Огляд та тестування 27″ монітора Lorgar 27MP1 з матрицею IPS Mini LED

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування 27″ монітора Lorgar 27MP1 з матрицею IPS Mini LED

Чого не затерли Кіріла, разом з імейлом?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 12.03.2025 14:20Чого не затерли Кіріла, разом з імейлом?
А що воно змінить, якщо ім'я гуглиться разом з моїм ніком останні 25 років, тобто власне з появи гугла?
Чи зі скріншоту прийдуть страшні спамери на пошту, якій теж 20 років?
vmsolver
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування 27″ монітора Lorgar 27MP1 з матрицею IPS Mini LED

Хотелось бы видеть раздел "Теорія Mini LED" в самом начале, чтобы сразу понимать что будет тестироваться, как оно работает, а не смотреть как оно выглядит, может быть не важно как это выглядит, после ознакомления с что это.
К минусам добавил бы сочетание 27'' и 4К, лично я бы смотрел 4К 32'', но мнений может быть много.

Сам подход, что в качестве подсветки IPS дисплея используется большой LED монитор малого разрешения интересна, но всё равно уже хочется, чтобы таких компромиссов было меньше. MicroLED приди порядок наведи ))
ALT-F13
Member

Повідомлення

vmsolver: 12.03.2025 14:28Хотелось бы видеть раздел "Теорія Mini LED" в самом начале
Чесно кажучи, я думав про це, але оскільки це не перший огляд міні-ЛЕД на оверах, то вирішив не бути святішим за Папу Римського не робити вигляд, що приніс секретні знання про щось новеньке. Водночас, воно досить екзотичне, щоб зовсім мовчати =)
vmsolver: 12.03.2025 14:28хочется, чтобы таких компромиссов было меньше
Кляті монітори завжди такі, до сих пір немає срібної кулі, всюду компроміси. Про MicroLED +1, чекаємо.
vmsolver: 12.03.2025 14:28К минусам добавил бы сочетание 27'' и 4К, лично я бы смотрел 4К 32'', но мнений может быть много.
Я не ризикнув казати, що це мінус, бо це реально "на смак". Не всі хочуть монітори більшого розміру (тоді інші почнуть розповідати оце "та ну, крутити головою"), але 4К при цьому дехто хоче. Якби у висновках був розділ типу "особливості", пішло б туди, але його немає =)
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

ALT-F13
Ну імейл свій не знаю нащо показувати як мінімум.
odessitmws
Member

Повідомлення

все фото качественные, а там где можно заценить ореолы меню на черном фоне как будто на тапок снимали :gigi:
oversteve
Member

Повідомлення

vmsolver: 12.03.2025 14:28 К минусам добавил бы сочетание 27'' и 4К, лично я бы смотрел 4К 32'', но мнений может быть много.
4к на 27 навпаки козирна тєма, для всяких редакторів так взагалі
Mike88
Member

Повідомлення

за такі гроші чому б не взяти справжній ОЛЕД? 42 дюйми 4К 144Гц G-SYNC
https://hotline.ua/ua/av-televizory/lg-oled42c4
https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/42-c4-oled
denizen
Member

Повідомлення

а що з приводу вигоряння діодів підсвітки? бачив таке неодноразово на великих телевізорах, з'являється велика темніша пляма
odessitmws
Member

Повідомлення

denizen: 12.03.2025 15:17вигоряння діодів підсвітки
они не выгорают, просто брак
ALT-F13
Member

Повідомлення

odessitmws: 12.03.2025 14:47все фото качественные, а там где можно заценить ореолы меню на черном фоне как будто на тапок снимали
на телефон, бо зеркалкою якийсь рак виходив =) Або не видно ореол, або вже такий що страшно дивитися
Nikolay Yeryomenko: 12.03.2025 14:45Ну імейл свій не знаю нащо показувати як мінімум.
Поясните, чим таким страшним я ризикую? :-/ Чи це просто паранойя секретного фізика?
lordep
Member

Повідомлення

Дякую за огляд. Чи планується огляд Монітор BenQ Mobiuz EX321UX (9H.LM7LB.QBE) ?
odessitmws
Member

