Теж родич хуанга?

Родич не родич, але можливо кумScoffer: ↑ 13.03.2025 09:15Теж родич хуанга?
Тан працює разом з такими людьми, як Ліза Су з Advanced Micro Devices (AMD.O) та Дженсен Хуанг з Nvidia (NVDA.O), двома лідерами у сфері ШІ-чіпів, яким, за повідомленнями Reuters, було запропоновано інвестувати в Intel. За його зусиллями, ймовірно, також уважно стежитиме президент США Дональд Трамп, який прагне, щоб Intel відродився.
Наступні 2-3 роки ми будемо бачити роботу попередників.Nikolay Yeryomenko: ↑ 13.03.2025 10:24Може хоч при ньому зроблять швидше P-ядра та виправлять сокет, замість того щоб щось там підкладать.
Я мав на увазі роботу інженерів, ген директор тут як би мало що при чому. Тільки що свічку потримати за команду.waryag: ↑ 13.03.2025 10:31Наступні 2-3 роки ми будемо бачити роботу попередників.
Про це доволі вдало жартують про балони з хоупіумом.Kashtan: ↑ 13.03.2025 10:47На інженера Гелсінгера були куди більші сподівання.
які не виправдались, так що це такий собі показник, як на мене. може у цього вийде краще, незважаючи на бекграунд. тут навряд можна передбачити напевне, тільки подивитись і через рік-два можна буде щось сказати.Kashtan: ↑ 13.03.2025 10:47На інженера Гелсінгера були куди більші сподівання
Тобто нормальний такий ефективний манагерdead_rat: ↑ 13.03.2025 10:27Щас почне підіймати надої і відсоток жирів в маслі
Я мав на увазі в поганому сенсіScoffer: ↑ 13.03.2025 10:59Тобто нормальний такий ефективний манагерdead_rat: ↑ 13.03.2025 10:27Щас почне підіймати надої і відсоток жирів в маслі![]()
В тому і проблема, що мужик не менеджер, а боард директор.Kashtan: ↑ 13.03.2025 10:47 На інженера Гелсінгера були куди більші сподівання. А тут черговий менеджер.
Сподіваюсь це не початок кінця Інтел.
Удачі.
Я теж.dead_rat: ↑ 13.03.2025 12:05Я мав на увазі в поганому сенсі
Американцы обычно выезжали на инновациях, организациях средства производства и прочих ништяках.Afit: ↑ 13.03.2025 14:26 А я чомусь впевненый, що якраз азіат, з їх жорсткою дисципліною спроможний вивести з кризи цього гіганта. Ні разу не було системи з інтел (крім слабенького й старенького ноутбука жінки) але все одно тримаю за них кулаки й сподіваюсь на успіх. Інтелу насправді не вистачає одного. Підтримки сокет/чіпсет роками, а не брєд зі штучним обломом в цьому плані.
Родич широко відомого у вузьких колах Андре Тана.Scoffer: ↑ 13.03.2025 09:15 Пропоную обговорити Intel визначилася з новим генеральним директором. Цю посаду обійме Ліп-Бу Тан
Теж родич хуанга?![]()