Нуждаюсь в помощи специалиста по ноутбукам и выбрать модель.

Все вопросы о ноутбуках
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Зображення
Ось таке повідомлення на кожному посиланні на скрін. Тож все ще хочеться побачити на величезні прирости від встановлення 32гб озп замість 16гб.
V1tt0
Member

Повідомлення

Диванные эксперты, обьясните мне пожалуйста, как человек получил +20-30 фпс в первой игре (не знаю названия), +10-20фпс в киберпанке, +20 фпс в ведьмаке после замены стоковой озу с объёмом 16гб на озу 32гб с более низкими таймингами и той же самой 3200 частоте. Первая игра использовала до 10гб озу, киберпанк использовал до 10гб, ведьмак использовал до 9гб озу, следовательно упора в объём нету, частота одинаковая 3200, в обоих случаях двухканальный режим.

Мне очень интересно почитать мнение об этом тесте диванных экспертов, почему тайминги дали прирост в тяжелых играх до 20%, на ноуте с рейзен + инвидия.

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
и мне очень интересно почему 2 первичных тайминга в первой и последней игре дали загруженность дискретной видеокарты на +20%
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Все це дуже добре виглядає але в мене питання - чому 5800 має 4 ядра?) По друге різний рівень завантаження гпу, тому і фпс різний :gigi:
А по третє це смердючий лєгіон, де тести божественного асус рог?

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
В кіберпанку навіть різні температури гпу і де типу 16гб озп то там чомусь вона вище :gigi:
Що це за тести на колінці? :gigi:
Давай свій асус рог
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 11.03.2025 23:40 V1tt0
Все це дуже добре виглядає але в мене питання - чому 5800 має 4 ядра?) По друге різний рівень завантаження гпу, тому і фпс різний :gigi:
По перше, ти не думав що в msi afterburner можна відобразити хоч одне ядро? По друге, поясни чому різне навантаження на гпу. По третє, чому легіон смердючий? По четверте, давай дс/тг скину навіть особисто свої тести

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
AntonyKandaurov: 11.03.2025 23:42 V1tt0

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
В кіберпанку навіть різні температури гпу і де типу 16гб озп то там чомусь вона вище :gigi:
Що це за тести на колінці? :gigi:
Давай свій асус рог
ххахахахаха, в очі довбишся, в кібері на відео однакова температура, покажи де вона різна в кіберпанку. хаахахахах, такий клоун, не може пояснити як працює ноут, теорія 5 класу інформатики тобі в руки
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Наприклад, чому тут немає +20% +100% фпс на ссцяному р3 3100 і 1650супер? Де ті бусти? Чи шо?
V1tt0
Member

Повідомлення

Жду пояснень звідки взявся приріст фпс, звідки взявся догруз гпу та звідки знялось розвантаження цпу

Відправлено через 44 секунди:
AntonyKandaurov: 11.03.2025 23:49
Наприклад, чому тут немає +20% +100% фпс на ссцяному р3 3100 і 1650супер? Де ті бусти? Чи шо?
геній диванний, це пк, покажи мені тести ноутів
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Зображення
Оце що?

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
V1tt0
Чим ноут суттєво відрізняється від пк? Чи там якось інакше пам'ять працює?
V1tt0
Member

Повідомлення

Ти там водного потянув? зліва сток озу, температура гпу 69 градусів, зправа апгрейд озу і гпу 66 градусів? зліва на 20фпс менше, зправа на 20фпс більше. Зліва гпу навантажений на 73%, зправа на 81

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
AntonyKandaurov: 11.03.2025 23:56 V1tt0
Зображення
Оце що?