Повідомлення

ALT-F13: 12.03.2025 15:35на телефон, бо зеркалкою якийсь рак виходив =) Або не видно ореол, або вже такий що страшно дивитися
если открыть тестовую картинку https://vipernight.com/monteon/ с серыми квадратами на черном фоне и подогнать экспозицию так что бы камера видела те же квадраты что и глаз то будет эталоная фотка
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

ALT-F13: 12.03.2025 15:35Поясните, чим таким страшним я ризикую?
А нащо щоб тобі потім хтось засилав якусь єрунду. Ті кому потрібно зконтактувати і так повинні знати твій імейл. Але як хочеш...
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Не слышал про эту фирму.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 12.03.2025 16:11А нащо щоб тобі потім хтось засилав якусь єрунду. Ті кому потрібно зконтактувати і так повинні знати твій імейл. Але як хочеш...
Так ця адреса майже 20 років світиться по всьому інтернету, тож всі можливі спамери вже позбирали її і точно не зі СКРІНШОТУ в огляді.
Ну й я не скажу, що отримую багато непотрібного - мабуть, гугл добре фільтрує спам. Скоріше питання в кількості "типу потрібного", накшталт розсилок, на які підписувався ще у 2000-ні, ггг. Один сайт по продажу деталей для Buick/Pontiac/Oldsmobile 1978-87 років регулярно шле мені повідомлення з 2009-го року, коли я думав собі такий брати, підписався й так не взяв машину. В результаті, коли у 2018-му купив Oldsmobile Cutlass - чуток згодилося, але потім його продав, а воно все одно приходить десь раз на місяць і нагадує, яка ж це цікава платформа автомобілей і що мені б мабуть треба було взяти ще один, гагага.
lordep: 12.03.2025 16:04Чи планується огляд Монітор BenQ Mobiuz EX321UX (9H.LM7LB.QBE) ?
На все воля вендорів =)
odessitmws: 12.03.2025 16:10если открыть тестовую картинку https://vipernight.com/monteon/ с серыми квадратами на черном фоне и подогнать экспозицию так что бы камера видела те же квадраты что и глаз то будет эталоная фотка
Ще не вистачало руснявим тестом користуватися.
Хоча загалом питання слушне, так, альтернативи мабуть є. Подумаю про це, коли наступного разу Mini LED побачу у себе в тестлабі. Дякую! :beer:

Відправлено через 53 секунди:
Звезда S0-2: 12.03.2025 16:41Не слышал про эту фирму.
Це свіженький бренд =) Хто такі - пояснення на початку статті є. Наче тут надовго планують закріпитися.
man1242
Member

Повідомлення

odessitmws: 12.03.2025 15:28
denizen: 12.03.2025 15:17вигоряння діодів підсвітки
они не выгорают, просто брак
led подстветка выгорает еще как, много тестов у RTINGS где при пиковой яркости в 1000кд/2 выгорают аж бегом. Ясное дело все зависит от дизайна панели, охлаждения, качества деталей но все же сам факт леды как и мини леды склоны к выгоранию при высоких температурах.
Евгений King
Member

Повідомлення

Звезда S0-2: 12.03.2025 16:41 Не слышал про эту фирму.
Оверпрайснутий непотріб, якщо коротко
Китай у всіх своїх китайських традиціях, вже були огляди на їх периферію. Раджу ознайомитись, щоб розуміти, що за це не варто платити гроші. Найбільше сподобалась миша за овер 2к грн, дротова, з ЕКРАНЧИКОМ та RGB підсвіткою, на лайняному сенсорі та ще й під 130грам ваги, на цьому огляди всіх їх девайсів для мене завершились. Навіть миші Bloody на їх фоні виглядають більш розумною покупкою.
Lorgar це:
- 3й ешелон OEM китаю
- максимально дивні рішення
- неадекватна цінова політика

Короче той самий Хутор та Коугар, тільки більш "елітарний", настільки, що ціни тупо на рівні А брендів
Відповісти