Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

до слова - в 2020 була тема купувати рефаб G6 за 2400 із сша( я теж тоді купив, але вона перестала працювати ), а що зараз вважається аналогом ціна/якість по типу тодішньої G6 ?
0trog0
Member

Ortyomko: 11.03.2025 16:06була G6, і я у сліпому тесті не почув різниці з alc4080
Зазвичай, в таких інтерфейсах вся різниця в підсилювачах для навушників. Немає навушників - немає різниці або вона маловідчутна.
Ortyomko
Member

TSMatvey: 11.03.2025 16:07 до слова - в 2020 була тема купувати рефаб G6 за 2400 із сша( я теж тоді купив, але вона перестала працювати ), а що зараз вважається аналогом ціна/якість по типу тодішньої G6 ?
тут не підкажу, але звукова техніка не дуже швидко розвивається (бо особливо нема куди), тож наврядчи є якісь аналоги по ціні/якості кращі за G6 за копійки з США.
Хороша плата за ці гроші. Є, звісно, набагато кращі, але там і цінних суттєво інший

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
0trog0: 11.03.2025 16:10
Ortyomko: 11.03.2025 16:06була G6, і я у сліпому тесті не почув різниці з alc4080
Зазвичай, в таких інтерфейсах вся різниця в підсилювачах для навушників. Немає навушників - немає різниці або вона маловідчутна.
так, на М50Х була різниця у підсилювачі - на Г6 суттєво гучніше можна було зробити, але сама якість +/-, як на мене
Radio Bay
Member

Ortyomko: 11.03.2025 16:01слухати будете не голосно, але хочете і саб? якось нелогічно
От як раз повністю логічно. Саб це не про гучність, саб це при НЧ. Це відома фішка, 2.0 тихо НЧ грати не вміють, 2.1 вміють. Живу з чим багато років
TSMatvey: 11.03.2025 15:57 і чи можна до колонок Edifier MR4 докупити саббуфер ?
Можна навіть два, канали ж два :)
TSMatvey: 11.03.2025 15:57питання - чи треба доп звукову карту до колонок купляти
Бажано, зазвичай навіть китайський USB свисток грає ліпше встрійки. Подарував такий знайомому, дав на тест спочатку, сподобалось, подарував, бо без толку валявся, потім з'ясувалося, що в мене їх чомусь два. Звідки другий взявся таємниця
TSMatvey: 11.03.2025 16:02Може колонки працюють нормально тільки із такими звуковухами
Вже не перший раз чую, що з G6 нема різниці, карта така собі. З некоштовних є Schiit та Fiio для різниці, а Креатив залиште для геймерів та багатоканальщиків
Ortyomko: 11.03.2025 16:01Я б не рекомендував його взагал
А я люто рекомендую, на 2.1 вже більш 10-ти років і знаю чому
Ortyomko: 11.03.2025 16:01 І ні, докупити потім не вийде без заморочок.
Та ладно, саби студійного типу підключення, де є Stereo-In, Stereo-Out як два пальці об асфальт. В мене так, це фото з мого старого саба, робив, коли продавав
спойлер
Изображение
Ortyomko
Member

Radio Bay: 11.03.2025 16:51 Та ладно, саби студійного типу підключення, де є Stereo-In, Stereo-Out як два пальці об асфальт. В мене так, це фото з мого старого саба, робив, коли продавав
спойлер
Изображение
згоден, помилявся, просто найдешевший що знайшов з нових це https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... difier-t5/, а це набагато більше за 100$ за всю систему
TSMatvey
Member

в мене ще є свисток FIIO BTR3K підключав до нього вуха Anker Life Tune то гучності не додало, а я люблю гучно слухати. Дружина каже що вона разом зі мною слухає музику в одній кімнаті коли я в цих анкерах сижу
Filabatya
Member

цей едік 5К на олх є, до нього 1700bts(100$ б у), але почати з них можливо саба і не треба буде
Radio Bay
Member

Ortyomko: 11.03.2025 16:59просто найдешевший що знайшов з нових
А саб це завжди не дешево, той, що музику вміє, а не пердіти тим більше. Той по лінку лайно
Filabatya: 11.03.2025 17:14цей едік 5К на олх є, до нього 1700bts(100$ б у), але почати з них можливо саба і не треба буде
Так, там басу побільше буде, ці МR4 там 60 задекларовано, якщо рівних 70 є то гарно
У MR4 бас не ночував, підтримаю R1700
TSMatvey: 11.03.2025 17:00в мене ще є свисток FIIO BTR3K підключав до нього вуха Anker Life Tune то гучності не додало, а я люблю гучно слухати
Для активних колонок не потрібна гучність, там свій підсилювач. Підсилювач потрібен для вух.

