Ви загнали себе в глухий кут. Єдиний вихід NAS на 4(на майбутне) диски. Підключайте по Гігабіту і буде дуже швидко. (колись по скидці взяв synology, для нього і придивляюсь. Шкода давня модель, — там процесор слабуватий для трансляції нових фоматів відео. Але ОС на ньому вже разів із 5 оновлювалась, із додаванням функціоналу. Тепер там купа всякого фунціоналу. При покупці всього штук 5 було.)Kashtan: ↑ 13.03.2025 17:03Пісіай теж всі зайняті - відеокарта, оптейн та карта захоплення.
Новини
Останні статті і огляди
Western Digital приймає замовлення на 26-терабайтні жорсткі диски WD Red Pro
-
VovaII
Member
-
Kashtan
Member
Ну не поділяю впевненість про глухий кут. В мене буде 42 ТБ жорстких дисків, плюс 1тб ссд та 477гб оптейну, цього вистачить років на чотири мінімум, всі серіали що хотів давно скачав.VovaII: ↑ 13.03.2025 17:36Ви загнали себе в глухий кут. Єдиний вихід NAS на 4(на майбутне) диски. Підключайте по Гігабіту і буде дуже швидко. (колись по скидці взяв synology, для нього і придивляюсь. Шкода давня модель, — там процесор слабуватий для трансляції нових фоматів відео. Але ОС на ньому вже разів із 5 оновлювалась, із додаванням функціоналу. Тепер там купа всякого фунціоналу. При покупці всього штук 5 було.)Kashtan: ↑ 13.03.2025 17:03Пісіай теж всі зайняті - відеокарта, оптейн та карта захоплення.
Але NAS - точно так, вже дивився на моделі з 6 гніздами, або більше. Бо мережа вдома. Зручно поставити до роутера.
-
VovaII
Member
Дивіться відео по їх можливостям. Щоб не довелося потім самому софт довстановлювати, для чогось потрібного. — Бо зазвичай починають з "хочу щоб торенти качав". А потім виявляється що на іншому можливо і свою вебсторіку, і свій поштовий, і свій файловий, і свій фото, свій DLNA сервер, і торенти качать, і ще багато чого.Kashtan: ↑ 13.03.2025 18:05Але NAS - точно так, вже дивився на моделі з 6 гніздами, або більше. Бо мережа вдома. Зручно поставити до роутера.
- наприклад:
-
tornadox
Member
Kashtan
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... 3a74VHQUbh
В мене 12 слотів (6+6) + нвме. Але це класична мат плата MSI + Intel
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... 3a74VHQUbh
В мене 12 слотів (6+6) + нвме. Але це класична мат плата MSI + Intel