что проработает столько же. Рекомендую ребятки)
Klon
CG graphikos fan

Також мишу можна під’єднати за допомогою Bluetooth. В цьому випадку частота опитування буде обмежена типовими 125 Гц, але для звичайної щоденної роботи з ноутбуком, наприклад, цього цілком вистачає, як вистачало останні 20 років.
вот незрозуміло, чому виробники таке роблять, бо я свій беспровідній Райзер Деаддер2 іноді подрубаю к планшету\тв так це знущання, ніби дістав мишу з 200х за 40 грівень .
Намагався пару разів подрубати к ноуту - теж саме, хоча за пк працюю від ресіверу з опитуванням 125 (вроде как і при Бл) но поведінка зовсім різна.

Або під блютус неможливо зробити хоча 250-500 опитування? або чому воно таке "желейне" :mad:
Ostin
Member

Цих теж Асус покусав)
LowHP
Junior

Klon
Я б хотів стандартизований та універсальний 2.4Hz ресивер вбудований у всі геймерські ноутбуки, щоб можна було підключати будь яку сумісну з ним геймерську мишку. З частотою опитування на 1000Hz було б цілком достатньо. Це б звільнило один ЮСБ порт як мінімум, є й інші переваги.
Ну або прокачати блютус, тим хто за нього відповідальний, теж давно пора...
Wahoo
Member

Klon
БТ сам по себе такой желейный. И ничего с этим не поделать.
Геральт
Member

Цікаво, який реальний час автономної роботи і ресурс акума.
yariksom
Member

Ostin: 17.03.2025 16:30 Цих теж Асус покусав)
Вони таки перепльовують Асус.
Асус, до того як гилити ціни, репутацію собі заробив.
Не знаю як в інших, але в мене було багато всіляких асусів, зараз б/в материнка яку ганяли в хвіст і гриву а потім я купив.
Ніяких нарікань.
На рахунок миші, я б таку не купив, але якщо б подарували то би поганяв, ціна їй 1000-1200 на стартах.
espo
Member

ATK просто існує
syavik2001
Member

обычная китайская мышка, коих на алике россыпь по 20-30 баксов. Кто еще ЭТО покупает за оверпрайс?
Сidonix
Member

Не бачу сенсу витрачати гроші на оце, коли є Razer Basilisk v3. Набагато зручніша та потужніша.
Afit
Member

Сidonix: 17.03.2025 17:05 Не бачу сенсу витрачати гроші на оце, коли є Razer Basilisk v3. Набагато зручніша та потужніша.
Потужніша в якому плані? І крутіша - це про вигляд?
Scoffer
Member

Klon: 17.03.2025 16:16Або під блютус неможливо зробити хоча 250-500 опитування? або чому воно таке "желейне"
Можна хоч 500к зробити, тільки сенсу жодного:
спойлер
Изображение
Ця зараза віщає в рандомні частотні канали по всьому виділеному спектру, перемикаючись 1600 раз на секунду. На розшифровку потрібен час.
Hells Angels
Member

denizen: 17.03.2025 15:30це обов'язково ставити галімий енкодер на коліщатко
а что лучше с механики можно запаять?
Hotspur
Member

Ціна якась дуже висока
Klon
CG graphikos fan

Scoffer
біда ( , думав це так з "гейм мишами", бо давно юзал неділю блютус мишу Логитечь (якусь звичайну офісну) і здавалось краще, но зараз вважаю що це здавалось

Надо попитати власників графічних планшетів Ваком - як у них з блютус беспроводом, бо там теж потрібно швидко рукою махати ...
capodin
Junior

Кстати, а как вообще узнать у каких мышек хороший энкодер?
Сейчас Asus rog keris и как же бесит это колесо при прокрутке %) помогает на какое-то время поелозить по ковру.
Надоело. Хочется новую недорогую мышку и самое лучшее колесико %)
yariksom
Member

capodin: 17.03.2025 19:50 Кстати, а как вообще узнать у каких мышек хороший энкодер?
Сейчас Asus rog keris и как же бесит это колесо при прокрутке %) помогает на какое-то время поелозить по ковру.
Надоело. Хочется новую недорогую мышку и самое лучшее колесико %)
купи щось на кшталт блуді і май спокій :D
Ответить