Відправлено через 5 хвилин 8 секунд:
З молодших Едиків я за Edifier R1855DB
Filabatya
Member

Radio Bay
https://www.amazon.com/75-Watt-Powered- ... B08LV4SMH9
ось їх конкурент) але там вже б у мікри близько - погоня тривалістю в життя :gigi:
Radio Bay
Member

Filabatya: 11.03.2025 18:21ось їх конкурент) але там вже б у мікри близько - погоня тривалістю в життя
Імхо не треба палити гроші на проміжні варіанти, або Едіки, або Мікри та цап. Можна Едіки, потім до них цап, потім Мікри, а можна взяти Едіки, та більш не паритися 😀
Ortyomko
Member

TSMatvey: 11.03.2025 17:00 в мене ще є свисток FIIO BTR3K
От візьміть колонки, і потестіть напряму з материнки і через свисток. Якщо не відчуєте різниці, то користуйтесь з матері)
У мене shanling up4, більш менш те саме що і фіо, різницю з своєю матір'ю не чую на колонках, на вухах є.

Відправлено через 10 хвилин 23 секунди:
Radio Bay: 11.03.2025 18:14 А саб це завжди не дешево, той, що музику вміє, а не пердіти тим більше. Той по лінку лайно
У тому і справа, якщо ми говоримо про бюджет 100 баксів то 2.1 це умовні свени і т.п., і тоді вже краще нормальні 2.0 едіфаер.
Якщо ми підвищуємо бюджет у >2 рази то це вже зовсім інша розмова.
Radio Bay
Member

Ortyomko: 11.03.2025 20:20У тому і справа, якщо ми говоримо про бюджет 100 баксів то 2.1 це умовні свени і т.п., і тоді вже краще нормальні 2.0 едіфаер.
Тут повністю згоден. Оті 1700, ліпше 1855 те що можна тут вижати з цього бюджету
Hotspur
Member

Ortyomko: 11.03.2025 20:20Якщо ми підвищуємо бюджет у >2 рази то це вже зовсім інша розмова.
в 4
Firebrand
Member

TSMatvey: 11.03.2025 15:57 питання - чи треба доп звукову карту до колонок купляти, через слабку звуковуху у мат плати ? і чи можна до колонок Edifier MR4 докупити саббуфер ?
что то вы разогнались, уже саб к мр4)) . Определитесь, чего хотите. Возьмите просто мр4 и если уже чего то не хватит, то будете двигаться дальше.
Radio Bay
Member

Firebrand: 11.03.2025 22:33Возьмите просто мр4 и если уже чего то не хватит, то будете двигаться дальше.
Если не хватит, то готов ли брать саб по цене 2х и выше колонок? Едики выше по странице - компромиссный вариант. Я тему с сабами хорошо пощупал. Там нифига не подарок по цене, еще если по межблокам в стерео коммутировать. Есть вариант без сквозного пропускания звука, но это, блин, жесть разваливать сигнал по каналам на уровне ЗК, маскалям могу пожелать. Самое дешевое, что увидел - PRESONUS ERIS SUB8, 11800 грн. Свой Adam Sub7 после года продал за, кажись, 15. Это чтобы понимать порядок цен в направлении "двигаться дальше"
Firebrand
Member

Radio Bay
Едики выше по странице - компромиссный вариант.
любой вариант будет компромиссным, если предполагается ограниченное пространство для использования. Я бы брал мр4, не парясь. Этот не тот уровень, где надо париться.
TSMatvey
Member

головне, щоб ці мр4 не були пищалками. басок - це добре. бо розміри 1700 ніби більше натякають про бас
Radio Bay
Member

Firebrand: 12.03.2025 13:33Этот не тот уровень, где надо париться
Пффффффффффффффф, типа пофиг, что брать? Ну, тут каждому своё, типа до $1000 за бас можно не парится 😀
Хотя имеешь право на свою т.зр.
Ответить