Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
0kie
Member

Повідомлення

Ijachok
Эдифиеры не бери. Никакие. Мелкие убогие по звуку, крупные дорогие и тебе на стол не влезут. Был печальный опыт Эдифиера 2.1 - сдох один канал через 2 часа после покупки, вернул. Не зря тебе твой батя пластик заменил на дерево - звук стал насыщенным и лучшим. Даже в исполнении динамиков Свен. :up:
Совет: возьми смартфон с выходом на наушники и пойди в ближайший магазин, где торгуют акустикой. Подключи и послушай. Все эти советчики из интернетов в большинстве своём секта аудиофилов, поэтому насоветуют откровенный хлам на твой бюджет. Ибо далеки они от народа со своей "-филией". :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

0kie: 15.03.2025 13:28Был печальный опыт Эдифиера 2.1 - сдох один канал через 2 часа после покупки, вернул. Не зря тебе твой батя пластик заменил на дерево - звук стал насыщенным и лучшим
Серьёзный опыт и понимание 😀
zmax
Member

Повідомлення

0kie: 15.03.2025 13:28пойди в ближайший магазин, где торгуют акустикой
проблемка в том, что ближайший магазин, где торгуют аккустикой наверное в Киеве. В крупных сетевых, ака комфи, будет стоять пара пукалок для озвучки сигналов винды.
0kie
Member

Повідомлення

zmax
Можно радикально поступить - взять на вторичке музыкальный центр. Я свой старый Панасоник использовал - колонки прибил к стене за монитором, сам блок стоял на столе, но его можно и под стол спрятать. ;)
Filabatya
Member

Повідомлення

старий центр не беріть, там всі ємкості поплили воно не буде грати, а ремонт ще на тисячу збільшить його вартість мінімум, візьміть сірі 1700бт(с) вони якраз по 5 і буде вам щастя.
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Ijachok: 15.03.2025 06:54 Привіт! Мої колонки зламались, тому шукаю заміну. Думаю, ніяких студійних моніторів не треба. В крайньому разі, хай би було 4-5 тисяч грн. Розумію, що ви звикли до більш якісної техніки, але можете порадити щось більш простого класу?
Є монітори за 5:

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/stud ... derIndex=2
Radio Bay
Member

Повідомлення

Yellow wall: 15.03.2025 16:15Є монітори за 5:
Вангую, что непонятные мониторы с непонятной встройки в сумме будут хуже, чем Эдики по оптике. Человек со всего этого еще и Ютьюб будет смотреть, он же чётко озвучил задачу. Эдики по оптике или со встройки по аналогу, не знаю, думаю, по оптике будет лучше. У кого есть на живую результаты велкам
zmax
Member

Повідомлення

0kie: 15.03.2025 14:35Можно радикально поступить - взять на вторичке музыкальный центр.

этот вариант я прошел много лет назад. Сейчас хотелось бы какие то мониторы взять, т.к. отдельный усь занимает много места на столе. Вопрос в том, что выбор только в интернете , через "экспертов", что то послушать и выбрать это та еще задачка с галочкой
Radio Bay
Member

Повідомлення

zmax: 15.03.2025 16:49этот вариант я прошел много лет назад

Двое нас, но думаю больше )
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 15.03.2025 16:26Вангую, что непонятные мониторы с непонятной встройки в сумме будут хуже, чем Эдики по оптике.
Ні. Едікі це дуже бюджетно
Filabatya
Member

Повідомлення

Капитан на корабле:
— Штурман, приборы?
— Шестнадцать, капитан.
— Что шестнадцать?
— А что приборы?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 15.03.2025 17:07Ні. Едікі це дуже бюджетно
Але зрозуміло, камраду для Ютьюбу буде те, що треба. Що то грає, та як воно буде грати з встрійки ніхто не знає. Відкрию таємницю, Дженели зі встрійки, то кров з вух, я вмикав )

В нас задача дати розумну пораду камраду, а не бавитися з незрозумілими моніторами. Він даже не зможе сформулювати нам результат, бо він у цьому не шарить. Йому потрібен просто комфортний звук для Юбьюбу, радіву послухати. Просто принести, розпакувати, увімкнути та порадуватися, все :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 15.03.2025 18:32 Просто принести, розпакувати, увімкнути та порадуватися, все
я згоден але це не працює :gigi: кабеля знову ж таки :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 15.03.2025 22:51я згоден але це не працює кабеля знову ж таки
На побутовому рівні абсолютно працює. Нехай обере напрямок, там по дрібницям підкажемо. Не треба на непідготовлену людину вивалювати купу інфи.
Ijachok
Member

Повідомлення

Radio Bay: 15.03.2025 13:01
Ijachok: 15.03.2025 06:54бачив що на запит “колонки для YouTube і Spotify” радили Edifier R1700BTs
Норм, до якості звуку звикаєш.
Ще є Edifier R1280DBs, може по оптиці буде ліпше.
Дякую. Тоді думаю, що можна дивитись і на ці, і на Edifier R1700BTs на Olx. Думаю, що пошукаю і ще прийду з питаннями)

Щодо моніторів, то здається, це не те, що мені потрібно. Я справді хочу щось просте. Щоб ви розуміли рівень, навіть не знаю, що це за свистки тут в темі постійно згадують :laugh:

І ще заодно спитаю, краще підключати не в звичайний "зелений" аудіо вхід? І те інше, воно має бути у моїй MSI B550M PRO-VDH?
Hotspur
Member

Повідомлення

Ijachok: 16.03.2025 11:26Щоб ви розуміли рівень, навіть не знаю, що це за свистки тут в темі постійно згадують
:gigi: це переносні мобільні ЦАП для телефонів/ноутбуків

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Ijachok: 16.03.2025 11:26 Edifier R1700BTs на Olx.
це правильне рішення, вони стандартної конструкції, на них буде впливати ЦАП
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Ijachok: 16.03.2025 11:26
Дякую. Тоді думаю, що можна дивитись і на ці, і на Edifier R1700BTs на Olx. Думаю, що пошукаю і ще прийду з питаннями)
Ці едіфаєри люта мультимедія там немає чистого звучання, як можна таке вибирати? Вище пропонували муз центр i якщо пошукати то набагато краще звучить ніж едіфаєри.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/pana ... P8geW.html

Filabatya
Member

Повідомлення

шо ж він її продає якщо то така легенда за 100баксів з гаком :D

в 1700 біамп, думаю вони зроблять цей бюджетний панас! тай фазік ззаду відразу виключає їх комфортне використання на столі
Hotspur
Member

Повідомлення

Yellow wall: 16.03.2025 14:16Вище пропонували муз центр i якщо пошукати то набагато краще звучить ніж едіфаєри.
якийсь япоцень в дереві за 600 доларів б у буде кращий. Не цей панасонік

Відправлено через 21 хвилину 23 секунди:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/deno ... XeYY8.html

отаке цілком має право на життя :shuffle:
0kie
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.03.2025 15:37отаке цілком має право на життя
Или такое.
Был у меня Эдифиер 2.1 (модель уже не вспомню), у соседа был почти такой Техникс, у меня самого последние годы использовался МЦ Панасоник:
спойлер
PC final.jpg
Это всё куда лучше Эдифиера и МЦ от всяких там унылых Самсунгов, LG и прочего корейского хлама.
Відповісти