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
V1tt0
Чим ноут суттєво відрізняється від пк? Чи там якось інакше пам'ять працює?
як бачиш по тестах по різному працює. Я кажу лише за приріст фпс в ноутах при рінших таймінгах, а не в пк при різних. За таймінги пк зовсім інша тема і я не розумію чому ти перейшов на таймінги озу в пк, якщо ми дивимось на тести ноутів
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Так того фпс і різний і рама тут ні до чого, ти точно нічого не плутаєш? :lol:
V1tt0
Member

Повідомлення

мені дуже цікаво почути експертну думку диванних геніїв ackstarvinta, AFU_power, 7mindfields, Евгений King на рахунок вище тестів

Відправлено через 58 секунд:
AntonyKandaurov: 11.03.2025 23:58 V1tt0
Так того фпс і різний і рама тут ні до чого, ти точно нічого не плутаєш? :lol:
фпс різний тому що таймінги в ноутбучній озу різні, ти хоч сам розумієш шо пишеш? Тобі скинули тести і ти не можеш аргументовано пояснити чому так в ноутах відбувається
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Різне навантаження на гпу - різний фпс, ти що не розумієш залежності? :laugh: :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
А знаєш як зробити різне навантаження на гпу? Змінити налаштування графіки, які чомусь не показали :D
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.03.2025 00:01 V1tt0
Різне навантаження на гпу - різний фпс, ти що не розумієш залежності? :laugh: :laugh:
можеш пояснити чому різне навантаження гпу через заміну озу?

Відправлено через 32 секунди:
AntonyKandaurov: 12.03.2025 00:02 V1tt0

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
А знаєш як зробити різне навантаження на гпу? Змінити налаштування графіки, які чомусь не показали :D
якщо ти не знав, якщо понизити налаштування графіки - в тебе нагрузка на цпу виросте
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Я тобі таких тестів назнімаю пачку, типова маніпуляція а діти вірять що все одразу стало добре. І щось не видно конкретно твоїх тестів аби ми всі тут позатикалися і повірили що від зміни таймінга з 22 до 20 і з 52 до 42 дали такі "неймовірні" результати.
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.03.2025 00:06 V1tt0
Я тобі таких тестів назнімаю пачку, типова маніпуляція а діти вірять що все одразу стало добре. І щось не видно конкретно твоїх тестів аби ми всі тут позатикалися і повірили що від зміни таймінга з 22 до 20 і з 52 до 42 дали такі "неймовірні" результати.
я тобі особисто запропонував скинути тести, чому заігнорив цей момент?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Кидай в лс, я подивлюсь, для цього дс/тг не потрібні.
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.03.2025 00:06 V1tt0
і доречі, запиши мені такий тест ноутбучної озу, якщо не балабол, цікаво буде подивитись
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Висилай плашки 2х8 гб в Запоріжжя на 26 відділення нової пошти 0671276711, залюбки запишу тобі тести де різниці буде 0 цілих 0 десятих.
V1tt0
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 12.03.2025 00:14 V1tt0
Висилай плашки 2х8 гб в Запоріжжя на 26 відділення нової пошти 0671276711, залюбки запишу тобі тести де різниці буде 0 цілих 0 десятих.
може мені ще номер карти з датою і cvv кодом тобі дати? ти не можеш пояснити з вище показаних тестів чому так відбувається, клоун, 0 аргументів, лише дешеві понти
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

V1tt0
Ну я не маю 2х8 комплекта, якщо поділишся- запишу. Як ні то ні ;)
7mindfields
Member

Повідомлення

V1tt0: 12.03.2025 00:00 мені дуже цікаво почути експертну думку диванних геніїв ackstarvinta, AFU_power, 7mindfields, Евгений King на рахунок вище тестів
Що конкретно ти хочеш почути? Збільшений обʼєм озп може впливати на продуктивність igpu, як на моєму 7840u, наприклад, при виділенні 4гб або 8 під відео результати можуть відрізнятися. Те що ти розповідаєш про різницю в 20% (!!!) для дискретного відео при легкому підкручуванні таймінгів - тут реально потрібні спеціалісти, не з оверклокінгу
Відповісти