Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

lewerlin: 15.02.2025 06:52 Це все по факту не далеко від афотеча. Одні JBLки цікаві і все(і то під питанням).
Logitec гарантовано має близьконульову затримку, це гарний варіант для ігор, все ж Logitec на бездротових вухах собаку з'їли, та й скільки знайомі не брали Logitec - вони не мали стороннього білого шуму, чим часто грішать інші бездротові вуха.
Хоч я і не люблю Razer, бо це здебільшого маркетинговий булшіт, та все ж є сподівання, що ті баракуди з 50мм фірмовими динаміками щось можуть, та й по оглядам rtings вони трохи кращі за G435.
А по JBL 360 wireless важко однозначно сказати, нова модель, огляду на тому ж rtings немає, можна тільки сподіватись, як і з баракудами...

Але точно всі ці вуха набагато кращі за a4tech, навіть Redragon, бо a4tech ніколи не вміли в звук, випускають якусь дичину, наче ще досі 2010 рік, там і сподіватись на хоч щось просто немає сенсу.
Безвесть
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.02.2025 04:13 Послухав сьогодні Disturbed та BABYMETAL, Five Finger Death Punch, Manntra з Meze 99 Neo і повністю поміняв думку про них.
Вони просто створювались під такий жанр музики, це просто божественно, їх фірмовий окрас просто робить диво :super:

PS: звукова Creative SXFI AMP, повний дірект мод, запасу гучності з Meze настільки багато, що слухаю виключно на 6-7% гучності, на 40% вже можна слух пошкодити
PSPS: лишу вам пару гарних треків
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=DR0itsGvO44
https://www.youtube.com/watch?v=-5qENVG7bOY

Відправлено через 27 хвилин 28 секунд:
Безвесть: 11.02.2025 14:39 Порадьте повнорозмірні бездротові навушники. Для комп'ютера і телефона. Матплата Asus tuf gaming b650-plus(якщо це важливо)
Бюджет 5к грн.
Яке питання, така й відповідь.
Для розуміння, бездротові для ПК і телефона, повнорозмірні, ОК, це значить треба і радіоканал і БТ, тут відсіялись 99% бездротових гарнітур.
Ну а далі то що, вам грати в ігри, чи слухати музику? Що радити то?
Ну ладно, включу вангу, зайшов на e-katalog, врубив фільтр fi-wi + BT, додав фільтр ціни до 5000, всього 34 моделі.
Вичеркнемо весь ультра стрьомний китай, Хатор, a4tech.
Лишились моделі:
- Logitech G435, як на мене дорогуваті, я б пошукав гарно бандл з G435 + миша логітеч, як пам'ятаю ціна була приблизно така сама як за окремі вуха
- Razer Barracuda, Razer Barracuda X, перша виглядає цікавіше оскільки 50мм драйвери, вписуються в бюджет при купівлі в сіровозних магазах
- JBL Quantum 360 Wireless
- Redragon IRE Pro H848 на папері і в оглядах їх боготворять, ніби кращі за G435, але все ж китай, АКБ гарантовано прийдеться міняти через рік користування, але демократична ціна

PS: Razer як брав, мені не сподобались, Logitech більше для ігор і мінімальної затримки, JBL теоретично це вже щось про музику, хоча не виключу шансу що Barracuda з 50мм драйвером теж вміє в музику.

Все, фактично 4 моделі, що тут вибирати? Або трохи розширяти бюджет, або обирайте з того, що вище.
Шукали навушники на подарунок другу. Він хотів без виносного мікрофона, це я вже зараз дізнався. Крч грає він не багато і це не онлайн ігри. Не дочекалися відповідей і йому вже замовили такі Soundcore space one. Якби дочекався то купили би Logitech G435 :)
Евгений King
Member

Повідомлення

Безвесть: 15.02.2025 11:14
Евгений King: 15.02.2025 04:13 Послухав сьогодні Disturbed та BABYMETAL, Five Finger Death Punch, Manntra з Meze 99 Neo і повністю поміняв думку про них.
Вони просто створювались під такий жанр музики, це просто божественно, їх фірмовий окрас просто робить диво :super:

PS: звукова Creative SXFI AMP, повний дірект мод, запасу гучності з Meze настільки багато, що слухаю виключно на 6-7% гучності, на 40% вже можна слух пошкодити
PSPS: лишу вам пару гарних треків
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=DR0itsGvO44
https://www.youtube.com/watch?v=-5qENVG7bOY

Відправлено через 27 хвилин 28 секунд:

Яке питання, така й відповідь.
Для розуміння, бездротові для ПК і телефона, повнорозмірні, ОК, це значить треба і радіоканал і БТ, тут відсіялись 99% бездротових гарнітур.
Ну а далі то що, вам грати в ігри, чи слухати музику? Що радити то?
Ну ладно, включу вангу, зайшов на e-katalog, врубив фільтр fi-wi + BT, додав фільтр ціни до 5000, всього 34 моделі.
Вичеркнемо весь ультра стрьомний китай, Хатор, a4tech.
Лишились моделі:
- Logitech G435, як на мене дорогуваті, я б пошукав гарно бандл з G435 + миша логітеч, як пам'ятаю ціна була приблизно така сама як за окремі вуха
- Razer Barracuda, Razer Barracuda X, перша виглядає цікавіше оскільки 50мм драйвери, вписуються в бюджет при купівлі в сіровозних магазах
- JBL Quantum 360 Wireless
- Redragon IRE Pro H848 на папері і в оглядах їх боготворять, ніби кращі за G435, але все ж китай, АКБ гарантовано прийдеться міняти через рік користування, але демократична ціна

PS: Razer як брав, мені не сподобались, Logitech більше для ігор і мінімальної затримки, JBL теоретично це вже щось про музику, хоча не виключу шансу що Barracuda з 50мм драйвером теж вміє в музику.

Все, фактично 4 моделі, що тут вибирати? Або трохи розширяти бюджет, або обирайте з того, що вище.
Шукали навушники на подарунок другу. Він хотів без виносного мікрофона, це я вже зараз дізнався. Крч грає він не багато і це не онлайн ігри. Не дочекалися відповідей і йому вже замовили такі Soundcore space one. Якби дочекався то купили би Logitech G435 :)
Так це фулл BT вуха, там якби по перше в цій ціновій категорії й маршали є, по друге ці Анкури мабуть краще, за те що я радив. Та в них немає wi-fi, а грати з затримкою в 50-70мс реально тільки в сінгл ігри.
Ну я вам сказав, яке було питання, така й відповідь, Вам ніхто не відповів, бо ви не конкретизували бажання.
lewerlin
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.02.2025 08:31Але точно всі ці вуха набагато кращі за a4tech
Евгений King: 15.02.2025 08:31бо a4tech ніколи не вміли в звук
Так Логі і Рейзер точно так само не вміють. В тому то і суть. Навіть JBL під питання, але там хоч вірогідність пристойна, на щось притомне.
Безвесть
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.02.2025 15:46
Безвесть: 15.02.2025 11:14
Так це фулл BT вуха, там якби по перше в цій ціновій категорії й маршали є, по друге ці Анкури мабуть краще, за те що я радив. Та в них немає wi-fi, а грати з затримкою в 50-70мс реально тільки в сінгл ігри.
Ну я вам сказав, яке було питання, така й відповідь, Вам ніхто не відповів, бо ви не конкретизували бажання.
Маршали круті навушники? багато у кого бачив їх
Евгений King
Member

Повідомлення

Безвесть: 19.02.2025 19:56
Евгений King: 15.02.2025 15:46

Маршали круті навушники? багато у кого бачив їх
Це вуха від іменитого аудіобренду, мають пристойно грати, та боюсь в доступній ціновій категорії тільки лінійка MAJOR, та вона на любителя, бо накладні довподоби далеко не всім, а вкладиші і вакуумки від Маршалу не конкурентні на ринку, за їх ціну є набагато цікавіші варіанти.
Маршали більше показати тим, хто навколо, що ти мажор )
Dima1602
Junior

Повідомлення

Вітаю всіх, підкажіть декілька бюджетних моделей навушники-вкладиши/затички з мікрофоном для телефона до 60-70$
Такого типа навушники не люблю і рідко користуюсь з телефоном, але іноді виникає потреба щось послухати, тому Вимоги максимально прості:
адекватність роботи з мінімумом глюків, та зручність тримання у вушах :rotate: :idea:
Neuromantic
Member

Повідомлення

Dima1602: 03.03.2025 18:43 Вітаю всіх, підкажіть декілька бюджетних моделей навушники-вкладиши/затички з мікрофоном для телефона до 60-70$
Такого типа навушники не люблю і рідко користуюсь з телефоном, але іноді виникає потреба щось послухати, тому Вимоги максимально прості:
адекватність роботи з мінімумом глюків, та зручність тримання у вушах :rotate: :idea:
Realme Buds Air 6 Pro
Alexsandre93
Member

Повідомлення

Добрий вечір, підскажіть будь ласка, що можно придумати, взяв poly voyager 60, по гарній ціні, но затички елька великі, більше години не зручно, емка трішки але маловаті, випадають. Чи є якийсь варіант фікрації в вухах або щось зо замінити затички може, так як не думаю що дефолтні круглі підійдуть.
krivonos-kolya
Member

Повідомлення

Alexsandre93
Как вариант посмотрите пенки от kz они вроде на такой звуковод стают.
dani_the_slayer
Junior

Повідомлення

Здоровеньки були. Порадьте, будь ласка, повнорозмірні дротові навушники для ПК для ігор і музики (можна без мікро).
Бюджет - 4к.

Варіанти які знайшов в інтернеті:
- OneOdio Monitor 60 - 2 667 грн. / Amazon - 90$ / 3 711.40 грн.
- Sennheiser HD280 Pro - ​​4 019 гpн. / Amazon - 84$ / 3 463.97 грн.
- Takstar Pro-82 - 3 655 – 3 799 грн. / Amazon - 63$ / 2 597.98 грн.
- HyperX Cloud III - ​2 791 гpн. / Amazon - 61$ / 2 515.50 грн.
- Fiio jt1 - ​3 290 грн. / Amazon - 60$ / 2 474.26 грн.

Чи може докинути 2к і купити:
- Beyerdynamic DT 770 PRO 80 - 6 099 грн - 6 350 гpн.
- Drop epos pc38x - Open box Ebay - 139.99$ / 5 772.87 грн.
- Akg k361 - ​4 999 гpн. / Amazon - 118$ / 4 866.05грн.
- Свій варіант
Radio Bay
Member

Повідомлення

dani_the_slayer: 07.03.2025 21:22- Свій варіант
Sennheiser HD 560S, якщо відкриті норм
konb999
Member

Повідомлення

DEVES: 06.02.2025 00:30 ipix
Вместо траты денег на "шопопало" за 1000грн, лучше купить такую штуку.
Так это и есть то самое "шопопало"!
Відповісти